LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ladybug40
    24. Studeni 2019. 12:23

Tiki hvala na savjetu, znaci ketonal. 
    Osim duphastona, pojem andol folnu i stavljam utrice 3x2, sumeci magnezij.
    Bit cu 10+2  na iduci pregled i tad se dogovaramo tocno kaad cu nifty radit. Sad kad je srce tu, sad je iduca briga nalaz tog niftya, nisam neki panicar, samo eto, 40 g mi je pa cisto zbog toga brinem

Alisanazemlji
    24. Studeni 2019. 12:24

Vrapcic123

TiKi92

sierrav

mrvičak

Ja sam evo, bar mislim, pronašla otkucaje srca na fetal doppleru.❣️ Dvije sekunde se pokazalo 150, pa dvije 156 i onda se beba očito pomaknula nisam ju više mogla pronaći. Eto u 8.tjednu i dobitno. Služila sam da je na tom uređaju zeleno kada su bebini otkucaji, a narančasto kada su mamin otkucaji otkucaji posteljice i one vene. Moji otkucaji su se kretali od 55-89.

Hihi morat cu si i ja naruciti.
    Znas kako kazu da kad su oko 150 otkucaji da je deckic🙈😍

Moja beba lupa 170, a meni je uvijek oko 100 i da, decko je 😁💙

Već se vidio spol?

Meni je ginićka rekla da se već oko 10og tjedna može pretpostaviti spol djeteta... Dala mi je kratko objašnjenje, ali sam ga zaboravila 😏

Curka je ❤

ladybug40
    24. Studeni 2019. 12:24

Kvrzica 

Alisanazemlji
    24. Studeni 2019. 12:25

Na ultrazvuku, jel :) 

Curka je ❤

Alisanazemlji
    24. Studeni 2019. 12:25

ladybug40

Kvrzica

Kakva kvržica? 😂

Curka je ❤

🌼TiKi🌼
    24. Studeni 2019. 12:31

Alisanazemlji

ladybug40

Kvrzica

Kakva kvržica? 😂

Hahaha, mali pisonja 😂😂

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

mimoza
    24. Studeni 2019. 12:35

Meni nije mogla vidjeti na obicnom ultrazvuku, iako je plod bio 12+1 velicine, jer nekako snima s boka. Ali se jasno vidjelo da ima palac u ustima i cucla 😊 nekako mi je izgledalo zenstveno, sigurno je curica 🥰

Vrapčić123
    24. Studeni 2019. 12:35

TiKi92

Da, da, vidio je na 3d, mi jos cekamo rezultate Nifty-a da nam bas potvrdi, ali on je rekao da je 100% musko. Cak imam i slikicu kvrzice 😂. Beba je malo veca, po uzv tada 11+4, 4 dana veca pa kaze da se zato vidjelo. Suradivao je pa se pokazao, haha.

Baš lijepo, čestitam na dečkiću. Neka se rodi zdrav ko dren 💙 Joj nadam se da se moja mrvica neće skrivati od fotkanja 😂 Obzirom kak se ni muž ni ja ne volimo fotkat tak će i bebica naša sigurno 😂

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

ladybug40
    24. Studeni 2019. 12:36

Alisanazemlji

Na ultrazvuku, jel :)

To je tiki napisala, smjesno mi haha, da ima slikicu kvrzice

24. Studeni 2019. 15:19

Curke koje imate hematom, imate li i prisutne bolove nalik menstrualnim? Ja naime isto osjećam već tri dana. Nisu jaki, ali tu su i nerviraju me. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.