LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Studeni 2019. 16:17

Lavica27

Leonie nazalost ne mora znaciti da ce ti prestati simptomi s mucninim i povracanjem ulaskom u 2.tromjesjecje, mogu ti trajati i do kraja. Poznanica je imala isti problem kao ti i povracala je do kraja u obje trudnoce,u drugoj su to okarakterizirali kao da organizam "nenprepoznaje" plod ili tako nesto i isla je na akupunkturu bas za mucnine i povracanje i preporodila se. Ja sam isla zbog isijasa u prvoj T i imam samo super iskustva.

Slažem se. Znam i ja jednu priju koja je povracala do samog kraja trudnoce, nazalost ima i takvih slučajeva

Lavica27
    23. Studeni 2019. 16:22

Leonie90

Lavice jesi li iz zagreba mozda i imas li mi nekoga za preporuciti? Probala bih bilo sta, samo da dodje kraj ovome..

Ja sam ti isla kod dr.Aleksandre Jokić, Papillon akupunktura,na Knežiji. Pronadji na netu,ima br tel i mail. Nadam se da ce ti pomoci!

Leonie90
    23. Studeni 2019. 16:27

Lavica27

Leonie90

Lavice jesi li iz zagreba mozda i imas li mi nekoga za preporuciti? Probala bih bilo sta, samo da dodje kraj ovome..

Ja sam ti isla kod dr.Aleksandre Jokić, Papillon akupunktura,na Knežiji. Pronadji na netu,ima br tel i mail. Nadam se da ce ti pomoci!

Hvala ti puno! ♥️
    Zovem ju taj cas cim me puste iz bolnice. Nadam se pon ili uto. 

23. Studeni 2019. 16:34

Ja sam ocekivala da cu se ono jutro kad je tocno 12tt probuditi bez mucnina 😂😂😂😂 koja prevara
     U ponedjeljak mi je tocno 13tt i nije nista lakse. Ne znam. Mozda zbog godina pokusavanja, ali nekak se necu opustiti dok to dijete ne krene u skolu. Srednju😂😂

Vrapčić123
    23. Studeni 2019. 16:44

MojeSve baš si me nasmijala 😁😁😁

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Bebac24
    23. Studeni 2019. 16:53

Leonie i meni se sad to sve pojacalo, pa znam i po 3x na dan povracati. Tako da neznam kad ce bit kraj. Luda sam jer sam staaalno u kuci. Evo bas danas bim plakala cijeli dan koliko ludim,a nesmjem zbog malog uffff...
    Nadam se da ce se tebi to bar malo smiriti ..

Leonie90
    23. Studeni 2019. 17:16

Ja ne znam kako bi da imam jos i dijete kraj sebe, divim vam se.
    Moje povracanje ide i do 20-25x puta dok ne shvatim da nece stati i da moram na hitnu. Kad se vec dovedem do tog stadija, trebaju puna dva dana da me infuzije dignu i da dodjem sebi.
    Ne znam zasto sam tako glupa i toliko cekam, ali jednostavno uvijek mislim, sad ce stati, ne mogu vise, pa ne mogu jos i u auto, i tako dok ne klonem. Na hitnoj mi svaki put isto naprave uzv, ispada da sam skoro svaki tjedan na uzv 😔

• Bebac24
    23. Studeni 2019. 18:09

Leonie90

Ja ne znam kako bi da imam jos i dijete kraj sebe, divim vam se.
    Moje povracanje ide i do 20-25x puta dok ne shvatim da nece stati i da moram na hitnu. Kad se vec dovedem do tog stadija, trebaju puna dva dana da me infuzije dignu i da dodjem sebi.
    Ne znam zasto sam tako glupa i toliko cekam, ali jednostavno uvijek mislim, sad ce stati, ne mogu vise, pa ne mogu jos i u auto, i tako dok ne klonem. Na hitnoj mi svaki put isto naprave uzv, ispada da sam skoro svaki tjedan na uzv 😔

Ajmeee bas mi je zaaaao 😭😭😭😭 meni je ovih3 previse jer sam bas nikakva, nista mi nije fino, i sta pojedem izade. Ne svaki dan ali vecina. 
    A ovo tvoje je uuuuh da skrenes 😭

ena0206
    23. Studeni 2019. 18:15

Meni danas mucnina prestala, ne znam jel samo do dana ili je prestala za stalno. 😂😂 Ali i dalje mi se gadi hrana, pogotovo meso. Jel se jos nekome dogadja da mu se gadi hrana? 😣

23. Studeni 2019. 18:44

Leonie90 a boze dragi, stvarno mi te zao sto se toliko patis 😥😥
    Ena0206 ista stvar🤷🏻‍♀️ meso nikakvo ne dolazi u obzir, eventualno neka suha salama. Jadnom muzu sam i piletinu prestala priprmati jer mi se sve digne samo kad je vidim sirovu🤢🤢.. Ustvari, zivim na smecu 😅 samo neka slana peciva, tijesta i takve stvari. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.