I ja se nadam, mada sam sve zaboravila od prošle trudnoće pa se za sve pitam jel normalno , a prva trudnoća je bila školska bez problema, nadam se da će i ova bar približno takva bit. Jedino me strah zbog starijeg djeteta jer traži da se nosi , a nije baš lagano.
ej drage moje najdraze.. danas mi je radio ultrazvuk drugi doktor i njegove vijesti su bolje, u srijedu vadim begu opet i u cetvrtak jos jedan ultrazvuk pa vam javim svee kako je i sta je.. sinoc sam dusu isplakala a ovo danas mi ne uljepsalo sve makar jos ne znam na cemu sam ali smirio mi je dusu i imam neke nade jos.. hvala vam jos jednom od srcaaa ❤️❤️
Ajme draga, ja cijeli dan mislim na tebe i pitam se jel moguce da je prerano bio uzv i da je mozda bebica manja i ipak negdje skrivena samo ju ta dr. nije mogla nac...javljaj stanje, zbilja smo sve uz tebe i vjerujem da govorim u ime svih da se nadamo i molimo za tvoje malo cudo!! ♡
Draga Ana baš si me oraspoložila! Vjerujem da će na kraju ipak biti sve ok i kako treba! Mislim na tebe! Sretno!
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ajme super Ana ♥️♥️ evo svi saljemo super vibrice da to ipak ispadne najbolje sta moze 🥰🥰🥰
Ana, bas si mi oraspolozila vecer ;))
Drzim fige i saljem pozitivne vibre da ispadne sve najbolje 😘
Baby girl 💜
Curey iman OGROMAN PROBLEM ,neznan sta da radim.naime u brisu i urinokulturu nadena mi je bakterija proteus mirabilis
E sad, ja sam alergicna na peniclin i gin mi je dala neki lijek ciprinol 500 i napomenula da se on bas nebi smio pit u trudnoci al da mi nema sta drugo dat radi alergije, a da bakteriju moram lijecit. Ja se bojim to pit. Nezelim naskodit ditetu, na prvom mi je mistu. A ona mi je rekla da mogu naatat osjecenja bubrega ukoliko ne pijem antibiotik.
Ja neznan sta da radim, na rubu placa sam.
Ciprofloksacin je u skupini D-dakle lijek koji se ne preporucuje u trudnoci,odnosno moze ako je majci zivot ugrozen.
1.ja bi trazila drugo misljenje,ako si alergicna na penicilinske postoji jos 4 vrste koji su u skupini A dakle bezopasni.
Inace i kad se daje zabiljezeni su neki problemi sa zglobovima djeteta i slabih kostiju.
Zaraa
Odi kod drugog dr.postoji mogucnost da ti da cefaleksin jer on djeluje na gram neg.a i ako postoji odredena rezistencija bar ce smanjiti broj bakterija pa ne bi smjelo doci do bubrega.
Pij puno caja od brusnice i jedi puno brusnica.
ej drage moje najdraze.. danas mi je radio ultrazvuk drugi doktor i njegove vijesti su bolje, u srijedu vadim begu opet i u cetvrtak jos jedan ultrazvuk pa vam javim svee kako je i sta je.. sinoc sam dusu isplakala a ovo danas mi ne uljepsalo sve makar jos ne znam na cemu sam ali smirio mi je dusu i imam neke nade jos.. hvala vam jos jednom od srcaaa ❤️❤️
Ajme Ana, kako si me sad razveselila s ovime.. Držim fige. Kako misliš vijesti su bolje? Što ti je rekao?
Curka je ❤
Evo mene sa pregleda. Napravila brzinski UZV, beba je 6.7 cm, jako se iznenadila koliko je narasla u 2 tjedna.
I kaze da ce bit velika beba.
Opet je veca za tjedan i 4 dana
Sutra vadim krv za nifty.
Bebač, super! Drago mi je da sve dobro napreduje ❤️🚼
Curka je ❤
Ekipa pozdrav, i ja se prijavljujem kao novopečena trudnica :-) prije par dana + na testu :-) druga beba na putu. Nadam se da će sve bit uredu.
Trancie, dobro nam došla ❤️🚼
Curka je ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji