Hej cure, pridružujem vam se i ja. 😊
Sada sam u 5.tj, trudna 4+1. Zadnja M je bila 1.10, a O 12.10. Od simptoma trenutno imam pojačani iscjedak, bockanja u jajnicima i bol u donjem dijelu leđa.. Jedva čekam prvi pregled- 15.11! 🤗
Dobrodošla ❤️🤰🏻 ooo tebi je onda termin kao i meni, početak 7 mjeseca ☺️☺️ sretnoo 😍
Ženske ima li tu koja da je pušač? Ja sam strastveniii, od kad sam saznala pokušavam smanjiti i tokom prvog tromjesečja ih želim skroz odbaciti.. Samo da me koja utješi da neće biti ništa strašno, jako mi pašu, al sa svakom zapaljenom se bojim za bebicu jer još nisam ni bila na pregledu.. Zvuči sebično curama koje ne puše pa molim samo iskustva onih koje puše 😁
Ja sam pusila 10tak godina i kad sam krenula na potpomognutu oplodnju, isti dan sam odlucila prestati pusiti. Bilo mi je tesko prvih par dana, jer svi iz moje okoline puse, ali eto uspjela sam. Kada su se pojavile prve mucnine najvise mi je poceo smetati dim cigarete, vjerovatno sam imala srecu da mi je bas od toga muka. Ali poznajem dosta kolegica koje su pusile u trudnoci, cak i vise nego inace i sve je ok bilo.
Netko me pitao za termin. Zadnja M mi je bila 28.9., a termin ispada 4.7.!
Alisa, ne računa se termin kao 9 mjeseci, nego malo više od toga - 40 tjedana.
Nemam nikakvih posebnih simptoma za sada, nadam se da će me mučnine obići... U prošloj trudnoći su mi tek počele kasnije, čini mi se oko 11. tjedna, ali srećom nisu dugo trajale.
Ne planiramo nikome reći dok ne završi 1. tromjesečje, možda za mjesec kažem mami i kumi jedino, drugi će čekati do iza Nove godine.
Ženske ima li tu koja da je pušač? Ja sam strastveniii, od kad sam saznala pokušavam smanjiti i tokom prvog tromjesečja ih želim skroz odbaciti.. Samo da me koja utješi da neće biti ništa strašno, jako mi pašu, al sa svakom zapaljenom se bojim za bebicu jer još nisam ni bila na pregledu.. Zvuči sebično curama koje ne puše pa molim samo iskustva onih koje puše 😁
A gle, sigurno ti nitko neće reći da je to baš super i pozitivna stvar. Sigurno ćeš čuti priče o ženama koje su pušile pa je bilo sve ok, ali opet, toliko si se trudila dobiti bebicu pa pokušaj radi nje prestati. Ima žena i koje piju tokom trudnoće pa sigurno nitko neće reći da je to baš lijep prizor.
Čini mi se kao da uopće ne tražiš objektivno mišljenje, nego samo potvrdu od drugih da je to u redu. Porazgovaraj s ginekologom kad odeš na pregled, on će ti sigurno najbolje znati reći.
Hej cure, pridružujem vam se i ja. 😊
Sada sam u 5.tj, trudna 4+1. Zadnja M je bila 1.10, a O 12.10. Od simptoma trenutno imam pojačani iscjedak, bockanja u jajnicima i bol u donjem dijelu leđa.. Jedva čekam prvi pregled- 15.11! 🤗
Dobrodošla ❤️🤰🏻 ooo tebi je onda termin kao i meni, početak 7 mjeseca ☺️☺️ sretnoo 😍
Hvala ti. 😍😍 Daa, bas smo blizu. sada čekamo taj 7.mj🥰🥰
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Jutro cure, cestitke novim curkama..
Sve nas je vise. Ja sam dns 5+3, termin 28.6., sutra pregled, mozda je prerano a mozda bude sve vidljivo s obzirom da mi je test 3dana prije ocekivane bio full pozitivan. Pa vidjet cemo sve.
Strah me, jucer i danas povracem evo ko luda. Uzas jedan a tako mi i s malim bilo. Kaze muz izgleda da ce biti opet decko. Pa vidjet cemo😀
kako je svaka trudnoca individualna. kod mene je 5+4 i tremin 27.6. i jos nema pravih mucnina
Polly, ja isto pušim... rekla sam si da ću odmah prestati čim ugledam plus i evo još nisam... smanjila sam, ali voljela bih sto prije prestati skroz.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
O ima nas sada, dobrodosle cure! 😊
Ja sam evo danas usla u 10.tjedan i nemam vise mucnina ni opcenito simptoma nekih osim umora i cestog mokrenja .
Ante 💙 Maro 💙
Netko me pitao za termin. Zadnja M mi je bila 28.9., a termin ispada 4.7.!
Alisa, ne računa se termin kao 9 mjeseci, nego malo više od toga - 40 tjedana.
Nemam nikakvih posebnih simptoma za sada, nadam se da će me mučnine obići… U prošloj trudnoći su mi tek počele kasnije, čini mi se oko 11. tjedna, ali srećom nisu dugo trajale.
Ne planiramo nikome reći dok ne završi 1. tromjesečje, možda za mjesec kažem mami i kumi jedino, drugi će čekati do iza Nove godine.
Imamo isti dan termin 🙈👶🏻😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji