Jeli neka od vas prije par dana pisala o razlici folne i folatne kiseline?
Ja pijem već tri mjeseca folnu koju sam sama kupila u ljekarni, a gin. mi je na recept dala folatnu?
Lina jeej super za srceko 🤗🤗🤗
Vrapcic zelim da brzo prode, meni je bas tako negdje u 8 tt proslo. Zna mi se i sada dogoditi na dane da mi je muka, ali od 5 do 8 tt je bilo svaki dan, cijeli dan.
Kilaza mi stoji vec neko vrijeme na 65 kg, vise ne plese vaga, dobila sam znaci u ovih 10 tjedana 1 kilogram. Sto bi tek bilo da nije bilo mucnine. Kako ostali stoje s kilazom?
Dobro jutro cure, ja sam sinoc po prvi put imala neku nesanicu. Probudila se da idem na wc i poslije nisam mogla zaspati. Tuzna sam jer mi vise ne odgovara spavanje na stomaku, a to mi je inace jedini nacin da zaspim. Nadam se da cu se ubrzo naviknuti na spavanje na boku. Mi smo sinoc prekinuli nasu apstinenciju, nismo vise mogli izdrzati 😊 pa sam cijelu noc imala strah da cu prokrvariti, al ne, bilo je sasvim ok, mada od utrogestana je kanal skroz isusen. Je li i vi druge imate takve poteskoce zbog utrica?
Linasuper za srceko, sad se mozes opustiti 😍
Joj cure nisam uopce bila ni svejesna da je toliko cesta pojava taj spontani, dok vas citam, samo molim Boga da se to nikad nijednoj vise ne ponovi.
Zaraa kako si danas? Sta je sa iscjetkom?
I dalje je kad se obrisem tu, ko neke mrvice sporkice, zaj mi je sta sliku neznan okacit.
Zvala san na humanu, pojasnila o cemu se radi, sestra kaze da prvi put cuje za to, malo mi je to smijesno, nije valjda da sam ja prva trudnica kojoj se to dogodilo, al eto.
Da mirujen i sacekam pregled, a ako zelim da dodem doli pa da ce me pogledat bilo koji dokt.
Vidit cu situaciju danas.
Pozitivno je sta mi se mucnina vratila.
Ps.Moja kuma kaze da je imala isti iscjedak cilu trudnocu, da njen gin uopce nije obraca paznju na to.
💞girl💞
Yvette ja sam negdje na +0,5kg, ali kod mene jos uvijek varira +/-1kg. Je li mislis da je to previse? Ja nekako to smatram ok, s obzirom da nam se voda malo vise zadrzava i da imamo povecan protok krvi. Ali kod mene je non stop napuhan trbuh, navece pogotovo. Ujutro je ravan.
Zaraa je li to svjeza krv ili smedjarenje? A eto vidis dolaze simptomi opet, sad ce tebe mucnine malo okupirati 🤗
Cestitam svima na super pregledima, ja se ne stignem nikako kavljazi jer jednostavno ne stignem uz posel i zahtjevni dvo i polgodisnjakinju, pa na vecer obicno padnem u krevet ko pokosena.. i vec sad vidim kolko mi je druga trudnoca teza u odnosu na prvu, a nemam pretjerane mucnine. Nego vec sam par puta vidla da se bojite uzv pregleda, pa evo da vam smirim da tu nema apsolutno nosta stetno.. isgu dilemu sam imala u prvoj T i tek me frendica dr. Smirila i objasnila da uzv nije stetan jer da je nebi se koristio u dinagnosticke svrhe, a da u teroriji postoji opasnost da inate sonudu nepomicno na jednom mjestu tipa 12 sati pa da se onda u nekoj teoriji mozda moze nesto desit ali to niad nije dokazano jer se niti jedan uzv ne radi na nacin da sonda stoji na jednom mjestu 12 sati.. tako da se nemojte brinut zbog uzv-a i i budite sretne sto gledate bebice.. meni je pregled bez uzv-a totalno bezveze.
Nego kako se rijesit gljivica a da ne moram doktorici? Jel moze nesto tipa plomicol ili kanesten?
Muku sam mucila sa glivicama zadnje dvije godine, probala canesten, kade fungin i ostale vaginalete,dok nisam otkrila BIOFAN toplo preporucujem, sigurno u trudnoci i evo vec 3 mjeseca ni traga gljivicnoj infekciji
Lina27, bas mi je drago za uspješan pregled i srčeko😊😊😊
A mene pak zanima koja od vas je spominjala da ima mačke i da će raditi neku pretragu koja ima veze s mačkama? Hehe
Dečkić💙
Bok cure, javila sam se ovdje u početku, nakon 1. pregleda kad je srce kucalo, ali nažalost jučer na 9+0 srce više nije kucalo. Sad me čeka kiretaža ili tableta. Ako neka od vas zna nešto o toj tableti, može mi odgovoriti na temi spontani pobačaji jer ovdje nije tema za te ružne stvari. Želim vam mirne i uredne trudnoće i zdrave bebe :*
Jako mi je žao...
Drži se...
Lina27, bas mi je drago za uspješan pregled i srčeko😊😊😊
A mene pak zanima koja od vas je spominjala da ima mačke i da će raditi neku pretragu koja ima veze s mačkama? Hehe
Ja nemam macke, ali imam s vremena na vrijeme dodir s njima i psima, pa sam se testirala na toxoplazmu. Putem krvi vide da li imas izgradjen imunitet ili ne. U sklopu te pretrage sam radila jos test na citomegalo virus i na jos jednu bolest, koju ne znam prevesti na hrvatski jezik s njemackog 😕
Yvette ja sam negdje na +0,5kg, ali kod mene jos uvijek varira +/-1kg. Je li mislis da je to previse? Ja nekako to smatram ok, s obzirom da nam se voda malo vise zadrzava i da imamo povecan protok krvi. Ali kod mene je non stop napuhan trbuh, navece pogotovo. Ujutro je ravan.
Zaraaje li to svjeza krv ili smedjarenje? A eto vidis dolaze simptomi opet, sad ce tebe mucnine malo okupirati 🤗
Smede tockice, ko ostaci neke sporkice, eto. Cak toga nema kolicinski niti puno al se stresen svaki put lad vidin tockicu na papiru
💞girl💞
Sortiraj odgovore
Najstariji