Je li i koja bila na prvom uzv 6+4 ili koji dan ranije? A da je ❤️ kucalo? Mene to čeka u utorak pa me baš zanima.
Je li i koja bila na prvom uzv 6+4 ili koji dan ranije? A da je ❤️ kucalo? Mene to čeka u utorak pa me baš zanima.
Meni je bio prvi termin 7.10, tad sam bila u 5+5 i srce je kucalo
Mene jedino brine kasnina ovulacija, no budući da sam lagani plus vidjela tri dana prije početka menge, mislim da će to čak biti ok
Cure jel vas bole ruke i noge? Kako to riješavate?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Cure jel vas bole ruke i noge? Kako to riješavate?
Da probaš s magnezijem?
mrvičak ja sam isla sa 5+6 i kucalo je srce.
Vrapcic123 mene bole listovi i stopala, pijem magnezij pa mi je malo lakse.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Tako je i meni bilo... :) ❤️
Curka je ❤
Sutra su na pregledima ISABELLA, MIMOZA, TIKI I ALISA? Jssam li dobro popamtila?
Mrvičak, da, sutra poslijepodne mi je pregled...
Curka je ❤
Sutra su na pregledima ISABELLA, MIMOZA, TIKI I ALISA? Jssam li dobro popamtila?Mrvičak, da, sutra poslijepodne mi je pregled…
Nas dvije smo u 1 dan razlike, jel da? Sretno i tebi i svima 🎉❣️👌
Sto mislite koliko je stetan kratkotrajan intenzivan stres? Mislim na situacije tipa naglo kocenje u prometu, ili slicno znaci kad ti "srce ode u pete" i kad se skroz osjeti navala adrenalina.. Mislim tesko je izbjeci neke takve situacije, pa me zanima sto mislite o tome koliko to moze biti stetno
E, to je i meni palo na pamet danas kad sam sjedila u tomićevoj ispod gričkog topa u točno 12h. Baš sam se jako trznula na zvuk topa, i prvo što mi je palo na pamet je bilo samo da bude sve u redu sa mojom bebom ❤️
...
Curka je ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji