LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ena0206
    04. Ožujak 2020. 02:03

Curke cestitam na dobrim pregledima. 🤭
    Vrapcic bas ti je lijepo curka napredovala. 😍😍 

zmya
    04. Ožujak 2020. 02:04

Dora Hehe, ne znam jel spavas, ja sam se probudila ima uru vrimena pa dok procitam sve zaostatke! Meditiraj malo, disanje, meni je super za zaposlit mozak kad ne mogu zaspat :)))) 
    Cestitke svima na dobrim pregledima, mali me jutros tako nalupao, zivo me zanima sto li radi!
    Inace, cini mi se da sam jucer napipala nogicu dva tri puta, bas nesto malo, tvrdo iznutra, dio tijela, ne samo da mi je trbuh izletio. Jel to moguce sad vec? 😇 bas sam se sva raznjezila 🥰

Dora4
    04. Ožujak 2020. 02:23

Da da itekako je moguce!! 
    Ma kakvi spavam, evo sam cijedila narance i pravila sok! 🤭 doleti!! 
    Ena sta nam ti radis u ovo gluho doba? 

zmya
    04. Ožujak 2020. 02:32

Evo krecem, molim te fino mi rashladi taj sok, i jednu finu slamcicu i palmicu molim ☺️
    Sad ce bebice jos vise se zaigrat od voca i C vitamina hehe!
    Mi smo doruckovali tost, jaja i avokado, sad nemrem disat 😅
    Nisam nista bila pisala na onu ideju o nalazenju i upoznavanju, naravno da sam za, cim izadem iz kucne karantene heheheee 
    Onaj prvi tjedan petog cu otvorit porodiljni i nosit doznake, a zapravo je super sto nam svima djeca pune godinu dana prije tog 9.mjeseca kad krece vrtic i jaslice. Nama su baka dida servisi u Dalmaciji i Du, tako da nemamo bas opcije osim jaslica kad istekne porodiljni. Osim ako uskoro ne krene drugi porodiljni... 🥳

Dora4
    04. Ožujak 2020. 02:40

Da, lupkaju sad jos bolje 😅 ali bar je i mama sretna  😋 dodji, nacijedila sam da ce bit za cijeli dan 
    Mljac, volim jaja i avokado! Da budem vjestica i probudim muza da ide po to?  jesi ti u kini sama ili imas neko drustvo ipak?
    I nasi ce u jaslice od 9.mj, okej mi je to, kako svi tako i oni..ali daleko je to, imamo jos uzivancije i more vremena pred nama!!
    Susret moramo svakako organizirat 😀 ma nekoliko susreta! 🥳

zmya
    04. Ožujak 2020. 02:51

Pusti covika da spava haha! Lipo ti njemu to napravi za doruckic pa mu spomeni kako to bas obozavas da zna za ubuduce :)
    Muz je sa mnom, tj ja s njim, al svako je svojim poslom tu, tako se potrefilo tako da je super, sama bi ispalila vec. Kako su vecina ureda jos uvik zatvorena, radi se ‘od kuce’ tako da smo zajedno non stop i mirnija sam... bar dok ne dode taj let na red!

Dora4
    04. Ožujak 2020. 02:57

Pustit cu ga da, ipak se on mora dic i ic radit, a ja cu doma s kreveta na kauc pa obrnuto 
    Uf sreca da ste skupa!! Bit ce sve okej i s letom, sigurno, a i to je iza ugla, evo manje od dva tjedna vec..nadam se da ce imat extra razumijevanja prema tebi kao trudnici i da vas nece nigdje dugo zadrzavat na pregledima! 😊 

Dora4
    04. Ožujak 2020. 03:00

Idem probat brojat ovčice, vidim da muzicu smeta svjetlo mobitela, a ako sad odem u dnevnu upalit netflix onda zbilja nemam vise nikakve sanse za zaspat nocas 🙈 tipkamo se kasnije draga 😘

zmya
    04. Ožujak 2020. 03:01

Samo neka oni meni daju neko osamljenije mjesto u avionu i ja cu bit okej hehe. Jos malo da! Nadam se takodjer da ce biti sve ok, hvala ti!
    E znas kako Mr Bean broji ovce kad ne moze spavat? :)

Grizli
    04. Ožujak 2020. 03:07

Vrapcic evo da ti odg posto si kod nas na zimskim bebama pitala. Meni su od pocetka za bebu govorili da ima duge noge i uvijek su mjere bile za bar 2 tjedna više u bedrenoj. I stalno je bila teza beba s time da su me umirivali da sam ja visoka i muz i da je to normalno, plus da ivf bebe su uvijek malo teze i bebe kod mama sa gestacijskim dijabetesom. U 36 tt mi izbazu da je beba skoro 3kg i puuno veca za svoje tjedne. Na kraju sa 40 +1 rodila mrvicu od 3110 i 50 cm. Tako da nemoj se sad zamarat s tim mjerama beba stigen narast i puno i malo jos do kraja, drugo ta mjerenja nisu 100 % pouzdana to su procjene. Ako ima duge noge pa sta bitno da se lijepo razvija. Te njihove mjere su neka arednja vrijednost al nismo svi iste građe. Znam samo da vecina rodilista kao je beba teza od 4 i nesto kg (a ovisi i o gradji mame) se preferira carski, al do toga imas jos vremena. Opusti se i uzivaj u trudnoci. Sretno cure svima! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.