Curke, evo večeras išla na wc i na papiru smeđi iscjedak?? Panoka me hvata, da li ste vi imale tako?
Imas li kakvih bolova?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ja vidila danas u trudnickoj da je napisala nn 2mm ja sam bila 12tt a beba 13+4 . Rekla je da je nalaz uredan
Hope1
Curke, evo večeras išla na wc i na papiru smeđi iscjedak?? Panoka me hvata, da li ste vi imale tako?
Imala sam ja, nemoj panicariti. Nema svjeze krvi? Vjerojatno nije nista, ali javi ginekologici. Nemoj se forsirati ovih dana, odmaraj, bez zabavljanja s muzem!
Imas li kakvih bolova?
Ništa....
[/url
Hope1Curke, evo večeras išla na wc i na papiru smeđi iscjedak?? Panoka me hvata, da li ste vi imale tako?
Imala sam ja, nemoj panicariti. Nema svjeze krvi? Vjerojatno nije nista, ali javi ginekologici. Nemoj se forsirati ovih dana, odmaraj, bez zabavljanja s muzem!
Nema svježe krvi, sada opet bila nema više ni smeđeg. Budem vidijela ujutro 😕
[/url
Tak je meni bilo sa 7tt, ujutro prilikom brisanja i na ulosku smeđe. Tokom dana i poslije vise nista. Gin me kasnije na kontroli, kad sam joj spomenula, pregledala da nemam polip ili hematom. Sve cisto bilo i rekla je da je vjerojatno neka kapilarica pukla i da nije nista strasno ako se ne pojacava, ne prelazi u krv i bude praceno grcevima. Odmiruj i polako iducih par dana, ako se ponovi nazovi gin cisto da se konzultiras.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Tak je meni bilo sa 7tt, ujutro prilikom brisanja i na ulosku smeđe. Tokom dana i poslije vise nista. Gin me kasnije na kontroli, kad sam joj spomenula, pregledala da nemam polip ili hematom. Sve cisto bilo i rekla je da je vjerojatno neka kapilarica pukla i da nije nista strasno ako se ne pojacava, ne prelazi u krv i bude praceno grcevima. Odmiruj i polako iducih par dana, ako se ponovi nazovi gin cisto da se konzultiras.
Hvala Vam, evo baš nazvala šeficu sutra ću ostat doma odmarat...
[/url
Curke u kojem tt vam je mjeren nuhalni nabor?
Ja sam trebala u petak taj pregled napraviti, ali ginekolog prebacio termin za sutra. Sto znaci ja sutra idem da mjeri nuhalni.
Hope1 meni je bio isto taj iscjedak smeđi prije 10 dana. Imala sam blage bolove u zdjelici, obzirom da mi je i iduci dan bio iscjedak, otisla sam na hitnu. Nalaz bio ok, uzv ok, hematoma nije bilo. No rekla mi dr da to ne mora biti apsolutno nista, a po nekad na zalost ne bude dobro. No ako nemaš svježe krvi to ti je dobar znak. No svejedno nazovi gina i pitaj, bit ćeš mirna barem. I da, morala sam mirovati par dana nakon toga. Sretno draga!
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Da, najbolje odmori koji dan, ali ako nemas hematom ili jake bolove, sigurna sam da je sve ok. Vjerojatno od rastezanja maternice. Javi doc za svaki slucaj da vidis sto kaze.
Sortiraj odgovore
Najstariji