LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    05. Prosinac 2019. 13:02

mimoza

Dora razumijem te, mislim da sam imala najvecu tremu za taj pregled s 12tt i onda sam se smirila. Kao da onaj najveci rizik s tim pregledom odlazi. Sad ce se opet pojaviti strah oko 20tt i drugog velikog pregleda.
    Imam opet UZ za 2 tjedna pa se nadam da ce vidjeti spol, ako ne, propustit cemo Bozicna snizenja 😱
    Nama nisu preporucili 2 blastice, kao mladi smo, blizanci nose rizik i tako da smo samo 1 morulu vratili. Imamo jos 2 dvodnevne smrznute, pa cu traziti njih odjednom da mi vrate 😁

Nama jesu zbog mog zdravstvenog s(r)tanja, a i ovo nam je bio 4. i zadnji pokusaj ivf-a, nikad nista za smrznut, ovo je bilo 1.put da su cak 2 stanice dogurale do blastice pa su i biolog i dr. preporucili da vratimo obje, u nadi da ce se barem jedna primit i naravno pod rizikom da se prime obje..i eto, nadas se i molis cudo, a dobijes dva! 

mimoza
    05. Prosinac 2019. 13:20

Zelim vam svu srecu svijeta i da ostanu tako 2 srceka ❤️❤️ Da ne bude nikakvog rizika. Nakon toliko pokusaja, najmanje sto ste zasluzili je mirna i ugodna trudnoca😊 Kod nas je pak muski faktor, pa smo isli na icsi i uspjelo je iz prvog pokusaja, hvala Bogu. Za mene je to sve bilo jako stresno, a pogotovo za mm, sok.

Dora4
    05. Prosinac 2019. 13:26

mimoza

Zelim vam svu srecu svijeta i da ostanu tako 2 srceka ❤️❤️ Da ne bude nikakvog rizika. Nakon toliko pokusaja, najmanje sto ste zasluzili je mirna i ugodna trudnoca😊 Kod nas je pak muski faktor, pa smo isli na icsi i uspjelo je iz prvog pokusaja, hvala Bogu. Za mene je to sve bilo jako stresno, a pogotovo za mm, sok.

Mogu mislit! Najgore je sto mislis da si izvan neke rizicne skupine jer si mladji, a ono sipak! Bas mi je drago da vam je uspjelo iz prve, takve price me bas iskreno razvesele :) ma svaka uspjesna mpo prica me neizmjerno veseli!! ♡ 

05. Prosinac 2019. 13:26

Ajme žene koje ste prošle sve te postupke za koje nisam ni znala do ovog foruma, divim Vam se zaista. ❣️👏Ja imam sreću da odmah zatrudnim i stvarno mogu biti zahvalna na tome i ne smijem loše misli prizivati. 

Dora4
    05. Prosinac 2019. 13:30

I ne brini, bit ce jos hrpa snizenja  cekaj da krenu cistit skladista u 1./2.mjesecu pa proljetna snizenja..ima vremena 

Vrapčić123
    05. Prosinac 2019. 13:39

Dora4 ovo je baš lijepo za čuti. I ti si u Petrovoj bila na IVF? Nadam se da će ti obje mrvice biti zdrave ❤️💙

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    05. Prosinac 2019. 13:50

Vrapcic123

Dora4 ovo je baš lijepo za čuti. I ti si u Petrovoj bila na IVF? Nadam se da će ti obje mrvice biti zdrave ❤️💙

Da :) Hvala ti! Nemam nista protiv da budu u boji srceka hahah taman da imamo odmah od svake vrste po jedno  

mimoza
    05. Prosinac 2019. 13:52

mrvicak nisi ni svjesna koja je to sreca. Sigurno ni mi nikad nismo mislile da cemo imati takvih problema, ali kada pokusavas 2-3 godine, onda se zapitas zasto ne uspjeva. Hvala Bogu pa danas postoji takva mogucnost, pa i mi mozemo postati roditelji 😊 brzo se zaborave sve sprice i operacije koje smo morale obaviti prije toga, kad se ugleda taj plusic 😊

Dora4
    05. Prosinac 2019. 13:53

Mrvicak, ma kad imas cilj i zelju onda izguras sve..znas i sama! 

🌼TiKi🌼
    05. Prosinac 2019. 13:53

Mi smo trebali na IVF, prije toga jedan neuspjesni AIH, a ono sok, stvorili mi se ti endometriomi i narasli tako da nisam reagirala na injekcije stimulacije uopce. Samo jedan folikul i dr. odlucila da napravimo AIH da me ne punktiraju jer tko zna kakav je folikul. Evo, folikul je mali djecak. Zato nema predaje ❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.