Dora razumijem te, mislim da sam imala najvecu tremu za taj pregled s 12tt i onda sam se smirila. Kao da onaj najveci rizik s tim pregledom odlazi. Sad ce se opet pojaviti strah oko 20tt i drugog velikog pregleda.
Imam opet UZ za 2 tjedna pa se nadam da ce vidjeti spol, ako ne, propustit cemo Bozicna snizenja 😱
Nama nisu preporucili 2 blastice, kao mladi smo, blizanci nose rizik i tako da smo samo 1 morulu vratili. Imamo jos 2 dvodnevne smrznute, pa cu traziti njih odjednom da mi vrate 😁
Nama jesu zbog mog zdravstvenog s(r)tanja, a i ovo nam je bio 4. i zadnji pokusaj ivf-a, nikad nista za smrznut, ovo je bilo 1.put da su cak 2 stanice dogurale do blastice pa su i biolog i dr. preporucili da vratimo obje, u nadi da ce se barem jedna primit i naravno pod rizikom da se prime obje..i eto, nadas se i molis cudo, a dobijes dva!
Zelim vam svu srecu svijeta i da ostanu tako 2 srceka ❤️❤️ Da ne bude nikakvog rizika. Nakon toliko pokusaja, najmanje sto ste zasluzili je mirna i ugodna trudnoca😊 Kod nas je pak muski faktor, pa smo isli na icsi i uspjelo je iz prvog pokusaja, hvala Bogu. Za mene je to sve bilo jako stresno, a pogotovo za mm, sok.
Zelim vam svu srecu svijeta i da ostanu tako 2 srceka ❤️❤️ Da ne bude nikakvog rizika. Nakon toliko pokusaja, najmanje sto ste zasluzili je mirna i ugodna trudnoca😊 Kod nas je pak muski faktor, pa smo isli na icsi i uspjelo je iz prvog pokusaja, hvala Bogu. Za mene je to sve bilo jako stresno, a pogotovo za mm, sok.
Mogu mislit! Najgore je sto mislis da si izvan neke rizicne skupine jer si mladji, a ono sipak! Bas mi je drago da vam je uspjelo iz prve, takve price me bas iskreno razvesele :) ma svaka uspjesna mpo prica me neizmjerno veseli!! ♡
Ajme žene koje ste prošle sve te postupke za koje nisam ni znala do ovog foruma, divim Vam se zaista. ❣️👏Ja imam sreću da odmah zatrudnim i stvarno mogu biti zahvalna na tome i ne smijem loše misli prizivati.
I ne brini, bit ce jos hrpa snizenja cekaj da krenu cistit skladista u 1./2.mjesecu pa proljetna snizenja..ima vremena
Dora4 ovo je baš lijepo za čuti. I ti si u Petrovoj bila na IVF? Nadam se da će ti obje mrvice biti zdrave ❤️💙
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dora4 ovo je baš lijepo za čuti. I ti si u Petrovoj bila na IVF? Nadam se da će ti obje mrvice biti zdrave ❤️💙
Da :) Hvala ti! Nemam nista protiv da budu u boji srceka hahah taman da imamo odmah od svake vrste po jedno
mrvicak nisi ni svjesna koja je to sreca. Sigurno ni mi nikad nismo mislile da cemo imati takvih problema, ali kada pokusavas 2-3 godine, onda se zapitas zasto ne uspjeva. Hvala Bogu pa danas postoji takva mogucnost, pa i mi mozemo postati roditelji 😊 brzo se zaborave sve sprice i operacije koje smo morale obaviti prije toga, kad se ugleda taj plusic 😊
Mi smo trebali na IVF, prije toga jedan neuspjesni AIH, a ono sok, stvorili mi se ti endometriomi i narasli tako da nisam reagirala na injekcije stimulacije uopce. Samo jedan folikul i dr. odlucila da napravimo AIH da me ne punktiraju jer tko zna kakav je folikul. Evo, folikul je mali djecak. Zato nema predaje ❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji