mimoza ma kao odbijaju ona dva tjedna do ovulacije kad zena zapravo nije trudna pa to ispadne 15. Ali, mi cemo sebi racunati ovako i mislim da vecina dr. racuna tako 🥰😁
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Pozdrav svima, evo i mene u grupu sa 9+6. Pratim vas od početka ali sada mi treba poneka informacija. Žao mi je kvarit vaše dobre preglede sa mojim ne baš tako dobrim. Naime sa 9+2 na uzv vidljiva je prevelika žumanjčana vrećica što i nije baš dobro. Netka od vas je rekla da je radila panorama test koji mi je preporučila moja doktorica pa me zanima gdje ga mogu napraviti koja je cijena. Lp
Ja sam radila onaj prosireni cijena za gotovinu mi je bila 4500 kn.Ako zelis mogu ti dati br.koji sam dobila u mailu za sve nejasnoce oko testa…i oni ce ti reci koji ginekolozi rade
I ja bi radila prošireni, mislila sam to obavit u polikliniki vili ali kaže mi da više ne rade panoramu. Može br. i hvala
Www.panorama-test.hr
099 795 8520
Hvala za broj🤗🤗
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Mimoza super, uskoro si u 2.tromjesjecju i vjerujem da će ti biti ipak malo lakše ❤️ Bebica raste, razvija se 💙
Da, jos malo 😍 mada to brzo dodje, vidjet ces. Nisam ja neki panicar, uvijek sam mislila pozitivno 😊
Meni je taj 13.tjedan tako daleko. Praktički moram proći još ovoliko 🤦♀️😲
Ja sam danas isto loše. Osim menstrualnih bolova, osjećam laganu mučninu i slabost i stalno mi se 😴 😴 😴.
I ja prijavljujem uuasnu mucninu i slabost i cijeli dan samo spavam.. sva sreca na baka servisu pa su preuzeli curku danas da ja mogu odmarati
👧🩷 2017.
👦💙2020.
mrvicak uradi nalaz zeljeza.
Otkako sam pocela piti tablete zeljeza, ja se osjecam bas poletno i puna snage, a do tad sam bila lijena za sve i samo gledala na koji jastuk da spustim glavu.
Pozdrav cure. Kod mene opet po starom, neprestano povracanje, hitna, ostanak u bolnici itd..
Sada kad sam procitala da je drugo tromjesecje od 13 tt, dotuklo me. Racunala sam na muke jos nekih 10 dana. Nekad imam osjecaj da ne mogu vise ovo izdrzati, i nek mi Bog da da izguram ovo nekako, ali ne mogu si zamisliti da pozelim ovo opet prozivljavati. Znam da svaka koja nema simptome je mirnija da ih ima, ali ja se svaki dan isplacem jer ne mogu ovo vise podnositi. Cak se i sestre u bolnici cude mojim simptomima.
Eto, malo sam se ispuhala u ovoj sobi i zelim nam da napokon pocnemo uzivati, mislim da smo zasluzile.
Pusa
Leonie nazalost ne mora znaciti da ce ti prestati simptomi s mucninim i povracanjem ulaskom u 2.tromjesjecje, mogu ti trajati i do kraja. Poznanica je imala isti problem kao ti i povracala je do kraja u obje trudnoce,u drugoj su to okarakterizirali kao da organizam "nenprepoznaje" plod ili tako nesto i isla je na akupunkturu bas za mucnine i povracanje i preporodila se. Ja sam isla zbog isijasa u prvoj T i imam samo super iskustva.
mrvicak uradi nalaz zeljeza.
Otkako sam pocela piti tablete zeljeza, ja se osjecam bas poletno i puna snage, a do tad sam bila lijena za sve i samo gledala na koji jastuk da spustim glavu.
Željezo i krvna slika mi ne mogu biti bolji nego što jesu. Baš me pohvalila dr. Imam niski tlak, pa to prepisujem tomu
Lavice jesi li iz zagreba mozda i imas li mi nekoga za preporuciti? Probala bih bilo sta, samo da dodje kraj ovome..
Sortiraj odgovore
Najstariji