LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    06. Ožujak 2020. 21:18

Vrapcic123

Kaktusica a ja umjetnost i kulturu uvrstila sama u svoj posao, obzirom da radim sa srednjoškolcima, česti ih vodim po muzejima, izložbama i kazalištima.. Čak osnovali Klub ljubitelja umjetnosti 😊 Tak da sam se i ja snašla i ubacila umjetnost u život i posao 😍

Predivno ❤ I ja sam najprije zavrsila economiju jer nisam znala sto bi. Ustvari htjela sam veterinu ali nisam imala "muda", a tatin brat veterinar a nedavno mu i sin zavrsio, jednostavno me bilo strah da necu uspjeti... I onda sam na cetvrtoj godini pukla i rekla da zelim raditi s djecom i zavrsila predskolski. A isto obozavam umjetnost, zavrsila sam osnovnu glazbenu, klavir. Pjevala u zboru, glumila u skoli i u Otvorenoj sceni Belveder. Kazliste, koncerti, izlozbe...uf, gustam ljeti u Dubrovniku ☺️ Mali je naslijedio tu crtu pa i on svira i plese u Linđu.

Rose1
    06. Ožujak 2020. 21:20

mimoza

Dana moguce, cula sam i da areole oko bradavica potamne, kad je decko u pitanju. Dobro se sakriva kad jos niste uspjeli saznati 😊 Kad je slj pregled? Sto prizeljkujete?

Hm, meni jos nista nije potamnilo, i nemam jos lineu, a decko je, mislim da je to sve individualno i sanse da se pogodi je50:50😉mislim jos ima sanse da se to sve skupa pojavi, ne znsm ni kad se pojavljuje linea...vidjet cemo

💙

kaktusica
    06. Ožujak 2020. 21:26

Ja jos nemam lineu negru, u prvoj trudnoci se pojavila pred kraj i nestala par godina nakon poroda, tj. postepeno je izblijedila. Bradavice laaaaagano potamnile a grudi nimalo narasle 😔

mimoza
    06. Ožujak 2020. 21:26

Rose nisu ni meni potamnile, a eto lineu sam dobila oko 25.tjedna, onako skroz blijeda i neravna 😂 Mene su zadnje 2 noci pocele opet cice boliti, kao ono u pocetku trudnoce🤨 Osjetim dok se prevrcem u snu, da bas zabole kad se naslone jedna na drugu.

06. Ožujak 2020. 21:28

Vucica

Dana130 aaaa bas lijepo, ja sam rodjena tamo i sad se vracam barem na neko vrijeme :) 😘
    Vrapcic123 inace volim ciklu i sok od cikle, a za ovaj prah nikad nisam cula… Proguglat cu malo zvuci mi super, a s Heferolom se moj zeludac bas ne slaze… Hvala na savjetu 😘
    Mimoza probat cu njen savjet, pa opet provjerit zeljezo za koji tjedan… Ako se moze uvijek bih radje prirodno nego lijekove ❤️
    Mokvica hvala 💕

I ja sam studirala ekonomiju iako me bas i ne zanima, i radim u struci, no kako kazete nikad se ne zna… Voljela bih raditi nesto vezano uz fotografiju ili zivotinje, najbolje kombinacija 😁

Ja da nisam imala baby watcher na tim početcima trudnoće, mislim da bih umrla od straha. Spontani baš ostavi psihičke posljedice. Al evo napredujemo. Jako nas puno tu ima koje smo to prošle, i raznoraznih teških priča da čovjek ne povjeruje ali nekako na kraju opet sve sjedne na svoje mjesto 

Ivcy1306
    06. Ožujak 2020. 21:29

Vecer curke, nisam se javljala par dana. Nemam sto napisati ali vas redovno citam. 
    Danas sam bila na vadjenju krvi za tsh i testove senzibilizacije, pa dok sam se vratila kuci nakupilo mi se dosta stranica i sad sam uspjela sve procitati. 
    Mrvicak, drzi se draga. Miruj i bit ce sve ok. Evo meni tece 4.tjedan mirovanja zbog ludog cerviksa i skracivanja te pocetka unutarnjeg otvaranja. Jesi dobila ista za terapiju? Sorry ako mi je promaknulo. 
    Dora, draga zar opet hitna i bolnica? Jaoo ali nista ne brini, bit ce sve ok. Ako te ista tjesi ja sam s malim se u 32.tjednu otvorila 3prsta, bila na strogom mirovanju u bolnici do 36.tjedna, primila takoder inakcije za sazrijavanjr pluca. Kad sam napunila tih 36tjedana,pustili me kuci i rekli sad uposlite muza, u terminu ste, sigurni ste, beba je velika ,ali moj mis unatoc mom pokusaju da krene van je prenesen i na kraju na carski rodjen jer ni tad nije htio ni mogao van😊 tako da ne brini, uz strogo mirovanje da s blizancima doguras do 36tjedna ti si na konju. Jos samo malo🙏 
    ..
    Novim curkama takoder zelim dobrodoslicu. 
    Ako sam koga zaboravila, ispricavam se. Ne radi mi mozak! 

Rose1
    06. Ožujak 2020. 21:30

mimoza

Rose nisu ni meni potamnile, a eto lineu sam dobila oko 25.tjedna, onako skroz blijeda i neravna 😂 Mene su zadnje 2 noci pocele opet cice boliti, kao ono u pocetku trudnoce🤨 Osjetim dok se prevrcem u snu, da bas zabole kad se naslone jedna na drugu.

Znaci jos ima vremena za nju😉 sad bas citala da je kod ljudi svjetlije puti rjeđa

💙

ena0206
    06. Ožujak 2020. 21:30

Ja imam lineu negru ispod i iznad pupka bradavice su mi bas potamnile.. I po obliku stomaka su svi govorili da nosim musko.. A na kraju se ispostavilo da je curica. 🌸😍

06. Ožujak 2020. 21:32

Rio13

Dorabas mi krivo sto si se vec pocela otvarat. Nadam se da ce biti sve ok i da ces sto duze biti u komadu. Drzimo fige ☺️
    Ancyogtt ti je mrak 😱 zasluzila si se posteno zasladiti 😋
    Mrvičak nam je ko neki FBI postala tu 🤣
    Vrapcic ja sam za Vinogradsku rekla. Kuma je imala jako lose iskustvo. Isla tamo rodit jer je smatrala da ce biti sve super i zbog dobrih iskustava + med.sestra je. Mucili ju 16h. Povracala, padala u nesvjest, kad je vec bilo 5 do 12 je na carskom zavrsila. Na zalost zbog toga ne zeli vise djece imati.

Mrvičak tajni agent 🙈😂😂 a značka neka bude krafna 😂 🍩 

Rose1
    06. Ožujak 2020. 21:32

kaktusica

Ja jos nemam lineu negru, u prvoj trudnoci se pojavila pred kraj i nestala par godina nakon poroda, tj. postepeno je izblijedila. Bradavice laaaaagano potamnile a grudi nimalo narasle 😔

Vidis kako smo sve razlicite, meni su narasle za broj🎉😂🤣e steta da tako i ne ostanu

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.