LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana130
    04. Ožujak 2020. 15:16

Vrapcic hvala 😘
    Trudy mogla bi jansad poslje posla skrenut na rucak 😁😁
    Rose odlicno za nalaze 🍾💪
    Zmya tebi je bas tulum 🥰

Baby girl 💜

yvette
    04. Ožujak 2020. 15:18

Rose ma jasno mi je, vjerojatno bih i ja neko jednostavno rjesenje da nisam sama po sebi jako tjeskobna. 
    Trancie super ideja za kameru 👍🏻znam da se mogu i obicni mob spajati s drugim mob ili tabletom preko aplikacije i wifija pa to sluzi kao baby phone bez kamere, samo ne znam koliko kosta aplikacija mjesecno.Jeli se ti isto spajas preko neke aplikacije i koliko placas ako da?
    Leonie ja sam isto razmisljala mozda uzeti monitor sa kamerom, ali sam se na kraju odlucila za monitor disanja i danas kupila. 
    https://www.drogerija.hr/babysense-7-respiratorni-monitor-proizvod-388/

To ce mi spasiti zivce. Prednosti su sto ce alarmirati ako ikad dode do zastoja disanja, a samim tim i probuditi dijete. Ili barem mene da reagiram. Mislim nece doci do toga ali barem se necu brinuti. Nedostaci su sto ne snima plac, ali mi smo u malom stanu pa cu svakako cuti bebu kad zaplace. 

Sto se tice zapustanja, srecom su hormoni napravili svoje pa mi se vise ne masti kosa. Operem je 2x tjedno, za razliku od prije kada sam 4xtjedno. Jos uvijek vidim dolje pa se bez problema depiliram. Nisam vise svako drugi dan kao prije, ali jednom u 5 dana prodem britvicom. Noge depiliram teskom mukom i to samo zato sto su mi sve trudnicke hlace onaj stil do gleznja pa kad nosim tenisice, vidi se dio noge. Ja se sminkam jer jos uvijek radim na 4 sata pa izlazim svakodnevno. Dogodi se vikendom da sam cijeli dan u pidzami ali trudim se jer otkad sam trudna, bas se i ne osjecam nesto lijepo. 

Rose1
    04. Ožujak 2020. 15:19

Kaktusica i ja jedva cekam toplije vrijeme, valjda ce i ti virusi nestati
    Zmya preslatkooo🥰❤
    Dana hvala🤗

💙

Rose1
    04. Ožujak 2020. 15:22

yvette

Rose ma jasno mi je, vjerojatno bih i ja neko jednostavno rjesenje da nisam sama po sebi jako tjeskobna.
    Tranciesuper ideja za kameru 👍🏻znam da se mogu i obicni mob spajati s drugim mob ili tabletom preko aplikacije i wifija pa to sluzi kao baby phone bez kamere, samo ne znam koliko kosta aplikacija mjesecno.Jeli se ti isto spajas preko neke aplikacije i koliko placas ako da?
    Leonieja sam isto razmisljala mozda uzeti monitor sa kamerom, ali sam se na kraju odlucila za monitor disanja i danas kupila.
    https://www.drogerija.hr/babysense-7-respiratorni-monitor-proizvod-388/

To ce mi spasiti zivce. Prednosti su sto ce alarmirati ako ikad dode do zastoja disanja, a samim tim i probuditi dijete. Ili barem mene da reagiram. Mislim nece doci do toga ali barem se necu brinuti. Nedostaci su sto ne snima plac, ali mi smo u malom stanu pa cu svakako cuti bebu kad zaplace.

Sto se tice zapustanja, srecom su hormoni napravili svoje pa mi se vise ne masti kosa. Operem je 2x tjedno, za razliku od prije kada sam 4xtjedno. Jos uvijek vidim dolje pa se bez problema depiliram. Nisam vise svako drugi dan kao prije, ali jednom u 5 dana prodem britvicom. Noge depiliram teskom mukom i to samo zato sto su mi sve trudnicke hlace onaj stil do gleznja pa kad nosim tenisice, vidi se dio noge. Ja se sminkam jer jos uvijek radim na 4 sata pa izlazim svakodnevno. Dogodi se vikendom da sam cijeli dan u pidzami ali trudim se jer otkad sam trudna, bas se i ne osjecam nesto lijepo.

Ma da, super taj monitar, obavezno cu neki nabaviti, jos nisam istrazivala

💙

• Bebac24
    04. Ožujak 2020. 15:26

Ajme preslatko koj tulum. 🥰🥰 I moj cijeli dan tulumari ahahah zapravo od nocas. 
    Kaktusice jel je tvoj malac bolestan ako sam zapamtila? Uhh neka brzo ozdravi. 
    U puli su posjete pola sata kao samo 1osoba . Ali ako imas u sobi romkinju/siptarku(kod nas ih ima puno) e onda ocekuj svaki dan bar po sat vremena cijelu rulju ljudi 😡😡😡 to je mene ulovilo sa malim. Ono zima ,gripe a oni njih 10 dolazili 😡ja bez muza necu rodit,onda cu rade doma 😂

Vrapčić123
    04. Ožujak 2020. 15:30

Kaktusica ja bih također zabranila posjete u rodilištima. Ja sam se iznenadila kako je na Sv. Duh, ljudi ko na kolodvoru, pitala ja prijateljicu koja je tamo rodila onako reda radi smije li se doći u posjetu, kaže ona meni da samo dođem, a ja iskreno mislila da nikog osim oca ne puštaju, kad ono u njezinoj sobi tri tek rođene bebice bile, a kod svake žene 3-4 osobe 🙊 Uf, mene bilo strah disati... 🤦‍♀️
    Što se virusa tiče, tu si u pravu vezano za starije, njih mi je baš žao.. 😔
    Pčelica čula sam to za crkvu, ja inače volim otići na misu, no sad dok je ova strka velike mase izbjegavam pa ne znam je li to doista tako u stvarnosti, ma super je paziti što je više moguće, pažnje nikad dosta... Pogotovo na takvim mjestima gdje se ljudi masovno okupljaju. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

04. Ožujak 2020. 15:32

Pozdrav zenske!
    Pocela sam pisati rano jutros pa zvoni mobitel, pa sam isla u sumu, pa grad pa doktor..tek sad kuham, bas sam kasna danas..
    Sta se tice spavanja, dan mi pocinje u 6.30, ne volim se dizati kasno imam osjecaj da gubim dan, i nema mi trenutno nista ljepse nego zapoceti dan u sumi sa moje 2 svinje rio totalno te razumijem, svinja je blago receno. Ali kad to vole i ne mogu im braniti kad bas gustaju biti prljavi i trcati po najvecem blatu i kopati rupe. 
    Fluffy cestitam na polovici trudnoce 🤩
    Rose bravo bravo za dobre nalaze, bas mi je drago, vjerujem da si odahnula!
    Zmya preslatkooo 😍
    Kaktusica topli sendvic ako nije ujutro je za veceru, a sta se majoneze tice..nasa cim je napola prazna muz kupi drugu i to je zacarani krug..a steta da stoji!

Vrapčić123
    04. Ožujak 2020. 15:33

Zmya joj kako slatkooo 💜❤️💙 Pa vi imate pravi tulum 🎉🎉🎉

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    04. Ožujak 2020. 15:34

Kaktusica nadam se da ce sinek brzo bit bolje! 
    Rio mljac, a vidim i biobaza mazalica u pozadini 😊🤭
    Trudy jesi ti sigurno to sama radila, jos ovako sa zelenom dekoracijom izgleda skroz profi 😎
    Zmya odusevljena sam, predobro!!!! 🥰🥰🥳🤩
    Yvette pa samo obrijes komadic noge koji se vidi!!! Nemoras stalno kompletne  muz mi zna krepat od smijeha u proljece kad krenu goli zglobovi pa samo njih sredim malo ono oko koscice, a 2/3 lista dlakavica 🤭🙈 premda najvise volim bas cupanje i onda mir par tjedana..
    Porod hm ja jos ne razmisljam o tome uopce, ne znam jel od straha kako cu ja to ili mi se cini da ipak jos puno moramo pregurat do onda, al nekako mi je daleko  a i ta korona dosadna, nadam se da necemo nitko pokupit, al ne vidim bas da previse mogu utjecat pa se trudim ne sekirat se, jesam doma cijeli dan i ne izlazim, al realno muz mi moze donijet svaki dan 🥴🤦‍♀️

Leonie90
    04. Ožujak 2020. 15:47

Zmya ajme woooow 😍 predobro, moj se jos ne mice, ali svaki put kad popijem sirup ona se uzvrti. Valjda se nece navuci na ovoliko slatkoga 😂
    Yvette super mi se cini i ova stvar. Ja uz vas ustvari otkrivam stalno nesto novo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.