LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trancie
    05. Prosinac 2019. 09:53

Meni je isto bio u 1. trudnoći jednom samo izašao smeđi iscjedak, pila sam 2 tjedna tablete za učvršćivanje ploda, i kao mirovala, ali nije bio hematom ni ništa za zabrinuti se, više se nije pojavio.  Bila sam negdje 6 tjedana trudna.
    Curke jeste vi odmah imali problem sa povećanom potrebom na wc, meni je stalno taj osjećaj da moram na wc, neki pritisak na mjehur. I farmerice obukla morala sam otkopčati steže me. To mi je sve kasnije bilo u 1.trudnoći. Sad je počelo odmah , a skoro i da nisam trudna, tek 5.tjedana

05. Prosinac 2019. 09:58

Trancie

Meni je isto bio u 1. trudnoći jednom samo izašao smeđi iscjedak, pila sam 2 tjedna tablete za učvršćivanje ploda, i kao mirovala, ali nije bio hematom ni ništa za zabrinuti se, više se nije pojavio. Bila sam negdje 6 tjedana trudna.
    Curke jeste vi odmah imali problem sa povećanom potrebom na wc, meni je stalno taj osjećaj da moram na wc, neki pritisak na mjehur. I farmerice obukla morala sam otkopčati steže me. To mi je sve kasnije bilo u 1.trudnoći. Sad je počelo odmah , a skoro i da nisam trudna, tek 5.tjedana

To je zapravo nadutost. Na samom početku mi je bilo koma, a sada čak i manje. Al isto otkopčam hlace zbog pritiska. Iako nama koje smo rodile, sve bi ranije trebalo "iskočiti" put vani.

Dora4
    05. Prosinac 2019. 09:59

Jutro svima :)
    Vrapcic, super da si ugurala jos jedan uzv, posto je subota pretpostavljam da ces ic privatno i da ce ti lijepo sve zivo pokazat i da ce trajat duze nego u bolnici! :)
    Trancie, ja od ugnjezdjivanja jajasca u maternicu, dakle cca 3.tt imam pritisak, do 8tt sam se dizala i do 5x kroz noc piskit, smeta mi da me bilo sto stisce(a na kilazi nisam dobila nista), onda se smirilo na 10ak dana, ali je sad opet ista prica i pretpostavljam da mi je dolje naprosto jedan mali kaos i da nesto ocito stisce mjehur :/ 

ena0206
    05. Prosinac 2019. 09:59

Dobro jutroo drage moje..  Ja mislila kraj mucninama kad ono sinoc pred spavanje grozno me uhvatile..
    Danas imam pregled, mjerenje nuhalnog nabora.. 😊😊 To se mora ici punog mjehura? Tako mi je ginekolog rekao. 🤦‍♀️ 

Dora4
    05. Prosinac 2019. 10:01

Ena sretno na pregledu danas!!
    Nisam znala da moras imat pun mjehur, auf veselo znaci

Trancie
    05. Prosinac 2019. 10:02

Odmah mi je lakše da nas ima još sa istim smetnjama... mada se ne dižem po noći ali mi je stalno prisutan osjećaj.. ma ja sam u prošloj trudnoći imala bakteriju u mokraći popila sam 3 ture različitih antibiotika dok je nisam riješila. Baš me toga strah opet jer sam stalno imala taj pritisak na mjehur... a nekako dok ne odem na pregled i potvrdim trudnoću sve mi je nekako u zraku. 

Dora4
    05. Prosinac 2019. 10:10

Trancie, a kad ti je pregled? Sad sam gledala popis pa vidim da jos nemas termin..u svakom slucaju pretpostavljam kroz koji tjedan, bude te ionako dr. poslao na pretrage krvi i urina pa ces vidjet, ali mislim da dok god te ne boli, ne pece, ne svrbi, dakle dok je samo cesca potreba za mokrenjem da nemas frke 

Vrapčić123
    05. Prosinac 2019. 10:14

Dora4 ma da, želim biti potpuno mirna. Tako da sam baš zadovoljna sada ☺️ 
    Pa te mučmine nisu normalne i nepredvidive su skroz. Jučer nisam imala mučnine niti sam povraćala, evo jutros mučnine i mislim da ću povraćati... 🙄🙄🙄 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Trancie
    05. Prosinac 2019. 10:15

Ne znam, planiram sutra zvat doktoricu da me naruči, kontam da mi je još rano za pregled. Samo me bedira ako se ne bude otkucaja i sl. Onda bi radije sačekala da prođe 6 tjedana pa da znam odmah na čemu sam.

Dora4
    05. Prosinac 2019. 10:16

Vrapcic123

Dora4 ma da, želim biti potpuno mirna. Tako da sam baš zadovoljna sada ☺️
    Pa te mučmine nisu normalne i nepredvidive su skroz. Jučer nisam imala mučnine niti sam povraćala, evo jutros mučnine i mislim da ću povraćati… 🙄🙄🙄

Ajoj, ne opet  drzi se! Meni su sve rijedje tijekom dana, ali sam pocela jest po 2-3 badema cim osjetim da krece, hahah ko stari dedeki ih nosim u dzepu..cak sam i pored kreveta stavila u maloj vrecici jer me cesto mucnina uhvati kroz noc 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.