Vrapcic, ja isto sljedeći tjedan tj ponedjeljak imam kontrolu, bit Cu tad 6+3 ili 6+4 tako nesto, isto se nadam otkucaju. Vidim po ostalima da im se vecinom tad vidjelo sve i da je otkucaj bio tu. Vidjet cemo, ja i ti se bas pratimo :)
Bok, evo ja sam jucer zavrsila nenadano na pregledu zbog povracanja i mucnina.. Danas idem na infuziju.
Ne odustajte od svojih bebica, nema veze sto su malene.. Ja sam u cetvrtak bila na pregledu sa 6+5 i moja bebica je bila skroz mala tockica kojoj je kucalo srce. A posto sam jucer bila na pregledu ginekolog mi je napravio opet ultrazvuk, ja nisam mogla vjerovati da je moja mala točkica narasla toliko velika U SAMO 4 DANA. Zato mislite pozitivno i biti ce pozitivno. 😍
Dobro jutro cure 😍
Ja danas idem na prvi pregled ajmeee baš me veseli 🙈❤️ od subote piškim na testove bilo ujutro bili popodne i svaki je pozitivan, tako da nema sumnje. Zadnja O mi je bila 11.10. Što mislite dali će se vidjeti išta na ultrazvuku?
Ena zao mi je da ti je tako lose, ali evo ipak nedto dobro u tome da si vidila svoju veliku bebicu 🥰🥰 sve ce to bit u redu. One iz dana u dan jaaako rastu sada 😊
Niki, mislim da nece, to je stvarno jaaako rano, moze vidjet gv i potvrditi da je trudnoca u maternici, sta ti je i sasvim dovoljno za ovo razdoblje. Sretno na pregledima cure 🥰🥰
Gea nemam iskustva s time, ali drzim 🤞🏼 da sve bude ok❤️
Vrapcic123 meni se vidjelo ❤️ sa 6+2 tako da vjerujem da ce i tebi😊😊
Ne znam vise tko je pisao, ali mi se normalno sexamo kad nam dode (samo malo njeznije😂🙈)
Sretno svima danas na pregledima i javite nam kako je bilo 🤗
Ja da mogu ikako, isla bih svaki dan na ultrazvuk 😂
Ja sam se danas probudila zabrinuta da li je sve ok jer je 5+3 i nemam nikakvih mucnina. Cak i ona iznenadna glad je prestala. I dalje idem u wc cesto i pospana sam ali nema mucnine. Ne zalim se sto nema simptoma haha ali mi je jako cudno. Prvi pregled je tek za 9 dana
Meni su mucnine pocele tek sa 6+6tt otprilike i trajale 10tak dana intenzivno i sad dodju povremeno, ima dana da ih nema nikako, pa onda narednih par dana se to nadoknadi. Nema potrebe za brigom ako neki simptom nestane, imala sam iste strahove, ali bitno je da ne nestanu apsolutno svi simptomi.
Ena zao mi je da ti je tako lose, ali evo ipak nedto dobro u tome da si vidila svoju veliku bebicu 🥰🥰 sve ce to bit u redu. One iz dana u dan jaaako rastu sada 😊
Niki, mislim da nece, to je stvarno jaaako rano, moze vidjet gv i potvrditi da je trudnoca u maternici, sta ti je i sasvim dovoljno za ovo razdoblje. Sretno na pregledima cure 🥰🥰
Eh too, to mi puno znači makar da se vidi da je trudnoća u maternici 😍😍
Da, meni su mucnine isto trajale desetak dana bas jako, a sad povremeno, ako sam gladna i ako osjetim neki intenzivan miris hrane i sl. Sad mi je poceo umor, jucer sam zaspala u pol osam, haha, a i popodne bih mogla isto, samo sto stalno nesto radim po kuci... Zijevajuci...
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji