Ajme mene je uhvatio val piškenja. U pola sata 4 puta. Al svaki put ima toga, nije da su dvije kapi.
Cure koje danas imaju preglede sretno!
Meni je pregled tek za neka dva tjedna i ne mogu dočekati. Ja ne znam kakva je u vas situacija, ali ja dosta jedem pizza, pita, sendvica. To me bas muci i grize me savjest, ali to sve mi tako pase sada. Mesu ne mogu ni primirisati i ima dosta namirnica koje su zdrave, a koje mi smetaju. Bojim se da ne bih nekako utjecala na dijete tako glupom prehranom :/
Ja dosla u nas lidl u 8.30 i skoro nis nisam nasla. Em su im brojevi bzvz 36/38 pa 40/42 ... Uzas.
A i majica npr nije ni bilo a to mi je bas trebalo, nasla rifle , tajice i neku maju al ne trudnicku...ahhh nemam srece 😕
Tonka, bas razmisljam ima li smisla uopce pokusat popodne u Lidlu nac nesto? Obicno se sve razgrabi dok kazes keks
Da bas se grabe, ja sam bila ujutro i toliko baba se guralo na dio za trudnice, uzas :/..,al mozda bude jos necega, cini se ok a cijene su dobre, ja sam si kupila tajice, strample i neku ko tuniku i majicu i stvarno se isplati.
Ante 💙 Maro 💙
Cure koje danas imaju preglede sretno!
Meni je pregled tek za neka dva tjedna i ne mogu dočekati. Ja ne znam kakva je u vas situacija, ali ja dosta jedem pizza, pita, sendvica. To me bas muci i grize me savjest, ali to sve mi tako pase sada. Mesu ne mogu ni primirisati i ima dosta namirnica koje su zdrave, a koje mi smetaju. Bojim se da ne bih nekako utjecala na dijete tako glupom prehranom :/
Ma neces ne brini, sta god samo da papamo. Hehe
Ja sam si u lidlu nasla traperice, grudnjak, tajice i potkosulju. I ne bi mama bila mama da nesto ne kupi i svom pisulincu pa sam uzela dva bodya u kompletu. 🥰💙
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Ely jedi što ti se jede, naravno moramo se jedino kontrolirat u količini.
Ja nisam bila nešto od slatkog, a sada u trudnoći bi mogla samo slatko papat. Iako sve manje jedem slatko, očito nam dođu faze za papanjem određenog jela. Sada je nikakva faza, sada sve jedem i sve je fino.
Tiki super za robicu, a tocno znam ovo da nisi mogla odoljet kupit i bebacu nesto
Polly ahaha odma mi je lakse kad nisan jedina ugrozena do te mjere da sanjam 😏😂
💞girl💞
Dora razumijem te, mislim da sam imala najvecu tremu za taj pregled s 12tt i onda sam se smirila. Kao da onaj najveci rizik s tim pregledom odlazi. Sad ce se opet pojaviti strah oko 20tt i drugog velikog pregleda.
Imam opet UZ za 2 tjedna pa se nadam da ce vidjeti spol, ako ne, propustit cemo Bozicna snizenja 😱
Nama nisu preporucili 2 blastice, kao mladi smo, blizanci nose rizik i tako da smo samo 1 morulu vratili. Imamo jos 2 dvodnevne smrznute, pa cu traziti njih odjednom da mi vrate 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji