LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Alisanazemlji
    17. Studeni 2019. 15:25

mrvičak

Alisanazemlji

Cure, imate li saznanja da li psi mogu nanjušiti trudnoću? Jučer se pas od dečkove prijateljice nevjerojatno mazno ponašao prema meni-stavljao mi glavu u krilo, a inače me ne ferma pretjerano..
    Sa druge strane, moja pesica se prema meni ponaša identično periodu prije trudnoće…
    Ukratko, ne znam kako da su to objasnim :)

Moji već osjećaju. Ne daju nikome blizu i reže.

Mrvičak, super! Mislim, nije super za režanje, ali drago mi je da su zaštitnički nastrojeni ❤️

Curka je ❤

Alisanazemlji
    17. Studeni 2019. 15:26

mimoza

Alisa pas od mog susjeda, inace, svim zenama ide pravo glavom medju noge i bas nas dovodi u nezgodnu situaciju, moramo ga gurati od sebe, ali ja otkako sam trudna, on meni vise ne prilazi. Bjezi pas od mene, vise mu se ne svidjam 😂

Mimoza, ma mislim da sad ima više obzira prema tebi 😁

Curka je ❤

17. Studeni 2019. 15:32

Alisanazemlji

mrvičak

Alisanazemlji

Cure, imate li saznanja da li psi mogu nanjušiti trudnoću? Jučer se pas od dečkove prijateljice nevjerojatno mazno ponašao prema meni-stavljao mi glavu u krilo, a inače me ne ferma pretjerano..
    Sa druge strane, moja pesica se prema meni ponaša identično periodu prije trudnoće…

Mrvičak, super! Mislim, nije super za režanje, ali drago mi je da su zaštitnički nastrojeni ❤️

Tako mi je bilo i s prvim djetetom. Čak su spavali meni pod nogama, inače bi obojica cvilila

Leonie90
    17. Studeni 2019. 16:00

Ostajem pri lupocetu za svaki slucaj. 
    Nemam energije ni 15% od svoje inace energije i svi me tjese da ce to prestati kada prodje 12 tjedana, a meni ta 3 tjedna se jos cine tako jako dugo. 
    Inace pijem i svaki dan antimetil tablete za mucnine.
    Sto se tice odnosa, nemamo ih i ne padaju mi na pamet dok ne prodje kriticno razdoblje, iako nemam nikakvih iscjedaka, ali jednostavno ne zelimo riskirati. 

Alisanazemlji
    17. Studeni 2019. 16:35

mrvičak

Alisanazemlji

mrvičak

Alisanazemlji

Tako mi je bilo i s prvim djetetom. Čak su spavali meni pod nogama, inače bi obojica cvilila

Slatkice ❤️

Curka je ❤

17. Studeni 2019. 17:13

Sutra su na pregledima ISABELLA, MIMOZA, TIKI I ALISA? Jssam li dobro popamtila? 

mimoza
    17. Studeni 2019. 17:31

Mrvicak potvrdjujem za sebe, ja imam rano ujutro termin i jedva cekam. Joj uvijek prije termina neka euforija i strah, kad ce to proci 😰

17. Studeni 2019. 17:39

mimoza

Mrvicakpotvrdjujem za sebe, ja imam rano ujutro termin i jedva cekam. Joj uvijek prije termina neka euforija i strah, kad ce to proci 😰

Ja sam baš nekako smirena. Pregled mi je utorak. Pretpostavljam da će me strah uhvatiti sutra

🌼TiKi🌼
    17. Studeni 2019. 17:40

Da da, ja imam u 12. 😱

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• isabella
    17. Studeni 2019. 18:18

mrvičak

Sutra su na pregledima ISABELLA, MIMOZA, TIKI I ALISA? Jssam li dobro popamtila?

mrvičak

Da, sutra termin u 12.10 minuta.Pravim prvi ultrazvuk i kompletan pregled, dosad je bio samo vaginalni ultrazvuk.Evo citav dan molim Boga da bude sve u redu i da se beba dobro razvija.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.