LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nella....
    28. Prosinac 2019. 15:51

Cure, kakva vam je prehrana? Šta jedete tokom cijelog dan? Jel pazite šta jedete?
    Ja jedan dan bi sve jela i stalo sam gladna npr. Danas 
    A jučer Jedva da se natjeram da nešto pojedem..
    Ujutro: Zobene, banana, jogurt i smrznuto voće kao smooti 
    Tu između pojedem jednu jabuku il neku vocku
    Ručak: piletina, sa rižom sa gljivama il njoke 
                Jedna paprika il kiseli krastavci
    Vecera : jaja s nečim
    I  onda možda još 2 tosta 🤪🤪

Polly
    28. Prosinac 2019. 15:55

Nella_13.08.

Cure, kakva vam je prehrana? Šta jedete tokom cijelog dan? Jel pazite šta jedete?
    Ja jedan dan bi sve jela i stalo sam gladna npr. Danas
    A jučer Jedva da se natjeram da nešto pojedem..
    Ujutro: Zobene, banana, jogurt i smrznuto voće kao smooti
    Tu između pojedem jednu jabuku il neku vocku
    Ručak: piletina, sa rižom sa gljivama il njoke
         Jedna paprika il kiseli krastavci
    Vecera : jaja s nečim
    I onda možda još 2 tosta 🤪🤪

Pizza upravo stigla na vrata 🐷😁 Ja pokušavam malo pripaziti, ali su mi do sad najviše pasali ugljikohidrati i gluposti. Tjeram se jesti voće, piti jogurta što više pošto mlijeko ne volim, nekad me bap prebaci da mi se jako jede samo povrće, ne robujem i ne mislim da štetim bebici ako pojedem nešto nezdravo. Uvijek kažem, zrak koji udišem je zagađen da bih razmišljala o svakoj namirnici. Jedem sve, ono što mi tad paše 😄

🌼TiKi🌼
    28. Prosinac 2019. 16:02

m_maaree ako budes imala srece, proci ce do 16.tj. Mene jos nekad uhvati, ali stvarno rijetko. To je dio trudnoce, ne mozemo ga izbjeci ako nam je tako suđeno, haha. 
    Sto se tice prehrane, ja se trudim jesti raznovrsno, jedem kolicinski manje u vise obroka, ujutro popijem mlijeko, jogurt ili caj uz dorucak pa rucam oko dva, opet jedem u pet i onda oko osam nesto laganije. Između obroka pojedem neku vocku, ako mi dođe. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Vrapčić123
    28. Prosinac 2019. 16:14

Nella i prije sam ful zdravo jela pa se i sada trudim koliko mogu. Osim kad sam imala odvratne mučnine, tada sam jela što sam mogla samo da jedem, peciva iz pekare, perece.. To je bila borba baš. Koma... Recimo ovak mi izgleda otprilike dan: nekad zobene za doručak sa bio mljekecom i divljim medom, narežem jednu bananu na to. Banane mi jako pašu. Za međuobroke imam pun frižider onih bio kašica iz Dm-a i Špara (iz Špara su finije čak), one su mi ok, čak i fine, a unutra je bio voće pa vjerujem da je za bebu dobro. Obavezno šaku orašastih svaki dan, evo baš se upravo borim sa bademima, lješnjake i orahe volim pa su mi ok. A bademi tak tak, al silim se s tim bademima. Ručala sam varivo kelj, a kelj je zagorski domaći pa se trudim jesti to domaće koliko uspijem nabaviti. Za večeru ću danas jesti sardinicu iz konzerve sa malo raženog kruha, kada nemam svježu ribicu dostupnu. Mlijeka popijem (mliječnih proizvoda općenito) popijem oko pola litre na dan. Mlijeko mi jakooo paše u trudnoći, onak jako hladno iz frižidera. Vode se trudim što više, al to je žešća borba jer je ne volim piti baš. Svaki dan pojedem par kockica tamne čokolade i to je onaj moj gušt nakon ručka. Baš VOLIM čokoladu. Mogla bih kilu pojesti, al se svladam jer tu nebi bilo kraja i imala bih 100 kila već. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    28. Prosinac 2019. 16:16

Omg, nisam ni skužila koliko sam napisala dok nisam poslala. Sorry cure 🙄

Vrapčić123
    28. Prosinac 2019. 16:24

M_marree žao mi je zbog mučnina, vjerujem da će ti se smiriti uskoro. Pokušaj si kupiti u dm-u pirove bio perece, mene su oni spasili. Ujutro čim otvoroš oči pojedi šaku da pokušavaš spriječiti mučnine. Nekad me to znalo spasiti. To mi je čak i doktor preporučio. Ne diži se iz kreveta dok to ne pojedeš, bar malo. I pijuckaj vodu hladnu na slamku, onak da ti direkt ide u grlo, ne u usta, al polako. To mi je znalo pomoći nekada. 

Rose1
    28. Prosinac 2019. 16:26

Dora4

lina27

anav05

lina27

Gorgonzola u pizzi? Pojedena i onda skontala da nebi smjela

A nebi bas smjele te takve sireve, kao ni brie, camembert…sad jesi, ne vjeruj da ce ti ista biti, samo probaj izbjegavati…

Ma 2 mala kata pizze sam pojela a gorgonzole tu i tamo malo.vjv je sve skupa se i peklo. Necu vise

Nisu preporucljivi, ali ovo na pizzi je termicki obradjeno pa mislim da nemas brige

I ja mislim da je to ok jer se dobro speklo😉

💙

Nella....
    28. Prosinac 2019. 16:48

Vrapcic123 bome si ti to dobro sebi skombinirala.
    Ja sam si napravila ovih dana namaz/paštetu od tune ( al vez majoneze) i super mi je .
    Ja još znam ubaciti 3 datulje na dan ( moj muž full pazi na prehranu pa onda mi govori šta sve moram jesti a ja sam mislila da pretjeruje i da me davi, al se samo brine za mene ) 🤗🤗🤗
    Ili uzmem jedan red tamne čokolade, rekao mi i za orašaste plodove šaku da uzemem al mi je previše sve to. Nemrem sve to pojest pa imam 60kg di da stavim sve to hahaha.😃😃
    I pijem folnu i omegu 3 :) 

Nella....
    28. Prosinac 2019. 16:52

Polly ajme pizza i neki čevapi hahah 💪🏽💪🏽🍔🍕🍟

28. Prosinac 2019. 17:07

Ja uopće ne pazim. Ručak mi je uvijek raznovrsan, za doručak nekad zobene nekad jogurt i kroasan, nekad kolač hahha, što mi se da u tom trenu. Bananu pojedem gotpvo svaki dan, eventualno kivi. Za večeru si spremim sendvič ili tjesteninu ili naručio ili spravim pizzu, ponekad i čokolino. Uglavnom pokrijem i proteine i bjelančevine, a i vitamina i kalcija. Neću se uopće opterećivati. Kada mi se jede, jedem. Nisam tip osobe koja se muči zbog prehrane jer volim jesti ali ne debljam se baš pretjerano niti sam ikada bila debela. Normalna sam. U prvoj trudnoći sam dobila jako malo kg ali je bila ljetna trudnoća, a sada što Bog da jer mi je skroz drugačija nego prva. Samim tim što pijem duphaston apetit mi je otvoreniji.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.