LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    13. Studeni 2019. 16:03

DandyCandy

Fak, krenulo je jako krvarenje. Stavila pelenu i sada cekam 17h da muz dodje i preuzme djecu. Nemrem s njih troje na hitnu ginekolosku. Mrzim ovaj dio, iskreno mrzim

Sretno 😔

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Zaraa
    13. Studeni 2019. 16:25

DandyCandy

Fak, krenulo je jako krvarenje. Stavila pelenu i sada cekam 17h da muz dodje i preuzme djecu. Nemrem s njih troje na hitnu ginekolosku. Mrzim ovaj dio, iskreno mrzim

Nadam se da ce bit sve dobro, sritno! 🤞

💞girl💞

Zaraa
    13. Studeni 2019. 16:25

Bezzo1991

Zaraa, za sliku okačit ideš nahttps://imgbb.com/ i tamo je uploadaš i onda s nama podijeliš link koji ti izbaci.

Idem provat, hvalaa

💞girl💞

• lina27
    13. Studeni 2019. 16:26

mrvičak

lina27

Evo mene sa pregleda. Sada se srce culo i sve je uredu. Dala mi je duphaston tablete za taj smeckasti tragic i rekla da mirujem i uzivam. Kaze da ke velika beba sta god.to znacilo 4,11mm a prosli tjedan se nije vidjela .samo mi nije rekla koliko sam trudnq sestra mi je rekla 7tj pp zadnjoj mengi al dok mi na proslom pregledu rekla 4-5tjedana
    Tako da to jedino neznam ni neznam termin mogu samo nagadjati 😊

A jesi li računala sama sebi po onim kalkulatorima? Većina nas nema baš potvrđen termin od dr

Jesam ispada da 27.6 ako se ne varam,samo me buni sto je zadnji put plod bio 4 tj a sad vec ispada 7 .maa samo nek je zivo i zdravo :)

Zaraa
    13. Studeni 2019. 16:27

https://ibb.co/FgNC07M

💞girl💞

Zaraa
    13. Studeni 2019. 16:27

Evo uspila sam pa ako vam nije gadljivo da.pogledate jel ovo nesto zabrinjavajuce ili? Hvala

💞girl💞

• lina27
    13. Studeni 2019. 16:28

medija5

Cao jedno pitanje dali mastrubiranje moze naskoditi trudnoci? Mlada sam pa bolje da se raspitam. I imam nekad bolove u jajnicima i stomak kao da trebam dobiti u 5 tjednu trudnoce sam. Hvala❤️

Ja i decko se suzdrzavamo sexa vec 2tj.vise ja nego on on bi da se njega pita.al ginek je rekla svu tu akciju da stavimo sa strane dok beba prodise.mene osobno je strah ali u zdravoj trudnoci mislim da ne smeta

Luna999
    13. Studeni 2019. 16:30

Ana_Marija_2019

Iskreno, nije mi padalo napamet odreći se kućnih ljubimaca iako su me isto svi ispitivali što ću s njima, kao da se podrazumijeva da ih se moram 'riješiti' radi bebe. Jedino bih razmišljala o toj opciji da je alergična. Recimo, ja sam kao mala bila jako alergična i nismo baš mogli imati ikakvog ljubimca.

Slažem se skroz😊

Dečkić💙

13. Studeni 2019. 16:30

Zaraa

Evo uspila sam pa ako vam nije gadljivo da.pogledate jel ovo nesto zabrinjavajuce ili? Hvala

Možda je ništa, a možda je svašta. Ne želim te plašit al meni je bilo ovako prošli put i nisam reagirala. A trebala sam

• lina27
    13. Studeni 2019. 16:32

Zaraa

Tako je i meni samo malo blaze bilo. Kazu svi da nije nis to ginek dala duphas.tablete i da mirujem. Ne zelim se sekirat beba je ok to je najbitnije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.