LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    05. Prosinac 2019. 10:18

Trancie, svakako mislim da je bolje cak i do 7. tjedna pricekat jer ako nije sve kako smo zamislile samo si stres radimo, ja sam bila na 6+2 i nisu se culi otkucaji, ali sam prethodno citala da se tek oko 6+4 cuju pa se nisam toliko nervirala, ali opet neke cure su vec s 5tt cule pa mi nije bilo svejedno..

Trancie
    05. Prosinac 2019. 10:22

Dora4 pa zadnji put sa bila sa 6+1 i nije se čulo, a kako sam imala taj iscjedak smeđi otišla sam kod dr. doktora koji ima puno bolji ultrazvuk i 6+6 se sve i vidjelo i čulo. Zato i ne bi ni žurila, a opet nekako ,mi dugo čekati tih 7 tjedana i ne znati ništa.

Dora4
    05. Prosinac 2019. 10:26

Trancie

Dora4 pa zadnji put sa bila sa 6+1 i nije se čulo, a kako sam imala taj iscjedak smeđi otišla sam kod dr. doktora koji ima puno bolji ultrazvuk i 6+6 se sve i vidjelo i čulo. Zato i ne bi ni žurila, a opet nekako ,mi dugo čekati tih 7 tjedana i ne znati ništa.

Razumijem te za cekanje, ja evo vec tri tjedna cekam sutrasnji pregled i svaki dan mi traje beskrajno dugo..
    Vidi sto ce ti danas rec kad nazoves, mozda te ipak naruci i mrvicu prije pa neces morat cekat jos punih 2 tjedna!

Zaraa
    05. Prosinac 2019. 10:27

Jutro cure, meni su mucnine skoro pa stale, zaleti se tu i tamo koja uglavnom ujutro al nista strasno.
    Nego nocas mi se nesto desilo, malo mi je neugodno o tome pisat, al zanima me jeli koja imala isto ili slicno iskustvo.
    Odnose nismo imali od samog pocetka postupka, sredine 9 mj.
    Niti nemam zelje, beba mi je na prvom mistu.
    Nocas san sanjala erotski san, i mislim da san bila na 3 sekunde od orgazma, tako me poceo stomak jako bolit, svatila san u snu sta se desava i koda san u sebi rekla ajme nesmin i probudila san se, bol je jos malo trajala i stala. 
    Bas je bila neugodna bol. I pripala san se. Jer su mi odnosi i orgazam zabranjeni strogo. 

💞girl💞

Polly
    05. Prosinac 2019. 10:43

Zaraa

Jutro cure, meni su mucnine skoro pa stale, zaleti se tu i tamo koja uglavnom ujutro al nista strasno.
    Nego nocas mi se nesto desilo, malo mi je neugodno o tome pisat, al zanima me jeli koja imala isto ili slicno iskustvo.
    Odnose nismo imali od samog pocetka postupka, sredine 9 mj.
    Niti nemam zelje, beba mi je na prvom mistu.
    Nocas san sanjala erotski san, i mislim da san bila na 3 sekunde od orgazma, tako me poceo stomak jako bolit, svatila san u snu sta se desava i koda san u sebi rekla ajme nesmin i probudila san se, bol je jos malo trajala i stala.
    Bas je bila neugodna bol. I pripala san se. Jer su mi odnosi i orgazam zabranjeni strogo.

Meni se isto dogodilo dvije noći za redom prije 2 tjedna. Od plusa mm i ja nismo imali odnose zbog hematoma koji imam, barem smo eto u snu obavili hahaha 😂 Ali ista stvar, mislim da je bio tren do orgazma, jako probadanje me probudilo i dolje napetost, nisam mogla vjerovati!! Prošlo za 2 minute i opet zaspala. Mislila sam da sam jedina 🤪

Polly
    05. Prosinac 2019. 10:45

Ma i očekivala sam da su akne od ludovanja hormona, bude prošlo 😊 

Polly
    05. Prosinac 2019. 10:48

mrvičak

cure, kada ste danas na pregledima? Sretnoo i javljajte novosti!!

Ja sam u 17:30, ne mogu dočekati 🥰

Amelie 1
    05. Prosinac 2019. 11:06

Curke sretno na pregledima!
    Meni je po cijeli dan muka, trudim se ne povracati jer me poslije toga zgaravica ubija... a mozda bolje da izbacim to van? Nisam pametna🙄
    I cice su mi se ispuhale malo, panika me odmah oprala, jedva cekam sutra pregled i nadam se da je sve ok🙏

Dora4
    05. Prosinac 2019. 11:12

Zaraa i Polly  , niste jedine s prostim snovima hahah 
    Polly, sretno na pregledu!

diVas89
    05. Prosinac 2019. 11:42

Sretno svima na pregledima i držim sretnice! 
    Ja sam bila i super napredujemo, srčeko kuca junački, ginekologica mi je pustila zvuk  ulovili smo neke spontane pokrete mrvice.
    Sada smo 9+6. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.