Korona…mene je isto bilo užasno straj tog virusa prvih dana, ali onda kad bolje razmisliš veću opasnost predstavlja obična gripa. Veće su šanse da se zaraziš jer je raširenija, veća je samim tim i smrtnost…
Danijela, u potpunosti se slažem sa tobom...
Svi kao da su zaboravili na gripu...
Curka je ❤
Večer curke! Evo uspjela sam pročitati zadnjih 40 strana u zadnjih dva sata! Nije loše 🙂
Čestitam svima na uspješnim pregledima i na curkama i dečkima. Uspjela sam zapamtiti da mrvičak i ena čekaju curku ❤️
Dora i Tea, živa sam, i dalje u nekoj depri zadnjih par dana. Tea, očito se i tome pratimo 😀. Je li tebe nešto posebno muči?
Baš mi je koma oko te korone, ali drago mi je što sam dobila od vas info da smo mi trudnice ipak zaštićenije zbog hormona…
I moja seka je trudna, i sva je u panici oko toga, pa mi je jučer baš usijala lagani strah. Danas sam puno bolje u svezi toga. Nekako sabranija…Alisa, takva nam je neka depra faza valjda🙈
A nista bas posebno,svasta po malo, doma sam sama sa sobom pa nekad i sebi idem na zivce😂😂
Jesi se ti narucivala kod privatnika,kad imas iduci pregled?
Teić, mislim da bi i mene ta samoća ubijala, valjda zato još radim. Kako ti je osmišljen dan kad si kod kuće tuna komplikacijama? Možda se još trebaš naviknuti na novonastalu situaciju 😘 pa će ti biti lakše...
Sljedeći pregled imam 11.03.kod stare ginekologice, no sutra ću se naručiti na 4d kod nove privatnice i vjerojatno kod nje do daljnjeg voditi trudnoću jer nisam skroz zadovoljna sa prvom i njezinom ordinacijom.
Curka je ❤
Korona…mene je isto bilo užasno straj tog virusa prvih dana, ali onda kad bolje razmisliš veću opasnost predstavlja obična gripa. Veće su šanse da se zaraziš jer je raširenija, veća je samim tim i smrtnost…
Ma da, znam, citala sam i statistike, ali svejedno nije ugodno.🤦♀️
Sta se tice kg, ja sam visoka 174cm i usla sa vecim viskom kg u trudnocu.Ne vide se ti kg bas jer su rasporedjeni i svi mi daju manje kg.Na pocetku sam smrsavila 2 kg i do sad tj.28 tj.vratila 2 kg.Trbuh mi i nije prevelik i normalno da me to brine, al dr uvik kaze da je sve ok.I kaze da dobijete samo 5 kg u cilu trudnocu to je dovoljno jer ste usli s viskom.
Jos imam granicni OGTT pa malo i pazim na hranu.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Ma da, znam, citala sam i statistike, ali svejedno nije ugodno.🤦♀️
Sta se tice kg, ja sam visoka 174cm i usla sa vecim viskom kg u trudnocu.Ne vide se ti kg bas jer su rasporedjeni i svi mi daju manje kg.Na pocetku sam smrsavila 2 kg i do sad tj.28 tj.vratila 2 kg.Trbuh mi i nije prevelik i normalno da me to brine, al dr uvik kaze da je sve ok.I kaze da dobijete samo 5 kg u cilu trudnocu to je dovoljno jer ste usli s viskom.
Jos imam granicni OGTT pa malo i pazim na hranu.
Uf Lola, ja ogtt vadim za tri tjedna... kad sam vadila šećer prije 3mj bio mi je 5,1. Nadam se da će pozitivan slijed nastavit pa da će i taj nalaz bit uredan
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Korona…mene je isto bilo užasno straj tog virusa prvih dana, ali onda kad bolje razmisliš veću opasnost predstavlja obična gripa. Veće su šanse da se zaraziš jer je raširenija, veća je samim tim i smrtnost…Danijela, u potpunosti se slažem sa tobom…
Svi kao da su zaboravili na gripu…
Alisa, neću uopće komentirat ono haranje po Zg dućanima. Gledala san neki dan vijesti pa su zaustavili nekog starca, ispalia je kaže da tako nije bilo ni u 2 svjetskom ratu 😁
Jasno mi je da se ljudi prepadnu, ali pretjerivanje je besmisleno..
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Danijela jesam, zato sam se u pocetku brinula kako ja dobila toliko, a ostale cure ovdje bile do nedavno cak u minusu, ali sad sam shvatila da mi koje smo visoke se to nekako rasporedjuje pa se sporije vidi 😁
Ja mozda odem na ogtt sljedeci tjedan, pripazit cu 2-3 dana prije da ne jedem slatko..
Večer curke! Evo uspjela sam pročitati zadnjih 40 strana u zadnjih dva sata! Nije loše 🙂
Čestitam svima na uspješnim pregledima i na curkama i dečkima. Uspjela sam zapamtiti da mrvičak i ena čekaju curku ❤️
Dora i Tea, živa sam, i dalje u nekoj depri zadnjih par dana. Tea, očito se i tome pratimo 😀. Je li tebe nešto posebno muči?
Baš mi je koma oko te korone, ali drago mi je što sam dobila od vas info da smo mi trudnice ipak zaštićenije zbog hormona…
I moja seka je trudna, i sva je u panici oko toga, pa mi je jučer baš usijala lagani strah. Danas sam puno bolje u svezi toga. Nekako sabranija…Alisa, takva nam je neka depra faza valjda🙈
A nista bas posebno,svasta po malo, doma sam sama sa sobom pa nekad i sebi idem na zivce😂😂
Jesi se ti narucivala kod privatnika,kad imas iduci pregled?Teić, mislim da bi i mene ta samoća ubijala, valjda zato još radim. Kako ti je osmišljen dan kad si kod kuće tuna komplikacijama? Možda se još trebaš naviknuti na novonastalu situaciju 😘 pa će ti biti lakše…
Sljedeći pregled imam 11.03.kod stare ginekologice, no sutra ću se naručiti na 4d kod nove privatnice i vjerojatno kod nje do daljnjeg voditi trudnoću jer nisam skroz zadovoljna sa prvom i njezinom ordinacijom.
Alisa, draga, kako koji dan...nekad mi super brzo prode..,a nekad nezz kud bi sa sobom..secem,kuham,citam i maltretiram druge haha 😂😂da definitivno se moram naviknuti jos..😁
Super, odi kod privatnice ako ti ne odgovara stara nemas kaj razmisljat..
Kako je sa stitnjacom,jel jos pijes terapiju?
Anja🌸🌸
Danijela, za OGTT je max secer na taste 5,1 pa pripazi 2-3 dana i ti.Ja sam pametnica vecer prije oko 20 00 pojela komad pizze.Al doma imam aparatic i isto mi se nataste vrti od 4,8 - 5.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Missy hvala ti na savjetu 😊 To nisam znala za grceve i bebe, daj boze da je istina. S malim sam propatila 3 mjeseca, uzasno su ga mucili, nista nije pomagalo. Jos mu je u to vrijeme iskocila i preponska kila, skoro zavrsio na operaciji s nepuna 2 mjeseca ali se povuklo. Doalovce su stali preko noci ali 3 mjeseca nismo spavali…
Ma nista draga 😊 ja sam probioticima sprijecila mom grceve ili ih jednostavno nije imao 😁 mada sam se spremala kada ce mu pocet i pitala se da li je u redu da ih nema.Svakako kad me muci probava ili imam proljev uvijek popijem probiotike b.aktiv ili fortiu jogurte to ujutro(neki smoothie sa zobenima i vocem si najcesce napravim) a prije spavanja one u obliku tableta prolife, bio kult, biorella... i stvarno prode u roku dan dva. Treba probat ih piti sad do poroda i nadati se da nam bebace nece mucit grcevi 😊
url=https://lilypie.com]
Ja sam gripu preboljela a ova korona se siri na drugaciji nacin, gripa je kapljicno a ovo je aeroslom i puno brze od obicne. I strah me jer mi je muz u bolnici gdje nema tako savrsenih uvjeta kao sto je u fran mihaljevicu, ono je organizirano na vrhuncu a ovo je opca bolnica gdje je sve u istoj zgradi...ma uzas. Nadam se sto brzem toplom proljecu i da sce te bestije odu.
Sortiraj odgovore
Najstariji