LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lina27
    22. Studeni 2019. 20:37

Rubela.da se ispravim

Vrapčić123
    22. Studeni 2019. 20:56

Pozdrav cure, vidim da razgovarate o štitnjači. Jesam li ja dobro shvatila da ona ukoliko se ne prati i pije terapija može izazvati spontani (naravno ako ne štima) ? Je li to netko napisao? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

🌼TiKi🌼
    22. Studeni 2019. 21:02

Vrapcic  Kod povecanog tsh je povecan rizik za pobacaj i prijevremeni porod. Bilo je slucajeva kad je zenama bio ogroman pa se nije nista dogodilo, bitno je piti terapiju i kontrolirati ga da bude sto manji. U svakom slucaju, bolje i da je nizak nego visok. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Bebac24
    22. Studeni 2019. 21:17

TSH sam po sebi radi probleme ali uvijek treba i antitjela izvaditi da se vidi sta je. 
    Ali, na pocetku svake trudnoce to gin daju da se vadi pa se uvijek zna 🙂

Vrapčić123
    22. Studeni 2019. 21:26

Tiki92 i Bebac24 hvala na odgovoru 😊

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

mimoza
    22. Studeni 2019. 21:28

Lina sta ti tacno pise pored rubeole, osim da je pozitivna? Je li mozda pise Rubeola IgG positiv?
    Radila sam iste nalaze, toxoplazma, rubeola i citomegalovirus.

Bezzo1991
    22. Studeni 2019. 21:42

Ako je rubeola igg pozitivna znaci da ste prebolile, tj cijepljeni smo protiv nje pa imamo antitijela. 
    Meni je na toksoplasmozu rezultat igm 0,04 a pozitivno je od 0.5 pa cu nekad u drugom tromjesecju ponovit cisto da budeem mirna jer me i to malo brine. Kakvi su vama rezultat na toxo? Je cista 0 ili?

Ivcy1306
    22. Studeni 2019. 22:07

Raffaella

Nakon puno lijepih vijesti evo mene da pokvarim niz… Upravo sam isla piskiti i izalo mi je par kapi svjeze krvi… I jos k tome je vikend… I nezz kud sta i kako….

Idi na hitnu ginekolosku

mimoza
    22. Studeni 2019. 22:07

Bezo bas zbog toga sam i pitala sta stoji pored toga rubeola, jer se puno zena zbuni kad vide da je pozitivno. 
    Tebi je bitno samo da u svakom trimestru ponovis nalaze, da kontrolises da li imas jos uvijek imunitet. Nije nista zabrinjavajuce.
    Raffaella a da odes na ginekolosku hitnu? Je li imas hematom?

mimoza
    22. Studeni 2019. 22:18

Raffaella mozda se pojavio neki hematom u medjuvremenu🤔 kada si imala zadnji pregled, jesu li nesto primjetili? Bas je stresno to, pogotovo jer ulazis u 11tt, nekako mi je to tipicno za ranu trudnocu. Ako ti mozes izdrzati do sutra, onda ok, ali ja ne znam da li bih mogla. Ne zelim te zabrinuti, kazem iz najbolje namjere. Mozda nije nista, a mozda jeste 😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.