LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Alisanazemlji
    17. Studeni 2019. 19:44

mrvičak

Alisanazemlji

mrvičak

Sutra su na pregledima ISABELLA, MIMOZA, TIKI I ALISA? Jssam li dobro popamtila?
    Mrvičak, da, sutra poslijepodne mi je pregled…

Nas dvije smo u 1 dan razlike, jel da? Sretno i tebi i svima 🎉❣️👌

Ahaaa, ja sam 6+3..
    Mrvičak, hvala ti :) 
    Vjerujem da će sve biti okej ❤️

Curka je ❤

Zaraa
    17. Studeni 2019. 19:48

Curee moje drage, cestitam na novim plusicima, a svima sto sutra idu na pregled drzim fige!!! 
    Kod mene situacija oke, nikakvog iscjedka nemam, mucnine fala Bogu neman, grudi su mi osjetljive, i vidim da su mi skocile one male bubuljice kraj bradavica, dosta su natekle i osjetljive na dodir.
    I jedno pitanje, ako neko slucajno zna, (nadam se da nezna iz prve ruke, nego cisto informativno) posto sam sad prepustena sebi i svojim mislima, a sljedeci pregled je tek za 3 tj, jel mislite ukoliko, nedaj Boze, srce stane kucati, da keoz dogledno vrijeme dode do nekog krvarenja ili? Jeli se to moze vidit samo na uzv, ili prije bude neki "simptom" nesto.
    Znan da nisan normalna, al.pere me taj strah. 
    Jos danas sam poludila, izasao mi je cili hematom u komadu, i rekli su mi da su vidljiva jos 2, a tek danas sam uzela u ruke papir sta su mi dali na hitnoj pise nije vidljiv hematom ni krvarenje. Sad pari da sam luda... bas se osjecam uzasno, cak sam razmisljala otic privatniku, a s druge strane to bi mi.onda bio 6 uzv, a tek sam 8tt. 

💞girl💞

• lina27
    17. Studeni 2019. 19:51

Imam pitanjce tj 2. ako znate mozda odg. Dakle,na kompl.bolovanju sam i moram nakon 20tog po doznake kod ginek, sefici dat isto papire jedne a drugi primjerak u hzzo. Mora li meni sefica jos nesto osim 3 platne liste(zadnje) dati ? 
    I dali koja od vas ima zasticeni racun vjv cu morat onda i do fine da nebi uplatta isla na krivi racun i sve mi popapaju 🙈😂

yvette
    17. Studeni 2019. 19:53

mrvičak

Sutra su na pregledima ISABELLA, MIMOZA, TIKI I ALISA? Jssam li dobro popamtila?

Cure sretno sutra na pregledima 🤗

Luna999
    17. Studeni 2019. 20:03

Cure, sretno sutra! 😊

Dečkić💙

17. Studeni 2019. 20:05

Zara, ja nisam imala simptoma. Na pregledu u 10. tjednu je ustanovljeno da je srce stalno u 7. tjednu. No nemoj o tome razmišljat! Samo pozitiva, iako te shvaćam. 😕😊😊

Zaraa
    17. Studeni 2019. 20:06

Ee, to.me zanimalo. 
    A joj, nadam se da sam samo paranoicna.
    Nakon onog izljeva tesko mi je vjerovat da je i dalje sve uredu.
    Boze da mi je bit spojen na uzv svakodnevno tek onda bi bila mirna. 
    Nastojim bit i mislit pozitivno, al sta vrime vise ide meni je gore. Jos 18 dana do pregleda 😐😐😐

💞girl💞

Vrapčić123
    17. Studeni 2019. 20:06

Cure sretno sutra! 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

mimoza
    17. Studeni 2019. 20:15

Mrvicak imala sam jedan slucaj u porodici kao tvoj, samo je ona (trudnica) otisla u 12tt na pregled i ustanovljeno da je par dana prije pregleda stalo srce. Ja se nakon toga ne mogu nikako opustiti. 
    Hvala cure, javim se poslije pregleda 😊

Zaraa
    17. Studeni 2019. 20:20

mrvičak

Zara, ja nisam imala simptoma. Na pregledu u 10. tjednu je ustanovljeno da je srce stalno u 7. tjednu. No nemoj o tome razmišljat! Samo pozitiva, iako te shvaćam. 😕😊😊

Tako me uvatio straj, citam sad iskustva i placem. Bojim se najgorega.
    Mislim da nakon 2 spontana nebi to prizivila. Bas mi je ajme

Zasto je ovo tako tesko? 

💞girl💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.