Sretno svima na pregledima i držim sretnice!
Ja sam bila i super napredujemo, srčeko kuca junački, ginekologica mi je pustila zvukulovili smo neke spontane pokrete mrvice.
Sada smo 9+6.
Super!! :)
Sretno svima na pregledima i držim sretnice!
Ja sam bila i super napredujemo, srčeko kuca junački, ginekologica mi je pustila zvukulovili smo neke spontane pokrete mrvice.
Sada smo 9+6.
Super!! :)
Ja bih tako htjela raditi 3d, ali nekako mislim da je rano. Najbolje je oko 20tt uraditi, a ne mogu iscekati da saznam spol 😁 iako vec svi oko mene nagadjaju sta je 😂 Kineski kaze da je decko, a ja bih voljela oboje 😁
Gdje su nam trudnice s blizancima? Bilo ih je i nestale su sad 😱
Mimoza, ajde taman malo iza Bozica se jos strpis i evo te u 20tt!
Ja sam s blizancima
Dora da znas da ti zavidim 😁 jesu li to bile dvije blastice i obje se primile? Sigurno i ti jedva cekas da saznas spol, duplo vise nego ja 😁
I da se nadovezem, pa spol mozda vec sad negdje mozes oko 15-16tjedna ulovit i na obicnom uzv
Dora da znas da ti zavidim 😁 jesu li to bile dvije blastice i obje se primile? Sigurno i ti jedva cekas da saznas spol, duplo vise nego ja 😁
Da!! Tocno tako, primile se obje blastice! Iskreno, tako se nekako duplo bojim oce i dalje sutra bit oba srceka i bojim se da jedna bebica ne bi odustala..tako da se jos nisam pocela toliko pitat koji je spol nego samo da budu okej Daj Boze samo da sutra sve prodje dobro pa cu onda odahnut i mozda pocet bit uzbudjena oko toga kojeg su spola..hihihi :) kolica vec gledam, ajme nema nijednih lijepih!!
Cure koje imate danas preglede, sretno 🤗.
Inace ako ne znate danas u Lidlu ima za kupiti odjeca za trudnice, ja sam si kupila par stvari :)
Ante 💙 Maro 💙
Tonka, bas razmisljam ima li smisla uopce pokusat popodne u Lidlu nac nesto? Obicno se sve razgrabi dok kazes keks
Zaraa i Polly , niste jedine s prostim snovima hahahPolly, sretno na pregledu!
Hvalaaa ❣️
Sortiraj odgovore
Najstariji