Curke da javim, bila sam na pregledu, trudna 5t znači nije bilo prerano za ultrazvuk 🤭😍😍😍 mala mala točkica, sljedeći termin imam za 2 tjedna kad će se još bolje vidjeti ❤️ kako su ostale cure prošle? Ima kakvih simptoma? Ja za sada baš nikakve osim nadutost i plinova😳😫😓😂
Imam povremene grčeve u trbuhu ( djeluju kao spoj predmenstrualnih i menstrualnih), naotečene grudi i lagani pritisak u glavu i povremene vrtoglavice…
Nadam se da će me mučnine zaobići 😁
Čestitam Alisa 😍🥳🤰🏻 joj i ja se nadam da će me mučnine zaobići toga me najviše strah 🙈😂 ti si isto 5t? I jaaa 🤭 meni je termin 4.7. 😃
Hmmm, posljednju sam imala 25.09. stoga bih po mojoj računici trebala biti u 5.tjednu. Da nisam nešto krivo izbrojala? 😁
Ovih dana ću se naručiti kod ginićke pa će mi ona dati jasnije info.. :)
Daaaa, ja imala zadnju 28.9. 😂😂 Pratimo se 🙈 s time da je meni taj mjesec kasnila 9 dana pa mi je došla tek 28 og, i sad ne znam uopće dali sam ostala malo prije toga trudna pa to bilo ono krvarenje prije trudnoće ili ne, jer nisam se uopće tada obzirala na neke detalje 😂😃
Nemam pojma da li genetika ima veze sa mucninama, ali ja sam u jednu ruku sretna kad osjetim takve simptome, znam da se nesto u pupi lijepo desava, da se moja beba razvija 🥰
Mi smo rekli svima nakon prvog pozitivnog beta nalaza i vec me svi paze i ugadjaju mi 😁 Razmisljanja sam, ako treba da se rodi, rodit ce se bez obzira da li ja to rekla nekom ili ne. Dugo smo cekali bebicu, tako da ta sretna vijest nije ni 5minuta mogla samo u meni ostati 😂
Alisa dobrodošla i mirnu trudnoću 😃😃
Yvette jel te to tvoj gin narucio na nifty ili ste sami potrazili. I ako smijem pitati gdje idete i koja je cijena
Mi smo rekli roditeljima,ostalima kad rodim😂 salim se, ali me toliko svega strah i previse stvari znam da bi se mogla opustiti i uzivati😅... te samo da dode do transfera onda da bude beta pozitivna pa da vidimo plod pa srčana akcija paaa da produ prva 3.mj i tako dalje i tako dalje 🙈🙈
Betty drzi se, sretno na vadenju bete, nadam se da ce ti rezultati dar barem neku nadu.
Ana Marija dobrodošla!!
Ne znam dal' sam preskocila post ili se Niki93jos nije javila nakon pregleda? Ako nisi obavezno pisi da cujemo kaj se događa
Hej Pčelice, nisi preskočila post, nešto malo kasnije sam sinoć pisala dok su se dojmovi slegli ❤️ termin 4.7.,trudna 5t i 3 dana 🤰🏻🤭🙏🏻
Nemam pojma da li genetika ima veze sa mucninama, ali ja sam u jednu ruku sretna kad osjetim takve simptome, znam da se nesto u pupi lijepo desava, da se moja beba razvija 🥰
Mi smo rekli svima nakon prvog pozitivnog beta nalaza i vec me svi paze i ugadjaju mi 😁 Razmisljanja sam, ako treba da se rodi, rodit ce se bez obzira da li ja to rekla nekom ili ne. Dugo smo cekali bebicu, tako da ta sretna vijest nije ni 5minuta mogla samo u meni ostati 😂
I ja tako razmisljam ☺️ ali smo rekli samo roditeljima, i sestri od muza, jos nisam svojoj cekam trenutak. Ne volim preko telefona to govoriti.
Dobijam pitanja na fejsu dal sam trudna al svima redom pisem da ne. Ma mislim ono ako imas za pitat il nazovi il dodi. Nego ono aaa pitaju me ljudi pa da ja pitam tebe 😅😅😅 zbog takvih najrade nebi govorila dok ne rodim 😅
Pozdrav svim novim trudnicama 😊 skupilo se lijepo drustvance🥰
Stalno si mislim kako nemam bas nekih simptoma, a zapravo sam cijeli dan nikakva i samo mi je mucno, tesko i nemrem nikud.. a zapravo mi se cini da mi je gore nego u prvoj t.
Dok sam bila trudna sa svojim curkom MM je svima odmah javil cim se pojavil plus na testu.. da u drugoj t, mislila sam cekat 12 tjedni al eto opet svi znaju 😁 cak i jedan kolega na poslu😁 naime dodje jucer kolega na posel i vidim da mu je oko naoteceno, veli ima jacmenac i pita on mene ko grom iz vedra neba dal sam trudna, jer je zadnji put imal jacmenac dok sam bila prvi put trudna😁😁 posto mi je bas bila simpa situacija, samo sam mu rekla da je pouzdaniji od testa za trudnocu 😂 tak da je odmah skuzil o crmu se radi 😂
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Alisa, posljednju sam imala 19 sept, zato te pitam. Imas na Google ukucaj termin porodjaja, i upisi tu sta traze, i izbacit ce ti kad ti je termin, vrlo su tacni, meni sa prvom bebom pokazivalo 2.okt,i tad sam i rodila, a tako mi i dokt rekla da je termin. :) jako god, svi smo tu negdje :D
Kod mene dani prolaze kao i prije trudnoće.Sutra zovem za prvi pregled.Ja neću nikom govorit,nego kad odem na komplikacije i tako će znati cilo selo😂živim i radim u malom mjestu.Rekla sam kćeri od 8g,dobro je prihvatila vjest,a prije 1g bilo je suza suzu goni kad bi je pitali.Mislim da joj je sad lakše,jer je dječak iz razreda dobio sestre blizanke.
URL = https: //lilypie.com]
Hej cure, pridružujem vam se i ja. 😊
Sada sam u 5.tj, trudna 4+1. Zadnja M je bila 1.10, a O 12.10. Od simptoma trenutno imam pojačani iscjedak, bockanja u jajnicima i bol u donjem dijelu leđa.. Jedva čekam prvi pregled- 15.11! 🤗
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Jutro cure, cestitke novim curkama..
Sve nas je vise. Ja sam dns 5+3, termin 28.6., sutra pregled, mozda je prerano a mozda bude sve vidljivo s obzirom da mi je test 3dana prije ocekivane bio full pozitivan. Pa vidjet cemo sve.
Strah me, jucer i danas povracem evo ko luda. Uzas jedan a tako mi i s malim bilo. Kaze muz izgleda da ce biti opet decko. Pa vidjet cemo😀
Sortiraj odgovore
Najstariji