LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Alisanazemlji
    30. Listopad 2019. 11:09

Ana_Marija_2019

Netko me pitao za termin. Zadnja M mi je bila 28.9., a termin ispada 4.7.!
    Alisa, ne računa se termin kao 9 mjeseci, nego malo više od toga - 40 tjedana.
    Nemam nikakvih posebnih simptoma za sada, nadam se da će me mučnine obići… U prošloj trudnoći su mi tek počele kasnije, čini mi se oko 11. tjedna, ali srećom nisu dugo trajale.
    Ne planiramo nikome reći dok ne završi 1. tromjesečje, možda za mjesec kažem mami i kumi jedino, drugi će čekati do iza Nove godine.

Aha, po tome je meni termin točno 1.07. 
    Hvala na objašnjenju :) 

Curka je ❤

Alisanazemlji
    30. Listopad 2019. 11:21

Amy2019

Alisa, posljednju sam imala 19 sept, zato te pitam. Imas na Google ukucaj termin porodjaja, i upisi tu sta traze, i izbacit ce ti kad ti je termin, vrlo su tacni, meni sa prvom bebom pokazivalo 2.okt,i tad sam i rodila, a tako mi i dokt rekla da je termin. :) jako god, svi smo tu negdje :D

Eto, izračunala sam i u kalkulatoru za termin. Također je 1.07.u igri. Sviđa mi se datum :) 

Curka je ❤

Ivcy1306
    30. Listopad 2019. 11:21

Mor, da bas je kod svakog drugacije ali meni po ZM ispada 28.6.,a sad vidjet cemo. Sutra imam pregled pa cemo vidjet. Ja nekakk mislim da ce biti veca trudnoca bas zbog tog jako pozitivnog testa 3dana prije ocekivane. Ciklusi su mi trajali 29dana, a menga ukupno 4. 

Zaraa
    30. Listopad 2019. 11:23

Pozdrav cure, nisam se prije usudila pribacit na ovu temu, jer jos nevirujen da san trudna 🤩
    Posto nikad nisam dosla do ove faze, ja neman pojma izracunat koliko sam trudna, negdi mi vuce 5+5 negdi 6 tj. 
    Moze li mi ko rec🤗
    Zadnja m je bila 20.9
    Aspiracija 1.10. Transfer 4.10
    Ps bila na pregled prosli petak, vidila se gv, rekli su mi da dodem za tjedana dana, to je u petak, al posto je praznik da dodem sutra. Jel mogu ocekivat da ce se nesto vise vidit ili? Hvala

💞girl💞

yvette
    30. Listopad 2019. 12:01

Dobro dosla Zara, racuna se od zadnje menstruacije tako da si 5+5.
    MojeSve ima na stranici Niftyja popis s kim suraduju odnosno gdje mozes vaditi krv, ja cu vaditi u privatnoj poliklinici u Splitu pa oni salju dalje za Zg. Sama sam zvala. Imaju 3 vrste, ja sam uzela najpotpuniji Nifty plus, on je ujedno i najskuplji 4 400, ali bar cu imati mir do kraja. Probir ipak nije dijagnosticki nego statisticki i zato mi ne dolazi u obzir. Vjerujem da ce biti sve u redu ali zelim ukloniti i najmanje zrno sumnje.

Ana_Marija_2019
    30. Listopad 2019. 12:06

Zaraa

Pozdrav cure, nisam se prije usudila pribacit na ovu temu, jer jos nevirujen da san trudna 🤩
    Posto nikad nisam dosla do ove faze, ja neman pojma izracunat koliko sam trudna, negdi mi vuce 5+5 negdi 6 tj.
    Moze li mi ko rec🤗
    Zadnja m je bila 20.9
    Aspiracija 1.10. Transfer 4.10
    Ps bila na pregled prosli petak, vidila se gv, rekli su mi da dodem za tjedana dana, to je u petak, al posto je praznik da dodem sutra. Jel mogu ocekivat da ce se nesto vise vidit ili? Hvala

Imaš hrpu nekih kalkulpatora na netu koji ti izračunaju točan tjedan + dan da se ne mučiš :)
    Ti si 5+5 prema zadnjoj M ako dobro računam :D
    Koliko ste dugo pokušavali?

Nisam sigurna hoće li se nešto vidjeti sutra, kako to da su te uopće tako rano naručili? Moj ginekolog naručuje oko 7. tjedna ili kasnije 1. put.

30. Listopad 2019. 12:08

Zaraa

Posto nikad nisam dosla do ove faze, ja neman pojma izracunat koliko sam trudna

Dobrodosla! I nama mpo se racuna jednako kao i prirodnima😃 znaci od prvog dana zadnje menstruacije
    Vezano za pusenje, hvala bogu bila bolesna jos prije transfera pa mi nisu pasale, nakon transfera sam odlucila da necu do bete jer je to zadnje sto mogu napraviti da ne krivim sebe za neuspjeh, a sad u trudnoci mi se gadee🤭(pusila po kutiju dnevno) 

Ana_Marija_2019
    30. Listopad 2019. 12:09

Inače, ja sam u prošloj trudnoći išla na preglede i privatno i kod socijalnog ginekologa + one povremene u bolnici i tek kasnije kad sam pričala s doktorima koji su baš specijalisti za ultrazvuke, rekli su mi da se više od jednom mjesečno ne preporučuje ako nema potrebe jer može biti štetno za bebu. To prije nisam znala tako da mislim da sad neću toliko ići. Ako se uspijem suzdržati.

30. Listopad 2019. 12:13

Hvala Yvette!  Ja isto planiram, ali cekat cu jos ovaj pregled na kraju 1. Tromjesečja pa onda. Nadam se da daju na rate 😅

yvette
    30. Listopad 2019. 12:16

MojeSve moze na 3 rate, a i ne mora se uzeti plus. Standard je isto ok, a on je 3000 i nesto, tako mi se cini da sam citala.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.