LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zaraa
    28. Prosinac 2019. 13:21

Polly ja sam jos na 6tableta utrogestana i 4 dufastona, ko zombij sam, samo gledam di cu ubit oko...
    Bebac nestani negdi na po ure i odani malo 😂😂

💞girl💞

🌸TiKiDi🌸
    28. Prosinac 2019. 13:21

Lekadol i Lupocet su vam jedno te isto-paracetamol. Kod jake glavobolje tipa migrene, do 28.tt se moze uzeti Ketonal, ali ako mozete izbjegnite. Kod migrene uvijek popijem duplu dozu paracetamola i tako ponavljam svakih 5-6 sati i piti puno tekucine uz to. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Bebac24
    28. Prosinac 2019. 13:23

Polly

Nama je prvo pa ćemo sve tako i kupovati, da bude i za druge bebice 😊 Mene najviše kod odabira kolica muči težina jer čujem da je to uglavnom najveći problem ako se kupe preteška. Koja je po vama okej max težina naravno da je uključena konstrukcija sa košarom /sjedalom i svim popratim sadržajima? 😄

Imala sam za prvog baby merc znaci kolica fantasticna al teeska. Sportski i konstrukcija 15kg, nije tesko u voznji jer skoro sama idu, ali nutra van iz auta uzas. 
    Sad gledam da mi sa sportskim imaju cca 10-11 kg max. Sparam leda jer sa prvim su otisla 80% 🙁

Rose1
    28. Prosinac 2019. 13:48

mrvičak

Jutro. Ja opet nisam spavala dobro. 😕
    Vidim da polako već kupujete, divim Vam se. Ja ne mislim prije 30.-og tjedna kupovat.

Ni ja ne mislim

💙

Rose1
    28. Prosinac 2019. 13:52

Alisa cestitam od ❤, bas mi je drago
    Daisy smiri se, to je samo san, svi smo stalno u strahu i brinemo zato si to i sanjala...bit ce sve super

💙

Nikita206
    28. Prosinac 2019. 14:05

Pozdrav cure, evo da se i ja javim sa svojom prvom bebicom, trenutno sam u 11.tjednu, termin je 16.7. 😊
    Vidim da se dosta vas žali na glavobolje, i ja muku mučim s tim, imam ogromnu grižnju savjest kad popijem lekadol, ali vidim da svi pišete da je siguran pa mi je lakše. Od drugih simptoma imam samo ogroman umor i nedostatak energije, a za to idem ovih dana raditi hormone štitnjače da vidim da li je ona kriva...
    Pozz svima 😊

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

28. Prosinac 2019. 14:25

TiKi92

Lekadol i Lupocet su vam jedno te isto-paracetamol. Kod jake glavobolje tipa migrene, do 28.tt se moze uzeti Ketonal, ali ako mozete izbjegnite. Kod migrene uvijek popijem duplu dozu paracetamola i tako ponavljam svakih 5-6 sati i piti puno tekucine uz to.

Meni ketonal nije pomagao ni prije trudnoce, a kamoli sad tako da necu ni pokusavatxD ja se dodatno mazem sa tigrovom masti i stavljam hladne obloge na celo i vrat,popijem i kavu. Nije da pomogne ekstra ali bar se smirim da nekako zaspim.

• lina27
    28. Prosinac 2019. 14:42

Gorgonzola u pizzi? Pojedena i onda skontala da nebi smjela

• anav05
    28. Prosinac 2019. 14:42

Muku mucim s migrenam otprije par godina, sad u trudnoci me samo jednom uhvatilo.
    Meni pomogle uvik lekadol, ali popijem ga cim osjetim da mi onako malo oko titra, masaza glave i onako malo ledja oko lopatica i nakon toga topli tus.
    Krevet, topli caj i mirovanje.
    Do sad je funkcioniralo...

m_maaree
    28. Prosinac 2019. 14:43

Djevojke sta je vama pomagalo oko mucnina.. evo mene ubijaju od cetvrtka,sinic oka nisam sklopila povracala,od jutros muka uzas.. sta god pokusam ne pase.. A o umoru da ne pricam,samo spavat.. 

To get the code: Tap and hold then drag, then drag the selection handlers to the start and end

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.