Uf meni je danaa jako težak dan, baš čudno za jedan ponedjeljak. Pritisak u glavi, manta me malo, slabina me uhvatila od jutra, nervozna, kao da me kamion pregazio, jedva čekam ići spavati 😴😴😴
Ima li i koja osjećaj boli kada je mjehur pun ili crijeva? Naravno da to smeta i bez trudnoće, al sada me baš boli. Primjetila sam najčešće u tim situacijama
Jednom - dvaputa sam osjetila jače bolove, ali sam taj dan nezdravo jela, bila mi mucnina i zivjela samo na vic krekeru taj dan i na večer su me crijeva bolila baš. Tako da to povezujem kod sebe sa nezdravom i suhom hranom.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Mi se pazimo do prvog pregleda. Trebam dobiti zeleno svijetlo za hopa cupa 😁...
Meni je libido na nuli. Nadam se da će se kroz koji tjedan povećati ☺️
Curka je ❤
Polly, jel i dalje imaš smećkasti iscjedak?
Ja imam još, stvarno ne kužim...
Što se tiče libida, ja se najviše divim ženama koje imaju libido nakon poroda. Mislim, ja sam među ostalim bila završila na transfuziji, jedva ustajala, a kamoli da bi razmišljala o tome hahaha
Polly, jel i dalje imaš smećkasti iscjedak?
Ja imam još, stvarno ne kužim…
Što se tiče libida, ja se najviše divim ženama koje imaju libido nakon poroda. Mislim, ja sam među ostalim bila završila na transfuziji, jedva ustajala, a kamoli da bi razmišljala o tome hahaha
Jučer i danas ne, prekjučer da jako malo. Do sad mi je tako i bilo, imam pa nemam dva dana pa opet imam... Tvoj je konstatan?
Taman da cu vas pitat .maloprije sam primjetila jeedva primjetnu smeckastu boju na iscjetku i prepala se.sta to moze znaciti ?
Taman da cu vas pitat .maloprije sam primjetila jeedva primjetnu smeckastu boju na iscjetku i prepala se.sta to moze znaciti ?
Može ti biti napuknuta kapilarica prilikom širenja maternice. Takav iscjedak sam imala i ja prije nekih tjedan dana. Nakon toga se nije pojavio. Takvi iscjedci su uobičajeni na početku trudnoće. Ukoliko ne postaje obilniji i ujedno ružičastiji, nemaš razloga za brigu.
Curka je ❤
Sory drage moje, nikako uhvatiti vremena, evo da javim, pregled ultrazvukom, gestacijska je gdje i treba biti, maaala, mala točkica, kontrola za dva tjedna i Duphaston tablete zbog spontanog koji je prošli put bio u 7 tj.
Vecer curke.
Evo i mene malo.. danas vadila krv za kks, sve se bojim svog zeljeza. Uzasno sam umorna, stalno mi se spava a uz sve to evo mali mi dobio temperaturu pa ni nocu ne spavamo, nemamo mira.
Mucnine ne popustaju, povracanje ne popusta i tako.
..
...
Kako ste vi ostale curke?
Sortiraj odgovore
Najstariji