LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    05. Prosinac 2019. 11:43

diVas89

Sretno svima na pregledima i držim sretnice!
    Ja sam bila i super napredujemo, srčeko kuca junački, ginekologica mi je pustila zvukulovili smo neke spontane pokrete mrvice.
    Sada smo 9+6.

Super!! :) 

diVas89
    05. Prosinac 2019. 11:44

Dora4

diVas89

Sretno svima na pregledima i držim sretnice!
    Ja sam bila i super napredujemo, srčeko kuca junački, ginekologica mi je pustila zvukulovili smo neke spontane pokrete mrvice.
    Sada smo 9+6.

Super!! :)

mimoza
    05. Prosinac 2019. 11:55

Ja bih tako htjela raditi 3d, ali nekako mislim da je rano. Najbolje je oko 20tt uraditi, a ne mogu iscekati da saznam spol 😁 iako vec svi oko mene nagadjaju sta je 😂 Kineski kaze da je decko, a ja bih voljela oboje 😁
    Gdje su nam trudnice s blizancima? Bilo ih je i nestale su sad 😱

Dora4
    05. Prosinac 2019. 12:01

Mimoza, ajde taman malo iza Bozica se jos strpis i evo te u 20tt!
    Ja sam s blizancima 

mimoza
    05. Prosinac 2019. 12:04

Dora da znas da ti zavidim 😁 jesu li to bile dvije blastice i obje se primile? Sigurno i ti jedva cekas da saznas spol, duplo vise nego ja 😁

Dora4
    05. Prosinac 2019. 12:05

I da se nadovezem, pa spol mozda vec sad negdje mozes oko 15-16tjedna ulovit i na obicnom uzv 

Dora4
    05. Prosinac 2019. 12:09

mimoza

Dora da znas da ti zavidim 😁 jesu li to bile dvije blastice i obje se primile? Sigurno i ti jedva cekas da saznas spol, duplo vise nego ja 😁

Da!! Tocno tako, primile se obje blastice! Iskreno, tako se nekako duplo bojim oce i dalje sutra bit oba srceka i bojim se da jedna bebica ne bi odustala..tako da se jos nisam pocela toliko pitat koji je spol nego samo da budu okej  Daj Boze samo da sutra sve prodje dobro pa cu onda odahnut i mozda pocet bit uzbudjena oko toga kojeg su spola..hihihi :) kolica vec gledam, ajme nema nijednih lijepih!!

Tonka341
    05. Prosinac 2019. 12:12

Cure koje imate danas preglede, sretno 🤗.
    Inace ako ne znate danas u Lidlu ima za kupiti odjeca za trudnice, ja sam si kupila par stvari :) 

Ante 💙 Maro 💙

Dora4
    05. Prosinac 2019. 12:14

Tonka, bas razmisljam ima li smisla uopce pokusat popodne u Lidlu nac nesto? Obicno se sve razgrabi dok kazes keks 

Polly
    05. Prosinac 2019. 12:15

Dora4

Zaraa i Polly , niste jedine s prostim snovima hahahPolly, sretno na pregledu!

Hvalaaa ❣️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.