Tiki hvala na savjetu, znaci ketonal.
Osim duphastona, pojem andol folnu i stavljam utrice 3x2, sumeci magnezij.
Bit cu 10+2 na iduci pregled i tad se dogovaramo tocno kaad cu nifty radit. Sad kad je srce tu, sad je iduca briga nalaz tog niftya, nisam neki panicar, samo eto, 40 g mi je pa cisto zbog toga brinem
Ja sam evo, bar mislim, pronašla otkucaje srca na fetal doppleru.❣️ Dvije sekunde se pokazalo 150, pa dvije 156 i onda se beba očito pomaknula nisam ju više mogla pronaći. Eto u 8.tjednu i dobitno. Služila sam da je na tom uređaju zeleno kada su bebini otkucaji, a narančasto kada su mamin otkucaji otkucaji posteljice i one vene. Moji otkucaji su se kretali od 55-89.
Hihi morat cu si i ja naruciti.
Znas kako kazu da kad su oko 150 otkucaji da je deckic🙈😍
Moja beba lupa 170, a meni je uvijek oko 100 i da, decko je 😁💙
Već se vidio spol?
Meni je ginićka rekla da se već oko 10og tjedna može pretpostaviti spol djeteta... Dala mi je kratko objašnjenje, ali sam ga zaboravila 😏
Curka je ❤
Kvrzica
Kakva kvržica? 😂
Hahaha, mali pisonja 😂😂
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Meni nije mogla vidjeti na obicnom ultrazvuku, iako je plod bio 12+1 velicine, jer nekako snima s boka. Ali se jasno vidjelo da ima palac u ustima i cucla 😊 nekako mi je izgledalo zenstveno, sigurno je curica 🥰
Da, da, vidio je na 3d, mi jos cekamo rezultate Nifty-a da nam bas potvrdi, ali on je rekao da je 100% musko. Cak imam i slikicu kvrzice 😂. Beba je malo veca, po uzv tada 11+4, 4 dana veca pa kaze da se zato vidjelo. Suradivao je pa se pokazao, haha.
Baš lijepo, čestitam na dečkiću. Neka se rodi zdrav ko dren 💙 Joj nadam se da se moja mrvica neće skrivati od fotkanja 😂 Obzirom kak se ni muž ni ja ne volimo fotkat tak će i bebica naša sigurno 😂
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Na ultrazvuku, jel :)
To je tiki napisala, smjesno mi haha, da ima slikicu kvrzice
Curke koje imate hematom, imate li i prisutne bolove nalik menstrualnim? Ja naime isto osjećam već tri dana. Nisu jaki, ali tu su i nerviraju me.
Sortiraj odgovore
Najstariji