LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Ožujak 2020. 21:36

Ivcy1306

Vecer curke, nisam se javljala par dana. Nemam sto napisati ali vas redovno citam.
    Danas sam bila na vadjenju krvi za tsh i testove senzibilizacije, pa dok sam se vratila kuci nakupilo mi se dosta stranica i sad sam uspjela sve procitati.
    Mrvicak, drzi se draga. Miruj i bit ce sve ok. Evo meni tece 4.tjedan mirovanja zbog ludog cerviksa i skracivanja te pocetka unutarnjeg otvaranja. Jesi dobila ista za terapiju? Sorry ako mi je promaknulo.
    Dora, draga zar opet hitna i bolnica? Jaoo ali nista ne brini, bit ce sve ok. Ako te ista tjesi ja sam s malim se u 32.tjednu otvorila 3prsta, bila na strogom mirovanju u bolnici do 36.tjedna, primila takoder inakcije za sazrijavanjr pluca. Kad sam napunila tih 36tjedana,pustili me kuci i rekli sad uposlite muza, u terminu ste, sigurni ste, beba je velika ,ali moj mis unatoc mom pokusaju da krene van je prenesen i na kraju na carski rodjen jer ni tad nije htio ni mogao van😊 tako da ne brini, uz strogo mirovanje da s blizancima doguras do 36tjedna ti si na konju. Jos samo malo🙏
    ..
    Novim curkama takoder zelim dobrodoslicu.
    Ako sam koga zaboravila, ispricavam se. Ne radi mi mozak!

Vrijeme ti bit će u mirovanju nikako ne prolazi? Ja sam skroz zaboravna i uopće se ne mogu sjetiti da si imala prijeteće otvaranje. Mislila sam da je isto nešto s posteljicom bilo. Nije mi dala ništa osim sumameda i fluomizin vaginalete. Kao sumnja na ureaplazmu. 

yvette
    06. Ožujak 2020. 21:44

kaktusica

Ja jos nemam lineu negru, u prvoj trudnoci se pojavila pred kraj i nestala par godina nakon poroda, tj. postepeno je izblijedila. Bradavice laaaaagano potamnile a grudi nimalo narasle 😔

Meni se pojavila, znaci treba nekoliko godina da prode?

Amelie 1
    06. Ožujak 2020. 21:45

Dora drži se❤️
    Vrapcic onda je izgleda moj piknuo bas taj koji trudnice ne smiju. Jel imaš možda kutiju od tog propolisa? Kupila si ga u ljekarnoj?

06. Ožujak 2020. 21:53

yvette

kaktusica

Ja jos nemam lineu negru, u prvoj trudnoci se pojavila pred kraj i nestala par godina nakon poroda, tj. postepeno je izblijedila. Bradavice laaaaagano potamnile a grudi nimalo narasle 😔

Meni se pojavila, znaci treba nekoliko godina da prode?

Moja frendica ju je imala i otišla je odmah nakon poroda. Kažu da su tamnopute žene sklone. Ja sam prirodna plavuša i skroz svijetle puti i nisam ju još dobila

Tonks
    06. Ožujak 2020. 22:00

Bok cure, sa jesenskih sam ali imam par pitanja za vas koje ste malo ispred u tjednima :)

Naime vodim privatno trudnocu, hzzo gin mi samo daje uputnice. U kojem trenutku biram (ako uopce biram) bolnicu u kojoj cu rađati, i kada bih tamo trebala ici na pregled?

Ne bi mi sada jos ni palo na pamet ali pitam jer mi je frendica 18.tjedan, u nju je njena gin (hzzo) poslala vec u vinogradsku na ultrazvuk (jer ce tamo roditi).

Hvala puno na objasnjenu! :) 

• lina27
    06. Ožujak 2020. 22:01

Ja sam lineu dobila oko 19tog tjedna vec. Bome se dobro vidi sad nakon 3 tjedna 😂

dana130
    06. Ožujak 2020. 22:02

Vucice pz ostaje u srcu ❤️
    Mimoza, pregled u utorak. Prvo sam htjela deckica, pa curicu i sad nekako vise naginjemo prema curici (ja se tako i obracam bebi 🙈) iako mi je naravno, najvaznije da je zivo i zdravo.
    Ginekolog je zadnji put rekoa da je 60% curica. Meni su i areole potamnile, kaze muz il je curica il deckic ima malog pisu 😂😂😂
    Ja sam tamnokosa, put mo nije bas pretamna, ali, naginjem prema tome, pogotovo nakon 3 dana na suncu. 
    Ja sam takoder zavrsila ekonomiju, vidim ima nas, radim u struci, neprezaljena pevo srednja medicinska, a onda fax htjela predskolski i bilo je upisat ekonomiju ili riskirat i tek cekat prijemni za predskolski pa mozda ne upisat niti jedno pa je tako ostala ekonomija. Steta sto tad nisu upisi bili po danasnjem principu. Ali nilad se nezna, prije 2 god sam skoro upisala predskolski ali na tome ostalo. 

Baby girl 💜

dana130
    06. Ožujak 2020. 22:05

Evo i meni se pojavilo greskankod slanja, ali zato sto sam bila kopirala link s googlea. Cim sam ga maknula poslalo se.
    Wvo jedna prikladna slika, taman smo neki dan pricale o nejednakim cicama, pogotovo kod sojenja, ocito je ovo realno stanje 😁
    https://ibb.co/GMst9X1

Baby girl 💜

• CurlySue
    06. Ožujak 2020. 22:12

Tonks, u bolnicu se, ako je sve ok, javljas u zadnjih par tjedana. Neke zene se prijave i prije jer im neki odredeni doktor i privatno vodi trudnocu pa zele biti kod njega. Kod nas je praksa, ako ti tvoj doktor ne radi anomaly scan u 20 tt, da ti da uputnicu za bolnicu i onda najcesce daju uputu da odaberes gdje ces jer im je lakse vec tad ti dodijelit doktora, ali nije nuznost. Na amomalyu te onda imaju praksu pitat mislis li se opredijeliti i za porod kod njih ili ne. 

• Bebac24
    06. Ožujak 2020. 22:16

Mene ovo zeza nikako poslat poruku od poposne. 
    Dora, bolje da si tamo definitivno onda. 
    Vidis svako zlo za neko dobro, da nije bio jaci iscjedak nebis znala da si otvorena.. Dali si odmarala od kad si doma ili si si dala malo oduska?
    Nisam citala zadnjih par str pa te mozda to vec nrtko i pitao.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.