Cure, imate li saznanja da li psi mogu nanjušiti trudnoću? Jučer se pas od dečkove prijateljice nevjerojatno mazno ponašao prema meni-stavljao mi glavu u krilo, a inače me ne ferma pretjerano..
Sa druge strane, moja pesica se prema meni ponaša identično periodu prije trudnoće…
Ukratko, ne znam kako da su to objasnim :)
Moji već osjećaju. Ne daju nikome blizu i reže.
Mrvičak, super! Mislim, nije super za režanje, ali drago mi je da su zaštitnički nastrojeni ❤️
Curka je ❤
Alisa pas od mog susjeda, inace, svim zenama ide pravo glavom medju noge i bas nas dovodi u nezgodnu situaciju, moramo ga gurati od sebe, ali ja otkako sam trudna, on meni vise ne prilazi. Bjezi pas od mene, vise mu se ne svidjam 😂
Mimoza, ma mislim da sad ima više obzira prema tebi 😁
Curka je ❤
Cure, imate li saznanja da li psi mogu nanjušiti trudnoću? Jučer se pas od dečkove prijateljice nevjerojatno mazno ponašao prema meni-stavljao mi glavu u krilo, a inače me ne ferma pretjerano..
Sa druge strane, moja pesica se prema meni ponaša identično periodu prije trudnoće…
Mrvičak, super! Mislim, nije super za režanje, ali drago mi je da su zaštitnički nastrojeni ❤️
Tako mi je bilo i s prvim djetetom. Čak su spavali meni pod nogama, inače bi obojica cvilila
Ostajem pri lupocetu za svaki slucaj.
Nemam energije ni 15% od svoje inace energije i svi me tjese da ce to prestati kada prodje 12 tjedana, a meni ta 3 tjedna se jos cine tako jako dugo.
Inace pijem i svaki dan antimetil tablete za mucnine.
Sto se tice odnosa, nemamo ih i ne padaju mi na pamet dok ne prodje kriticno razdoblje, iako nemam nikakvih iscjedaka, ali jednostavno ne zelimo riskirati.
Tako mi je bilo i s prvim djetetom. Čak su spavali meni pod nogama, inače bi obojica cvilila
Slatkice ❤️
Curka je ❤
Sutra su na pregledima ISABELLA, MIMOZA, TIKI I ALISA? Jssam li dobro popamtila?
Mrvicak potvrdjujem za sebe, ja imam rano ujutro termin i jedva cekam. Joj uvijek prije termina neka euforija i strah, kad ce to proci 😰
Mrvicakpotvrdjujem za sebe, ja imam rano ujutro termin i jedva cekam. Joj uvijek prije termina neka euforija i strah, kad ce to proci 😰
Ja sam baš nekako smirena. Pregled mi je utorak. Pretpostavljam da će me strah uhvatiti sutra
Da da, ja imam u 12. 😱
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sutra su na pregledima ISABELLA, MIMOZA, TIKI I ALISA? Jssam li dobro popamtila?
Da, sutra termin u 12.10 minuta.Pravim prvi ultrazvuk i kompletan pregled, dosad je bio samo vaginalni ultrazvuk.Evo citav dan molim Boga da bude sve u redu i da se beba dobro razvija.
Sortiraj odgovore
Najstariji