Niki bravo za pregled, sljedeci put ce biti i srcana akcija 🥰
Alisanazemlji cestitke za trudnocu, da bude skolska 😊
Mucnine dolaze malo kasnije, meni su iza 6tt pocele i juce su me stvarno smorile, iako ja jos nisam nikako povracala hvala Bogu, samo mi to fali 😰
Curke da javim, bila sam na pregledu, trudna 5t znači nije bilo prerano za ultrazvuk 🤭😍😍😍 mala mala točkica, sljedeći termin imam za 2 tjedna kad će se još bolje vidjeti ❤️ kako su ostale cure prošle? Ima kakvih simptoma? Ja za sada baš nikakve osim nadutost i plinova😳😫😓😂
Imam povremene grčeve u trbuhu ( djeluju kao spoj predmenstrualnih i menstrualnih), naotečene grudi i lagani pritisak u glavu i povremene vrtoglavice…
Nadam se da će me mučnine zaobići 😁
Čestitam Alisa 😍🥳🤰🏻 joj i ja se nadam da će me mučnine zaobići toga me najviše strah 🙈😂 ti si isto 5t? I jaaa 🤭 meni je termin 4.7. 😃
Hmmm, posljednju sam imala 25.09. stoga bih po mojoj računici trebala biti u 5.tjednu. Da nisam nešto krivo izbrojala? 😁
Ovih dana ću se naručiti kod ginićke pa će mi ona dati jasnije info.. :)
Curka je ❤
Alisanazemljicestitke za trudnocu, da bude skolska 😊
Mucnine dolaze malo kasnije, meni su iza 6tt pocele i juce su me stvarno smorile, iako ja jos nisam nikako povracala hvala Bogu, samo mi to fali 😰
Hehe, svejedno se nadam da ih neću imati 😁. Ima li pojavnost mučnina ikakve veze sa genetskom predispozicijom? Naime, moja majka ih nije imala, pa si mislim da ih i ja možda neću imati :)
Curka je ❤
Alisa, cestitam jos jednom, pratim grupu tko zeli i radi na bebi, tamo sam ti cestitala i cekala kad ce se koja pridruziti :D cini mi se da ih jos ima da nam se pridruže. U tebe termin kao kod mene, a ja sam vec 5+6,loja si ti sedmica kad si sracunala taj termin?
Hehe, svejedno se nadam da ih neću imati 😁. Ima li pojavnost mučnina ikakve veze sa genetskom predispozicijom? Naime, moja majka ih nije imala, pa si mislim da ih i ja možda neću imati :)
dobrodosla, termin nam je u par dana. kod mene 27.6. a procitala sam da ima veze sa genetikom tako da mozda budes i ti te srece.
Nego, jeste li odmah javili svima ili cekate da se zavrsi prvi trimestar?
Alisanazemljicestitke za trudnocu, da bude skolska 😊
Ja sinoc prvi put povracala bas nisam mogla vise 🤮 i onda se u 2 probudila gladna ko vuk pa mi muz iso radit kruh sa marmeladom i margarinom 😍
Za mucnine, sa malim nisam imala nista, a sad sve pomalo me lovi tako da genetika hmmm... Mislim da je to jednostavno do trudnoce.
Cestitke novima 🥰 ima nas ima ☺️
Alisa dobrodosla, nadam se da ce te zaobici mucnine. Meni je pocelo vec oko pozitivnog testa, valjda tako reagiram kada krene rasti beta hcg. Nisam povracala, ali stalno sam imala zgaravicu i nagon za povracanjem samo bez uspjeha, sto je muka na svoj nacin jer si ne mozes olaksati ni na kratko. Prestala mi je biti muka zadnja 3 dana, napokon jedem normalno.
Mor mi nismo jos sluzbeno objavili, cekamo bar 11.tjedan da dodu rezultati niftyja i da do tada bude sve ok. Narucili su me za Nifty kada budem 10+3, kazu da je to ok
Alisa, cestitam jos jednom, pratim grupu tko zeli i radi na bebi, tamo sam ti cestitala i cekala kad ce se koja pridruziti :D cini mi se da ih jos ima da nam se pridruže. U tebe termin kao kod mene, a ja sam vec 5+6,loja si ti sedmica kad si sracunala taj termin?
Amy, kad ti je bila posljednja m?
Pa računam devet mjeseci od 25.09. jer sam tad dobila posliednju m. Prema tome, termin bi mi trebao biti 25.06. Inače mi ciklusi traju oko 32 dana.
Curka je ❤
Ma te mucnine su mala boljka, ako nema povraćanja. Ako ima, e onda je problem. Meni je sva sreća samo muka, kroz cijeli dan, ali mogu jesti. Kad razmislim, moja migrena i povraćanje od nje je milijun puta gore.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
dobrodosla, termin nam je u par dana. kod mene 27.6. a procitala sam da ima veze sa genetikom tako da mozda budes i ti te srece.
Nego, jeste li odmah javili svima ili cekate da se zavrsi prvi trimestar?
Ne, reći ćemo svima tek kad prođu prvih 12 tjedana. Zasad znaju samo dvije bliske prijateljice i danas će saznati još i moja majka... :)
Curka je ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji