Stigla iz bolnice. Ne znaju uzrok iscjetku. Nema hematoma nikakvih na sreću. Srce kuca, beba je ok. Dakle sve u redu hvala dragom Bogu. Lakše dišem! Rekli su mi da mirujem dok se ne primiri iscjedak. Uf sami šokovi…
Vrapčić, uh, baš mi je drago da je sve u redu.
Miruj, odmaraj, pazi na sebe i na bebicu ❤️
Curka je ❤
Stigla iz bolnice. Ne znaju uzrok iscjetku. Nema hematoma nikakvih na sreću. Srce kuca, beba je ok. Dakle sve u redu hvala dragom Bogu. Lakše dišem! Rekli su mi da mirujem dok se ne primiri iscjedak. Uf sami šokovi…
Najbitnije da srce kuca i da je beba oke, miruj al bas miruj, tako sam ja imala prvo krvarenje, isto nisu znali uzrok.
💞girl💞
Bebac24 i Mrvičak nadam se da će biti sve ok i dalje... ❤️❤️❤️ Uf svasta mi žene moramo prolaziti, sami šokovi...
M_marree žao mi je zbog svega... Ne razumijem kako ne vide ako je 8tt, a možda ti je manja trudnoća? To bi valjda bilo logično ako se baš ne vidi plod... Jesu li tako nešto spominjali?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Curke.. Nisam docekala ponedjeljak,pa sam sinoc zbog jakih bolova u donjem dijelu ledja isla dezurnom ginekologu. Beta mi je 970,na uzv se jos nista ne vidi.. U ponedjeljak ponovo pregled i beta.. Doktor kazw da pratimo da ne bi doslo do vanmatericne,jer imam bolove u ledjima.. ugl ploda jos nema nigdje,al beta pokaziva trudnocu.. Neko imao nesto slicno?
A koji si tjedan trudnoce? Kak to misli da se ne vidi?
Pa jel pogledao onda oko jakovoda ak sumnja na vanmatericnu?!
Dosta tesko je ustvrdit vanmaternicnu preko uzv. Mene je pogledalo 10 gin koji nisu vidili nista, jedino jedan stari gin me doslovno namistio, kako da stanem, da uzdignem guzu, stavim sake jednu na drugu pa naslonim guzu na njih i onda je uspio vidit u desnom jajovodu.
A da me nije on tako pregleda vratili bi me kuci jer nista nisu vidili.
💞girl💞
Cure, nisan se javljala jucer jer vas nisam tila dodatno opterecivat strahovima kad svaka ima svojih i viska.
Krvarenje mi je stalo odma
Dalje nisan imala, samo malo sporkice one kad se brisem.
Smirilo se pa nisan tila ic u doktora, pretpostavljam da je jos jedan hematom izasa jer su mi ostala 2 manja.
Osjecam se oke. Osjecam tu i tamo malo jace menstrualne bolove ali stanu sami od sebe kako i dodu.
Cure koje ste isto prokrvarile nadam se da nije nista. 🙏🤞
Zaraa sretno, neka bude od sada sve ok... Miruj i dalje..
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vrlo moguce da je manja trudnoca jer je kasna ovulacija bila.. I dva su testa bila.negativna pa tri pozitivna.. Ja imam samo bol u donjem.dijelu ledja koji udara u noge.. I nista vise.. U ponedjeljak ceko vidjet da li beta raste.. Nadam se da ce bit ok sve .. Isprepadana sam..
Curke.. Nisam docekala ponedjeljak,pa sam sinoc zbog jakih bolova u donjem dijelu ledja isla dezurnom ginekologu. Beta mi je 970,na uzv se jos nista ne vidi.. U ponedjeljak ponovo pregled i beta.. Doktor kazw da pratimo da ne bi doslo do vanmatericne,jer imam bolove u ledjima.. ugl ploda jos nema nigdje,al beta pokaziva trudnocu.. Neko imao nesto slicno?
Pozdrav, ja sam imala slicno, beta mi je bila isto oko 970, a u maternici se nije vidilo nista, bila je nazalost vanmaternicna, nebi te tila plasit, ako se onda udupla onda nema straha, tek preko 1000 i nesto se moze vidit u maternici.
Ja sam imala grozne bolove, al ne u ledima, vec i nozi i kuku, to su karakteristike vanmaternicne, i proljev i bol u ramenima.
Ja san imala sve to i viruj mi bol je neizdrziva. Dali su mi injekciju voltarena.
Kako je rijeseno kod tebe na kraju to? Bas se plasim ako je vanmatericna...
Vrapcic123 ajme koji stresovi, taman kad se opustim
Mi smo razlika dan, ja sam danas 9+4, usli smo u 10 tj, tako malo, a tako puno nas ceka do 12 tj.
Ja se uzdan u taj 12 tjedan koda me ceka nezna sta. Mislim da ce svi moji problemi tada prestat heh.
💞girl💞
Nije mi rekao nitsa.. Ni van maternice nema nista,a u maternici on vidi neku crnu tockicu gdje bi mogla biti kao.. zadnja mi ne bila 2.10. pa bi ja u biti trebala biti vec 8.tjedan.. Ali nisam jer mi je neredovan ciklus 36-40 dana.. Ovulacija je bila kasno.. Cak mi je rekao da imam policiklican lijevi jajnik,sto mi moj ginekolog dosad nije vidio 😡😡
Mare, ako su ti ciklusi i do 40 dana, znači da ti je i ovulacija bila poprilično kasno i ta mala točkica pokazuje vrlo vjerojatno malu trudnoću koja se na ultrazvuku jedva može vidjeti.
Npr, duljina mojih ciklusa je 31-32 dana, i ovuliram oko 18-19-20 dana ciklusa.. Zbog svega toga mi se trudnoća prema klasičnom kalendaru ne podudara sa ultrazvučnom trudnoćom. Na ultrazvuku sam u manjku 7 dana
Po kalendaru bi trebala biti trudna 8+3 dana, a na ultrazvuku sam 7+3..
Lako moguće da i ti imaš ta nepodudaranja obzirom na dugačak ciklus..
Curka je ❤
Vrlo moguce da je manja trudnoca jer je kasna ovulacija bila.. I dva su testa bila.negativna pa tri pozitivna.. Ja imam samo bol u donjem.dijelu ledja koji udara u noge.. I nista vise.. U ponedjeljak ceko vidjet da li beta raste.. Nadam se da ce bit ok sve .. Isprepadana sam..
Virujem ti, stresno je to jako, mene su odma ostavili u bolnici, isto je bila subota jutro, nisu tili riskirat da dode do prsnuca jajovoda jer je to opasno. (Al meni su vec znali da je vanmaternicna 100%, zato su tako reagirali)
Od srca ti zelim da bude sve uredu, da je u pitanju manja trudnoca.
💞girl💞
Sortiraj odgovore
Najstariji