Fak, krenulo je jako krvarenje. Stavila pelenu i sada cekam 17h da muz dodje i preuzme djecu. Nemrem s njih troje na hitnu ginekolosku. Mrzim ovaj dio, iskreno mrzim
Sretno 😔
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Fak, krenulo je jako krvarenje. Stavila pelenu i sada cekam 17h da muz dodje i preuzme djecu. Nemrem s njih troje na hitnu ginekolosku. Mrzim ovaj dio, iskreno mrzim
Nadam se da ce bit sve dobro, sritno! 🤞
💞girl💞
Zaraa, za sliku okačit ideš nahttps://imgbb.com/ i tamo je uploadaš i onda s nama podijeliš link koji ti izbaci.
Idem provat, hvalaa
💞girl💞
Evo mene sa pregleda. Sada se srce culo i sve je uredu. Dala mi je duphaston tablete za taj smeckasti tragic i rekla da mirujem i uzivam. Kaze da ke velika beba sta god.to znacilo 4,11mm a prosli tjedan se nije vidjela .samo mi nije rekla koliko sam trudnq sestra mi je rekla 7tj pp zadnjoj mengi al dok mi na proslom pregledu rekla 4-5tjedana
Tako da to jedino neznam ni neznam termin mogu samo nagadjati 😊
A jesi li računala sama sebi po onim kalkulatorima? Većina nas nema baš potvrđen termin od dr
Jesam ispada da 27.6 ako se ne varam,samo me buni sto je zadnji put plod bio 4 tj a sad vec ispada 7 .maa samo nek je zivo i zdravo :)
Evo uspila sam pa ako vam nije gadljivo da.pogledate jel ovo nesto zabrinjavajuce ili? Hvala
💞girl💞
Cao jedno pitanje dali mastrubiranje moze naskoditi trudnoci? Mlada sam pa bolje da se raspitam. I imam nekad bolove u jajnicima i stomak kao da trebam dobiti u 5 tjednu trudnoce sam. Hvala❤️
Ja i decko se suzdrzavamo sexa vec 2tj.vise ja nego on on bi da se njega pita.al ginek je rekla svu tu akciju da stavimo sa strane dok beba prodise.mene osobno je strah ali u zdravoj trudnoci mislim da ne smeta
Iskreno, nije mi padalo napamet odreći se kućnih ljubimaca iako su me isto svi ispitivali što ću s njima, kao da se podrazumijeva da ih se moram 'riješiti' radi bebe. Jedino bih razmišljala o toj opciji da je alergična. Recimo, ja sam kao mala bila jako alergična i nismo baš mogli imati ikakvog ljubimca.
Slažem se skroz😊
Dečkić💙
Evo uspila sam pa ako vam nije gadljivo da.pogledate jel ovo nesto zabrinjavajuce ili? Hvala
Možda je ništa, a možda je svašta. Ne želim te plašit al meni je bilo ovako prošli put i nisam reagirala. A trebala sam
Tako je i meni samo malo blaze bilo. Kazu svi da nije nis to ginek dala duphas.tablete i da mirujem. Ne zelim se sekirat beba je ok to je najbitnije
Sortiraj odgovore
Najstariji