Eh, ja imam malo viška špekeca na trbuhu tako da me već neko vrijeme pitaju da li sam trudna..😂
Zbog toga nisam sigurna kad će i pravi trbušćič doći do izražaja...
Jutro svima!
Mene još od jutra kao i obično drži mučnina.. Sinoć sam sa momkom bila kod njegovih prijatelja koji imaju dva peseka. Do jučer nisam osjećala miris starijeg psa, ali eto, jučer mi je baš bilo katastrofično zlo u njegovoj blizini...
Pila sam tonik i sok od borovnice, i nitko još nije posumnjao da bih mogla biti trudna, ali to je sigurno zbog trbuščića koji imam već neko vrijeme 🤓
Curka je ❤
Jutroo.. ja vec treci dan glavobolja. U petak bas migrena, jucer i danas boli. Pijem lupocet, ne mogu izdrzati..
Prijateljica mi je rekla da je pila ketonal dok je bila trudna, ja sam ga pila dok nisam bila trudna jer mi jedini pomaze, ali nekako mi se cini prejak za trudnocu.
Znate li ista o tome?
Bezzo prvi put cujem za ovo dodatno placanje. Mislim, ne cini mi se lose jer docekati papu preko socijalnog je ponekad ravno ne znam cemu.
Meni i kod socijalne i kod privatnika nisu pokazivali ako je bilo sve u redu, tako da mislim da te to ne treba brinuti. Da trazis, pokazala bi ti sigurno.
Jutroo.. ja vec treci dan glavobolja. U petak bas migrena, jucer i danas boli. Pijem lupocet, ne mogu izdrzati..
Prijateljica mi je rekla da je pila ketonal dok je bila trudna, ja sam ga pila dok nisam bila trudna jer mi jedini pomaze, ali nekako mi se cini prejak za trudnocu.
Znate li ista o tome?
Bezzo prvi put cujem za ovo dodatno placanje. Mislim, ne cini mi se lose jer docekati papu preko socijalnog je ponekad ravno ne znam cemu.
Meni i kod socijalne i kod privatnika nisu pokazivali ako je bilo sve u redu, tako da mislim da te to ne treba brinuti. Da trazis, pokazala bi ti sigurno.
Meni je sestra od ginekologice rekla da se smije piti samo lupocet, nista drugo... I ja imam problema s glavoboljama, pomagao mi samo nalgesin, kojeg naravno ne smijem 😒
Negdje sam procitala da i lekadol prolazi, ali ipak cu poslusati nekog strucnog.
Dečkić💙
Znate li ista o tome?
Meni je sestra od ginekologice rekla da se smije piti samo lupocet,nista drugo… I ja imam problema s glavoboljama, pomagao mi samo nalgesin, kojeg naravno ne smijem 😒
Negdje sam procitala da i lekadol prolazi, ali ipak cu poslusati nekog strucnog.
Može i lekadol.
Znate li ista o tome?
Ketoprofen spada u skupinu b za trudnice jednako kao i paracetamol ali samo u 1 i 2 trim.,kasnije prelazi u skupinu d i jako je stetan. Inace bolje se drzat sigurnog jer ketoprofen moze tesko pasti na zelu,isprovocirati sluznicu,ubrzati otkucaje i los je za bubrege.
Probaj kombinirati magnezij i paracetamol i laganu hranu.
Zdravoo cure mojee da li mi mozete dati savijet molim vas sinoc smo nakon 2 sedmice imali odnos a ja sam u 5 tjednu trudnoce no kao kod vecina me bole stomak i jajnici dali sam pogrijesila zbog odnosa ne osjecam nikakvu bol trenutno ni mucnine dali je to normalno strah me je iskreno ..hvala vam na odgovoru❤️
Zdravoo cure mojee da li mi mozete dati savijet molim vas sinoc smo nakon 2 sedmice imali odnos a ja sam u 5 tjednu trudnoce no kao kod vecina me bole stomak i jajnici dali sam pogrijesila zbog odnosa ne osjecam nikakvu bol trenutno ni mucnine dali je to normalno strah me je iskreno ..hvala vam na odgovoru❤️
Ako ne krvaris i ako ti je ok samo naprijed🤗
A dali je normalno da nemam mucnine jos u 5 tjednu jako sam se zabrinulaa ..😢
Bezzo tako je i kod mene, ili cekati ili platiti papu da bude brza. Ja uvijek platim. Rezultati isto telefonski sto mi je ok jer mi se neda ici po to mada sad kad si spomenula ne znam zasto ne salju makar na mail.
A dali je normalno da nemam mucnine jos u 5 tjednu jako sam se zabrinulaa ..😢
Ne brini sve smo razlicite,i ja sam se brinula sto nemam pa sam u 6 tjednu dusu ispustila,tako krenulo i evo sve dosad😂nikakvih simptoma do 6 tj.nisam imala osim sto sam imala smedi iscjedak
Sortiraj odgovore
Najstariji