LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ely
    22. Studeni 2019. 22:58

Cure koje su pitale za TSH, imam hipohashimoto preko 10 godina pa sam upućena u sve. TSH u prvom tromjesečju mora biti ispod 2.5, a u 2. Tromjesječju se tolerira do 3. Nemojte se zezati s tim, visok TSH može dovesti do defekta kod djece i do spontanog pobačaja. Postoje neka istraživanja koja se suprostavljaju tome mišljenju, ali su relativno nova i neutemeljena sasvim, tako da se svi doktori drže toga da ga posto poto snižavaju u trudnoći. Propisu vam terapiju i nema nikakvih problema.

Ely
    22. Studeni 2019. 23:00

Sto se tiče mene i mojih mučnina, prave mučnine s povraćanjem tek su me sada uhvatile, a realno trebale bi se već smirivati (tjedan sam vise nego sto mi pokazuje trakica, to su mi ustanovili na zadnjem pregledu u bolnici, ali čekam i službenu potvrdu od svoje doktorice da mogu tako računati Haha)
    Ali nema veze, samo beka mučnina i simptoma, odmah mi srce na mjestu :)

sierrav
    22. Studeni 2019. 23:09

Orhideja1

Pozdrav svima, evo i mene u grupu sa 9+6. Pratim vas od početka ali sada mi treba poneka informacija. Žao mi je kvarit vaše dobre preglede sa mojim ne baš tako dobrim. Naime sa 9+2 na uzv vidljiva je prevelika žumanjčana vrećica što i nije baš dobro. Netka od vas je rekla da je radila panorama test koji mi je preporučila moja doktorica pa me zanima gdje ga mogu napraviti koja je cijena. Lp

Ja sam radila onaj prosireni cijena za gotovinu mi je bila 4500 kn.Ako zelis mogu ti dati br.koji sam dobila u mailu za sve nejasnoce oko testa...i oni ce ti reci koji ginekolozi rade

mimoza
    22. Studeni 2019. 23:10

Raffaella mozda nije bilo krvarenje iz maternice 🤔 prati stanje i pokusaj sto vise mirovati i istjeraj majstora iz wc-a. Uglavnom sretno i javi se svakako sutra s dobrim vijestima, da se nije vise pojavljivalo krvarenje👍🏻

sierrav
    22. Studeni 2019. 23:15

Ely

Cure koje su pitale za TSH, imam hipohashimoto preko 10 godina pa sam upućena u sve. TSH u prvom tromjesečju mora biti ispod 2.5, a u 2. Tromjesječju se tolerira do 3. Nemojte se zezati s tim, visok TSH može dovesti do defekta kod djece i do spontanog pobačaja. Postoje neka istraživanja koja se suprostavljaju tome mišljenju, ali su relativno nova i neutemeljena sasvim, tako da se svi doktori drže toga da ga posto poto snižavaju u trudnoći. Propisu vam terapiju i nema nikakvih problema.

Cek,meni je tsh 2.74 ostalo ft3 ft4 anti tpo ok.u granicama.
    Nije mi nitko nista ni spomenuo od dr.?
    Bas cu napomenut dr.sljedeci put.
    I sta ako je recimo 4 zar se i tu ide sa levotiroksinom?
    Znaci moguce da i meni daju😐

sierrav
    22. Studeni 2019. 23:19

Raffaella

Nakon puno lijepih vijesti evo mene da pokvarim niz… Upravo sam isla piskiti i izalo mi je par kapi svjeze krvi… I jos k tome je vikend… I nezz kud sta i kako….

Znam kako ti je i probaj se umiriti,moguce da se i napravi hematom,da ti je kapilara pukla.
    Znam i po sebi odmah mislimo najgori scenarij,nije dobro za bebanu

Orhideja1
    22. Studeni 2019. 23:29

sierrav

Orhideja1

Pozdrav svima, evo i mene u grupu sa 9+6. Pratim vas od početka ali sada mi treba poneka informacija. Žao mi je kvarit vaše dobre preglede sa mojim ne baš tako dobrim. Naime sa 9+2 na uzv vidljiva je prevelika žumanjčana vrećica što i nije baš dobro. Netka od vas je rekla da je radila panorama test koji mi je preporučila moja doktorica pa me zanima gdje ga mogu napraviti koja je cijena. Lp

Ja sam radila onaj prosireni cijena za gotovinu mi je bila 4500 kn.Ako zelis mogu ti dati br.koji sam dobila u mailu za sve nejasnoce oko testa…i oni ce ti reci koji ginekolozi rade

I ja bi radila prošireni, mislila sam to obavit u polikliniki vili ali kaže mi da više ne rade panoramu. Može br. i hvala

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Vrapčić123
    22. Studeni 2019. 23:56

Ely

Hvala na informacijama, nisam to znala. Meni jd tsh bio 2.75 i pijem Eutyrox 50. Dr mi je rekao da će mi povećati s vremenom do 70.

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Hope1
    23. Studeni 2019. 06:55

Bebac24

Luna999

mrvičak

Ima jos tu tko probleme sa štitnjačom?

Ne brini, ja sam TSH imala 9.8 kad sam zatrudnila…Podigao mi je dokt terapiju, pa pijem 150-175 naizmjenicno, no tad nismo znali da sam trudna. Na iducoj kontroli ce valjda jos vise podici terapiju. ..
    Sto tocno moze poci po zlu za bebu ako je visok TSH?
    Netko mi je pricao, ali sam zaboravila

Pravilan razvoj i mogucnost spontanog…

Cure koje zele iskoristiti 5% od elle, to vrijedi smao za zagreb 😕 sad sam dobila njihov mail…

Ja sm iz Istre i napisali su mi da mi dođe nifty plus 4180,a ako ću na rate da isto vrijedi. Napomenula sam da bi radila kod svoje gin.. 

[/url

tea1401
    23. Studeni 2019. 08:09

Jutroo..ja evo po neznam koju noc nisam spavala nesanica, pa mucnine, pa nadutost, pa vjetrovi, bolne grudi, vec sam ludaaa 😂 samo se nadam da je sve okei..pregled mi je u utorak...pa cemo vidjeti..
    I da pocelo me malo boljeti u donjem djelu leda, hel to normalno?🙈
    Pozz svima ❤

Anja🌸🌸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.