LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Žuža
    04. Prosinac 2019. 20:49

Vrapcic123

Žuža

Vrapcic123

Curke u kojem tt vam je mjeren nuhalni

Ja sam 12+3tt. Za kad su tebe narucili?

Ja sam bila jučer. A jučer sam bila 10+4 po mengi. No po plodu sam bila 11+4. Bio mi je 1mm. Sljedeći put bih trebala ići tek u siječnju na kontrolu. Ali sam u međuvremenu naletjela negdje da se nuhalni mjeri od 11.-14.tjedna. Pa mi sada zapravo nije jasno je li mi mjeren unutar roka kada se mjeri ili je pre rano mjeren.

Kad si 10+4 onda si usla u 11. tjedan. Mislim da ti je to ok. Bolje je malo kasnije, al brijem da ovo nije prerano. Ma ne bi ti se ginekolog zezao, ne brini. Jel se vidjela nosna kost? Palac van sake? Duljina bedrene kosti? To su sve dobri znakovi

• Hope1
    04. Prosinac 2019. 20:53

Acqua

Da, najbolje odmori koji dan, ali ako nemas hematom ili jake bolove, sigurna sam da je sve ok. Vjerojatno od rastezanja maternice. Javi doc za svaki slucaj da vidis sto kaze.

Da sutra mi radi popodne, pa ću ić vidit šta će reći

[/url

Žuža
    04. Prosinac 2019. 21:19

Hope1 i ja sam danas imala to. Prvi put u trudnoci. A ja sam vec presla 13. tjedan. A za sutra imam bas masu neodgodivog posla na poslu. Mislim da cu i ja uskoro otvorit komplikacije jer mi se uopce ne da ovak zezat. Javi sutra sta ti je dokica rekla. Ja cu svoju nazvat ujutro pa cu joj reci sta je bilo. Meni se nije ponovilo, tebi?

Vrapčić123
    04. Prosinac 2019. 21:27

Žuža ništa od toga što si navela nije spominjao. Je li se tebi sve to vidjelo? Samo je rekao da je nuhalni nabor 1mm. I nakon toga je rekao da mu se sve čini ok. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Hope1
    04. Prosinac 2019. 21:44

Žuža

Hope1 i ja sam danas imala to. Prvi put u trudnoci. A ja sam vec presla 13. tjedan. A za sutra imam bas masu neodgodivog posla na poslu. Mislim da cu i ja uskoro otvorit komplikacije jer mi se uopce ne da ovak zezat. Javi sutra sta ti je dokica rekla. Ja cu svoju nazvat ujutro pa cu joj reci sta je bilo. Meni se nije ponovilo, tebi?

Ne nakon toga sam bila 2 puta i ništa... Sutra ću svejedno odmarat cijeli dan i popdne cu zvat gin. 

[/url

Žuža
    04. Prosinac 2019. 21:46

Vrapcic123

Žuža ništa od toga što si navela nije spominjao. Je li se tebi sve to vidjelo? Samo je rekao da je nuhalni nabor 1mm. I nakon toga je rekao da mu se sve čini ok.

Meni je baš detaljno gledala i dugo je trajao pregled. Možda zato što ja idem privatno i dosta coltnem za taj pregled pa se malo više potrude. Jesi radila kakav test osim UZV?

Mirtasiric1
    04. Prosinac 2019. 21:55

Ja sam imala par puta, baš smeđi, dok. kaže sve ok, s tim i da mi je iscjedak onaj prozirno žućkasti uvijek. Pijem D 3x1 i nastojim odmarat. 

Vrapčić123
    04. Prosinac 2019. 21:56

Žuža, ja taman mislila od sljedećeg pregleda (od 14.tjedna) ići privatno kod tog dr na preglede jer mi je ovo u bolnici ko po traci i uvijek je u gužvi. Ja sam MPO trudnica pa sam morala ići sad neko vrijeme u bolnicu. A trebala sam očito i sada privatno otići, a nisam znala da je tako važno 🙄 A stignem još otići, tak da mislim da ću otići svakako. I reci mi molim te je li ti gledala vaginalno ili abdomenalno? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Mirtasiric1
    04. Prosinac 2019. 21:58

Draga Ana žao mi je, drži se, budi jaka i glavu gore. Ne govore bez veze da poslije kiše uvijek dolazi sunce 🙏

Žuža
    04. Prosinac 2019. 22:03

Vrapcic123

Žuža, ja taman mislila od sljedećeg pregleda (od 14.tjedna) ići privatno kod tog dr na preglede jer mi je ovo u bolnici ko po traci i uvijek je u gužvi. Ja sam MPO trudnica pa sam morala ići sad neko vrijeme u bolnicu. A trebala sam očito i sada privatno otići, a nisam znala da je tako važno 🙄 A stignem još otići, tak da mislim da ću otići svakako. I reci mi molim te je li ti gledala vaginalno ili abdomenalno?

vaginalno. a rekla je ak se beba ne namjesti dobro da ce morat preko trbuha, no ipak je uspjela cijeli pregled s vaginalnim uzv napravit. idi privatno, da. nazalost izdvajamo toliko para za zdravstvo ali nikakve usluge dok jos sa strane ne platis.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.