Vzmala i vucica dobrodosle. Trenutno mi ne da objaviti popis. Dok ja to obnovim recite nam nešto o sebi? Naravno ako želite. Mi smo već jedna mala obitelj. Vzmala je nesto i rekla vec. Odakle ste, koliko imate godina, kako je trudnoća tekla do sada?
Primjećujem da dečkići i dalje vode na popisu. Kako će se tvoj vucica zvati?
Evo mi cekamo naseg Darka pocetkom 6.mj. Bas smo u toku seljenja u Pozegu, ako ima tko od tamo nek se javi :) ja cu uskoro 38 i prva mi je trudnoca :) do sada vise manje sve OK, trenutno se borim sa zeljezom koje je palo s 29 na 5 😂 i malo vise odmaram zbog skracenog cerviksa ali nista strasno. Hvala na dobrodoslici, puno je lakse u ovako velikom drustvu! ❤️
Rio koja grozna priča.. Užas, jadna žena! 😔 Ma i moja sestra imala grozno iskustvo tamo... Uf.. I ona momentalno ne želi ostati trudna zbog šokova s poroda iz Vinogradske ... 😳😳😳
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Black žao mi je da si imala spontani, teško je to doživjeti. Ja nisam na sreću, no ne mogu ni zamisliti kako je kad izgubiš bebu, makar beba bila još mala mrvica ❤️ Sad će ova beba biti jaka, vidiš da je neka žilava i tvrdoglava beba čim se neda pokazati. 🥰
Sjećam se da si rekla da ti nisu radili uzv, a da dugo je 2.mjeseca čekati… Uskoro ćeš ti bebicu osjetiti, budi bez brige 🥰
Hvala, strpljivost mi je vrlina 😅 ali ponekad malo i opsujem predugu strpljivost 😁 bitno da me nista ne boli, super se osjecam, sigurna sam da je bebi ok na toplome. Danas sam i slatkisa pojela, mozda joj se dopalo haha
Ajde da te tjesim sto se spola tice, ja sam bila zadnji put na pregledu sa ravno 17 tt i bila uvjerena da cu saznati spol, ali eto, beba nekako prekrizila noge i nikako, rekao je da je ajmo rec 60% curica ali premali mi to postotak 😂😂
Udem u utorak s 21, gdje ce raditi anomaly pa se nadam da ce se onda vidjet.
Curke, jel se kojoj pojavila linea negra? Jesam dobro napisala 😂 danas nesto gledam trbuh i kao da se vidi crta, a jucer doslovno nista kad sam se mazala, i posaljem muzu sliku i kaze i on da vidi. Probat cu kasnije stavit sliku.
Sto se tice ljubavi prema bebi, ja i inace obozavam djecu i ovo moje malo cude vec sad volim i joa kad uzmem u obzir da bas zeljena beba, i kao sto je vrapcic napisala ako su mi tudi tako slatki i toliko ih volim pa sto ce biti s mojom 🥰
Baby girl 💜
Vzmala i vucica dobrodosle. Trenutno mi ne da objaviti popis. Dok ja to obnovim recite nam nešto o sebi? Naravno ako želite. Mi smo već jedna mala obitelj. Vzmala je nesto i rekla vec. Odakle ste, koliko imate godina, kako je trudnoća tekla do sada?
Primjećujem da dečkići i dalje vode na popisu. Kako će se tvoj vucica zvati?
Evo mi cekamo naseg Darka pocetkom 6.mj. Bas smo u toku seljenja u Pozegu, ako ima tko od tamo nek se javi :) ja cu uskoro 38 i prva mi je trudnoca :) do sada vise manje sve OK, trenutno se borim sa zeljezom koje je palo s 29 na 5 😂 i malo vise odmaram zbog skracenog cerviksa ali nista strasno. Hvala na dobrodoslici, puno je lakse u ovako velikom drustvu! ❤️
Ja sam odrasla tamo ❤️
Prije 12 godina dosla u rijeku na fax, nasla decka, udala se i ostala 😂
Dobro nam dosla 😘
Baby girl 💜
Black ma ova bebi će ti biti super zdrava ❤️ Samo se vi lijepo pazite i to je to 😍
Vučica već sam sigurno dosadna curama sa ciklom, odnosno sa prahom od cikle, ja sam ti prije imala problem sa željezom i onda sam počela piti organski prah od cikle u smothiju svako jutro i od tad su željezo i hemoglobin super 😊
Rio eto vidiš, a da život je nepredvidiv zaista 😄 Nikad ne znaš gdje će te odvesti... 😁 A ja pak htjela studirati recimo modni dizajn, povijest umjetnosti, kiparstvo, slikarstvo, no mlada luda poslušala starije pa upisala "ozbiljniji ekonomski fakultet", al na kraju ispalo da jalo volim svoj posao i sama si fino ubacila i umjetnost i kulturu i eto... Radim sa djecom, nasmijem se svaki dan barem i nikada nije dosadno 😊 A da se razumijemo nebi imala ništa protiv da danas radim recimo kao kustosica u muzeju 😊 hehe
Rio nikad se ne zna, možda na kraju u ambulanti sa životinjama završiš 😁😁😁
Dana ja sam bila uvjerena da necu imati lineu negru, ali evo ima dva tjedna otkako se pocela nazirati pomalo. Imam i ravan pupak, tako da je sad full trudnicki trbuh 😂
Vucica ja sam u pocetku imala probleme s niskim zeljezom i za 3 tjedna terapije se diglo na 13. Iako mi je doktorica ukinula terapiju, jer smatra da je sad ok, ja na svoju ruku popijem svako drugi dan tabletu. Ipak ti slusaj nasu vrapcic, kraljica zdrave ishrane i dobrih recepata 🥰
Drage cure, pratim vas te se tu i tamo ubacim. Obzirom da duugo nisam pisala...ukratko, nosim deckica, termin je krajem 7.mjeseca.
Bebu sam pocela osjecat jos u 15 tjednu, a evo sad se bas tu i tamo vidi kad me beba udari. I tocno tam di sam osjecala kretnje kaze gin.da su tu nogice :).
Draga Dora zelim da budete dobro, prijateljica je prosla istu situaciju, sve dobro proslo.
Amber čestitke na curki 🌸
Mrvičak drago mi je da si se uspjela smiriti, miruj i biti će sve ok. Vjerujem da ti je doktorica samo oprezna što uopće nije loše, no meni se nekad čini da bi mi bilo lakše da mi ništa ne govori o detaljima poput mjera bebe, cerviksa i sl., bilo bi bolje da mi samo kaže je li sve u redu, ovako se uvijek uhvatim nečega i sama stvorim paniku. I da, video je presladak. 🥰🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji