Leonie nazalost ne mora znaciti da ce ti prestati simptomi s mucninim i povracanjem ulaskom u 2.tromjesjecje, mogu ti trajati i do kraja. Poznanica je imala isti problem kao ti i povracala je do kraja u obje trudnoce,u drugoj su to okarakterizirali kao da organizam "nenprepoznaje" plod ili tako nesto i isla je na akupunkturu bas za mucnine i povracanje i preporodila se. Ja sam isla zbog isijasa u prvoj T i imam samo super iskustva.
Slažem se. Znam i ja jednu priju koja je povracala do samog kraja trudnoce, nazalost ima i takvih slučajeva
Lavice jesi li iz zagreba mozda i imas li mi nekoga za preporuciti? Probala bih bilo sta, samo da dodje kraj ovome..
Ja sam ti isla kod dr.Aleksandre Jokić, Papillon akupunktura,na Knežiji. Pronadji na netu,ima br tel i mail. Nadam se da ce ti pomoci!
Lavice jesi li iz zagreba mozda i imas li mi nekoga za preporuciti? Probala bih bilo sta, samo da dodje kraj ovome..
Ja sam ti isla kod dr.Aleksandre Jokić, Papillon akupunktura,na Knežiji. Pronadji na netu,ima br tel i mail. Nadam se da ce ti pomoci!
Hvala ti puno! ♥️
Zovem ju taj cas cim me puste iz bolnice. Nadam se pon ili uto.
Ja sam ocekivala da cu se ono jutro kad je tocno 12tt probuditi bez mucnina 😂😂😂😂 koja prevara
U ponedjeljak mi je tocno 13tt i nije nista lakse. Ne znam. Mozda zbog godina pokusavanja, ali nekak se necu opustiti dok to dijete ne krene u skolu. Srednju😂😂
MojeSve baš si me nasmijala 😁😁😁
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Leonie i meni se sad to sve pojacalo, pa znam i po 3x na dan povracati. Tako da neznam kad ce bit kraj. Luda sam jer sam staaalno u kuci. Evo bas danas bim plakala cijeli dan koliko ludim,a nesmjem zbog malog uffff...
Nadam se da ce se tebi to bar malo smiriti ..
Ja ne znam kako bi da imam jos i dijete kraj sebe, divim vam se.
Moje povracanje ide i do 20-25x puta dok ne shvatim da nece stati i da moram na hitnu. Kad se vec dovedem do tog stadija, trebaju puna dva dana da me infuzije dignu i da dodjem sebi.
Ne znam zasto sam tako glupa i toliko cekam, ali jednostavno uvijek mislim, sad ce stati, ne mogu vise, pa ne mogu jos i u auto, i tako dok ne klonem. Na hitnoj mi svaki put isto naprave uzv, ispada da sam skoro svaki tjedan na uzv 😔
Ja ne znam kako bi da imam jos i dijete kraj sebe, divim vam se.
Moje povracanje ide i do 20-25x puta dok ne shvatim da nece stati i da moram na hitnu. Kad se vec dovedem do tog stadija, trebaju puna dva dana da me infuzije dignu i da dodjem sebi.
Ne znam zasto sam tako glupa i toliko cekam, ali jednostavno uvijek mislim, sad ce stati, ne mogu vise, pa ne mogu jos i u auto, i tako dok ne klonem. Na hitnoj mi svaki put isto naprave uzv, ispada da sam skoro svaki tjedan na uzv 😔
Ajmeee bas mi je zaaaao 😭😭😭😭 meni je ovih3 previse jer sam bas nikakva, nista mi nije fino, i sta pojedem izade. Ne svaki dan ali vecina.
A ovo tvoje je uuuuh da skrenes 😭
Meni danas mucnina prestala, ne znam jel samo do dana ili je prestala za stalno. 😂😂 Ali i dalje mi se gadi hrana, pogotovo meso. Jel se jos nekome dogadja da mu se gadi hrana? 😣
Leonie90 a boze dragi, stvarno mi te zao sto se toliko patis 😥😥
Ena0206 ista stvar🤷🏻♀️ meso nikakvo ne dolazi u obzir, eventualno neka suha salama. Jadnom muzu sam i piletinu prestala priprmati jer mi se sve digne samo kad je vidim sirovu🤢🤢.. Ustvari, zivim na smecu 😅 samo neka slana peciva, tijesta i takve stvari.
Sortiraj odgovore
Najstariji