LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Ožujak 2020. 19:51

Mrvicak moj sljedeci pregled je 2.04, onaj od 10.03 ako stignes makni jer sam danas bila kod moje ginekologice nositi nalaze.
    Kaktusica malome zelim sto brze ozdravljenje 

ena0206
    06. Ožujak 2020. 19:53

Daaa Vrapcic meni je isto prva trudnoca... Isto zamisljam, pa Bozeee sto ce biti kad je rodim, kad je uzmem prvi put. Ajme sanjam to. 😍
    Mimoza kod mene ista stvar, imam razgovore sa svojom curicom i ona stvarno reagira na moj glas..
    Ljubavi veće nema od ove prema djetetu. Svi na jednu stranu, dijete na drugu.. 🤰😍

Vrapčić123
    06. Ožujak 2020. 19:57

Mimoza tako i ja nekad razgovaram sa bebicom, pitam ju kako je, jel joj bio fini ručak... 🥰 Uf mogu misliti kak će biti kad se rodi mala žabica ❤️
    Danijela da, točno. Samo dao dragi Bog da nam svima ovdje sve protekne dobro, da bebe budu zdrave i da ih zdrave rodimo... 💙💜❤️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

06. Ožujak 2020. 20:00

vzmala

mrvičak

Vzmala i vucica dobrodosle. Trenutno mi ne da objaviti popis. Dok ja to obnovim recite nam nešto o sebi? Naravno ako želite. Mi smo već jedna mala obitelj. Vzmala je nesto i rekla vec. Odakle ste, koliko imate godina, kako je trudnoća tekla do sada?
    Primjećujem da dečkići i dalje vode na popisu. Kako će se tvoj vucica zvati?

Ja sam iz varaždina, udana, 30 godina, prva beba…. Za sada sve ok. Jako se bojim jer mi je ovo sve novo, izgubila sam jednu bebu…. Zapravo nije došlo, ni do razvoja….. I tak 😊😉

Znam kako je, sve polako osjecaju svoje bebe, a ja samo jedem i slusam crijeva sta kazu 😅 u 9. mjesecu spontani, prirodno bez kiretaze hvala Bogu, brz oporavak, vec nakon prve mjesecnice se opet primilo. Naravno opet krenulo nekim komplikacijama ali smo se izvukli. Sad smo odlicno. Tesko mi je po 4 tjedana cekati na pregled, ali nemam izbora. Sad mi nije raden uzv, uzasno se razocarala, dakle ukupno 2 mjeseca si necu bebu ni vidjet ni osjetit. Nek mi bar spol iduci puta pokaze pa da znam s kime pricam doma 🙄😥 

Vrapčić123
    06. Ožujak 2020. 20:01

Vzmala nadam se da će ti ova trudnoća biti školska i da će sve biti kako treba ❤️❤️❤️
    Ena vjerujem da je to neopisiva ljubav 🥰🥰🥰 Neki dan prijateljica rodila, maleni slatkiš, mislim si ako mi je on tako sladak kako će mi moja biti, hehe 😍

kaktusica
    06. Ožujak 2020. 20:03

Fala cure, dobio je antibiotik ipak...
    Vrapcic to je jako lijepo imati muza umjetnicku dusu, oni doista drugacije shvacaju svijet i pravo je bogatstvo imati nekoga takvog pored sebe, divno je to ❤ Cime se bavi muz? Oprosti ako zabadam, ne moras odgovoriti

Vrapčić123
    06. Ožujak 2020. 20:10

Black žao mi je da si imala spontani, teško je to doživjeti. Ja nisam na sreću, no ne mogu ni zamisliti kako je kad izgubiš bebu, makar beba bila još mala mrvica ❤️ Sad će ova beba biti jaka, vidiš da je neka žilava i tvrdoglava beba čim se neda pokazati. 🥰
    Sjećam se da si rekla da ti nisu radili uzv, a da dugo je 2.mjeseca čekati... Uskoro ćeš ti bebicu osjetiti, budi bez brige 🥰

06. Ožujak 2020. 20:15

Vrapcic123

Black žao mi je da si imala spontani, teško je to doživjeti. Ja nisam na sreću, no ne mogu ni zamisliti kako je kad izgubiš bebu, makar beba bila još mala mrvica ❤️ Sad će ova beba biti jaka, vidiš da je neka žilava i tvrdoglava beba čim se neda pokazati. 🥰
    Sjećam se da si rekla da ti nisu radili uzv, a da dugo je 2.mjeseca čekati… Uskoro ćeš ti bebicu osjetiti, budi bez brige 🥰

Hvala, strpljivost mi je vrlina 😅 ali ponekad malo i opsujem predugu strpljivost 😁 bitno da me nista ne boli, super se osjecam, sigurna sam da je bebi ok na toplome. Danas sam i slatkisa pojela, mozda joj se dopalo haha

Vrapčić123
    06. Ožujak 2020. 20:22

Kaktusica neka maleni samo što prije ozdravi 🥰 Ma ne zabadaš nos, on radi u jednom kazalištu tu u Zg, okružen glumcima, baletanima, balerinama, opernim pjevačima, skroz specifičan, lud no istovremeno lijep svijet i posao. Oboje smo završili ekonomske fakultete, no eto od malena smo oboje ful zaljubljenici u umjetnost i kulturu i umjetničke duše, no eto završili smo fakultete koji su kao bili "pametniji za završiti" po savjetu roditelja, no eto on se na kraju našao ipak u umjetnosti i kulturi i radi što voli 😊 Eto kako te život povede u nekom smjeru kojeg  voliš i u kojem bi želio biti... Na kraju mu se želja i ostvarila. Tako da ti mi doma samo o predstavama i o tome svemu razgovaramo, pa se  potajno nadam da će i curica biti umjetnička dušica ❤️ 

Vrapčić123
    06. Ožujak 2020. 20:26

Kaktusica a ja umjetnost i kulturu uvrstila sama u svoj posao, obzirom da radim sa srednjoškolcima, česti ih vodim po muzejima, izložbama i kazalištima.. Čak osnovali Klub ljubitelja umjetnosti 😊 Tak da sam se i ja snašla i ubacila umjetnost u život i posao 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.