Sutra definitivno palim laptop i obnavljam popise. Uopće ne znam na kojoj su stranici. Zna li itko slučajno? Imam prelistat sigurno 40 stranica. Ili najbolje da stavim preglede ove svježe napisane, a termine poroda novih cura ću staviti kada mi ponovno napišete. Može?
Da ne trazis mrvičak , moj pregled iduci je 16.12.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Evo mene sa pregleda. Napravila brzinski UZV, beba je 6.7 cm, jako se iznenadila koliko je narasla u 2 tjedna.
I kaze da ce bit velika beba.
Opet je veca za tjedan i 4 dana
Sutra vadim krv za nifty.
Ekipa pozdrav, i ja se prijavljujem kao novopečena trudnica :-) prije par dana + na testu :-) druga beba na putu. Nadam se da će sve bit uredu.
Curey iman OGROMAN PROBLEM ,neznan sta da radim.naime u brisu i urinokulturu nadena mi je bakterija proteus mirabilis
E sad, ja sam alergicna na peniclin i gin mi je dala neki lijek ciprinol 500 i napomenula da se on bas nebi smio pit u trudnoci al da mi nema sta drugo dat radi alergije, a da bakteriju moram lijecit. Ja se bojim to pit. Nezelim naskodit ditetu, na prvom mi je mistu. A ona mi je rekla da mogu naatat osjecenja bubrega ukoliko ne pijem antibiotik.
Ja neznan sta da radim, na rubu placa sam.
💞girl💞
Curey iman OGROMAN PROBLEM ,neznan sta da radim.naime u brisu i urinokulturu nadena mi je bakterija proteus mirabilis
E sad, ja sam alergicna na peniclin i gin mi je dala neki lijek ciprinol 500 i napomenula da se on bas nebi smio pit u trudnoci al da mi nema sta drugo dat radi alergije, a da bakteriju moram lijecit. Ja se bojim to pit. Nezelim naskodit ditetu, na prvom mi je mistu. A ona mi je rekla da mogu naatat osjecenja bubrega ukoliko ne pijem antibiotik.
Ja neznan sta da radim, na rubu placa sam.
Ja bi isla po jos jedno misljenje. Ne znam kako ti daje atb koji nisu kompatibilni s trudnocom. A ima ih hrpa koji jesu. Sad ne znam kakva je to bakterija i koji atb na nju djeluje. Mozda vise bakterija moze nastetit tebi i bebi nego taj atb. Razumijem strah i ja bih isla po drugo misljenje jer je rekla da se atb ne smije koristiti u trudnoci. Naruci se privatno, reci da je hitno i brzo ces dobiti svoj odgovor.
joj ja sam tu bakteriju imala u prošloj trudnoći, tri kure antibiotika sam popila ( ali nisam alergična na pencilin) baš me je zezala dosta. Nadam se da ćeš je uspjeti riješiti.
Bebac odlicne vijesti! Neka bude do kraja uredno☺️
Trancie dobrodosla! Zelim ti skolsku trudnocu😊
ej drage moje najdraze.. danas mi je radio ultrazvuk drugi doktor i njegove vijesti su bolje, u srijedu vadim begu opet i u cetvrtak jos jedan ultrazvuk pa vam javim svee kako je i sta je.. sinoc sam dusu isplakala a ovo danas mi ne uljepsalo sve makar jos ne znam na cemu sam ali smirio mi je dusu i imam neke nade jos.. hvala vam jos jednom od srcaaa ❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji