Trancie, svakako mislim da je bolje cak i do 7. tjedna pricekat jer ako nije sve kako smo zamislile samo si stres radimo, ja sam bila na 6+2 i nisu se culi otkucaji, ali sam prethodno citala da se tek oko 6+4 cuju pa se nisam toliko nervirala, ali opet neke cure su vec s 5tt cule pa mi nije bilo svejedno..
Dora4 pa zadnji put sa bila sa 6+1 i nije se čulo, a kako sam imala taj iscjedak smeđi otišla sam kod dr. doktora koji ima puno bolji ultrazvuk i 6+6 se sve i vidjelo i čulo. Zato i ne bi ni žurila, a opet nekako ,mi dugo čekati tih 7 tjedana i ne znati ništa.
Dora4 pa zadnji put sa bila sa 6+1 i nije se čulo, a kako sam imala taj iscjedak smeđi otišla sam kod dr. doktora koji ima puno bolji ultrazvuk i 6+6 se sve i vidjelo i čulo. Zato i ne bi ni žurila, a opet nekako ,mi dugo čekati tih 7 tjedana i ne znati ništa.
Razumijem te za cekanje, ja evo vec tri tjedna cekam sutrasnji pregled i svaki dan mi traje beskrajno dugo..
Vidi sto ce ti danas rec kad nazoves, mozda te ipak naruci i mrvicu prije pa neces morat cekat jos punih 2 tjedna!
Jutro cure, meni su mucnine skoro pa stale, zaleti se tu i tamo koja uglavnom ujutro al nista strasno.
Nego nocas mi se nesto desilo, malo mi je neugodno o tome pisat, al zanima me jeli koja imala isto ili slicno iskustvo.
Odnose nismo imali od samog pocetka postupka, sredine 9 mj.
Niti nemam zelje, beba mi je na prvom mistu.
Nocas san sanjala erotski san, i mislim da san bila na 3 sekunde od orgazma, tako me poceo stomak jako bolit, svatila san u snu sta se desava i koda san u sebi rekla ajme nesmin i probudila san se, bol je jos malo trajala i stala.
Bas je bila neugodna bol. I pripala san se. Jer su mi odnosi i orgazam zabranjeni strogo.
💞girl💞
Jutro cure, meni su mucnine skoro pa stale, zaleti se tu i tamo koja uglavnom ujutro al nista strasno.
Nego nocas mi se nesto desilo, malo mi je neugodno o tome pisat, al zanima me jeli koja imala isto ili slicno iskustvo.
Odnose nismo imali od samog pocetka postupka, sredine 9 mj.
Niti nemam zelje, beba mi je na prvom mistu.
Nocas san sanjala erotski san, i mislim da san bila na 3 sekunde od orgazma, tako me poceo stomak jako bolit, svatila san u snu sta se desava i koda san u sebi rekla ajme nesmin i probudila san se, bol je jos malo trajala i stala.
Bas je bila neugodna bol. I pripala san se. Jer su mi odnosi i orgazam zabranjeni strogo.
Meni se isto dogodilo dvije noći za redom prije 2 tjedna. Od plusa mm i ja nismo imali odnose zbog hematoma koji imam, barem smo eto u snu obavili hahaha 😂 Ali ista stvar, mislim da je bio tren do orgazma, jako probadanje me probudilo i dolje napetost, nisam mogla vjerovati!! Prošlo za 2 minute i opet zaspala. Mislila sam da sam jedina 🤪
cure, kada ste danas na pregledima? Sretnoo i javljajte novosti!!
Ja sam u 17:30, ne mogu dočekati 🥰
Curke sretno na pregledima!
Meni je po cijeli dan muka, trudim se ne povracati jer me poslije toga zgaravica ubija... a mozda bolje da izbacim to van? Nisam pametna🙄
I cice su mi se ispuhale malo, panika me odmah oprala, jedva cekam sutra pregled i nadam se da je sve ok🙏
Zaraa i Polly , niste jedine s prostim snovima hahah
Polly, sretno na pregledu!
Sretno svima na pregledima i držim sretnice!
Ja sam bila i super napredujemo, srčeko kuca junački, ginekologica mi je pustila zvuk ulovili smo neke spontane pokrete mrvice.
Sada smo 9+6.
Sortiraj odgovore
Najstariji