Moran podilit s vama ovo šta se upravo dogodilo 🤗
Znači taman mažem stomak i beba se baš uzvrtila i prvi put sam vidila površinski te pokrete, odnosno kao da mi je val preša preko trbuha 😊
Ovo su stvarno osjećaji koji su neopisivi
To sam i ja doživjela neki dan, ali više je ličilo na skakutanje trbuha ili na lagano titranje živca, no znam da su to bili pokreti i udaranja curke... I dalje je baš nježnička ❤️
Baš me preuzeo neki neopisivo lijepi osjećaj nježnosti i ispunjenosti 🥰
Curka je ❤
Večer curke! Evo uspjela sam pročitati zadnjih 40 strana u zadnjih dva sata! Nije loše 🙂
Čestitam svima na uspješnim pregledima i na curkama i dečkima. Uspjela sam zapamtiti da mrvičak i ena čekaju curku ❤️
Dora i Tea, živa sam, i dalje u nekoj depri zadnjih par dana. Tea, očito se i tome pratimo 😀. Je li tebe nešto posebno muči?
Baš mi je koma oko te korone, ali drago mi je što sam dobila od vas info da smo mi trudnice ipak zaštićenije zbog hormona…
I moja seka je trudna, i sva je u panici oko toga, pa mi je jučer baš usijala lagani strah. Danas sam puno bolje u svezi toga. Nekako sabranija…Alisa, takva nam je neka depra faza valjda🙈
A nista bas posebno,svasta po malo, doma sam sama sa sobom pa nekad i sebi idem na zivce😂😂
Jesi se ti narucivala kod privatnika,kad imas iduci pregled?Teić, mislim da bi i mene ta samoća ubijala, valjda zato još radim. Kako ti je osmišljen dan kad si kod kuće tuna komplikacijama? Možda se još trebaš naviknuti na novonastalu situaciju 😘 pa će ti biti lakše…
Sljedeći pregled imam 11.03.kod stare ginekologice, no sutra ću se naručiti na 4d kod nove privatnice i vjerojatno kod nje do daljnjeg voditi trudnoću jer nisam skroz zadovoljna sa prvom i njezinom ordinacijom.Alisa, draga, kako koji dan…nekad mi super brzo prode..,a nekad nezz kud bi sa sobom..secem,kuham,citam i maltretiram druge haha 😂😂da definitivno se moram naviknuti jos..😁
Super, odi kod privatnice ako ti ne odgovara stara nemas kaj razmisljat..
Kako je sa stitnjacom,jel jos pijes terapiju?
Tea, bila sam neki dan kod svoje endokrinologice. Vrijednost tsh je pala na 1,2... Doktorica je rekla da je sve super. Za sljedeću kontrolu sam naručena tek u 4.mjesecu... 🙂
Kakvo je stanje kod tebe?
Curka je ❤
Moran podilit s vama ovo šta se upravo dogodilo 🤗
Znači taman mažem stomak i beba se baš uzvrtila i prvi put sam vidila površinski te pokrete, odnosno kao da mi je val preša preko trbuha 😊
Ovo su stvarno osjećaji koji su neopisivi
To sam i ja doživjela neki dan, ali više je ličilo na skakutanje trbuha ili na lagano titranje živca, no znam da su to bili pokreti i udaranja curke… I dalje je baš nježnička ❤️
Baš me preuzeo neki neopisivo lijepi osjećaj nježnosti i ispunjenosti 🥰
🥰🥰🥰 da, neopisivo
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Alisa, Danijela sacekajte jos 2 tjedna pa da vidite udarce 😱 Ja bas danas muzu govorim, zabrinem se kad ne osjetim malog sat vremena, al kad pocne da udara, da se prevrce unutra i da me tacno nekad prepadne kad naglo mijenja polozaj, pokajem se sto sam ga provocirala i jela cokoladu ili pila hladnu vodu 😂 Ima 10tak dana otkako mu udarci nisu njezni i kratkotrajni, sad se moze cijela nogica ili rukica vidjeti na trbuhu 😂
Alisa, Danijela sacekajte jos 2 tjedna pa da vidite udarce 😱 Ja bas danas muzu govorim, zabrinem se kad ne osjetim malog sat vremena, al kad pocne da udara, da se prevrce unutra i da me tacno nekad prepadne kad naglo mijenja polozaj, pokajem se sto sam ga provocirala i jela cokoladu ili pila hladnu vodu 😂 Ima 10tak dana otkako mu udarci nisu njezni i kratkotrajni, sad se moze cijela nogica ili rukica vidjeti na trbuhu 😂
Haha 🤗 jedva čekan
Mimoza, jako se veselim svemu tome što me čeka 😂
Posteljica ti je sprijeda ili straga?
Curka je ❤
https://ibb.co/6JrspSN
Curke, kupila sam prije dva dana! Navodno je dobitna stvar za jačanje imuniteta. Pijem po kapsulu dnevno
Curka je ❤
https://ibb.co/6JrspSN
Curke, kupila sam prije dva dana! Navodno je dobitna stvar za jačanje imuniteta. Pijem po kapsulu dnevno
Alisa, koliko košta ima da pucaš od zdravlja i budeš imuna na sve i svašta 😀
Evo i ja se pridružujem klubu žgaravica! Svašta probala, ništa ne pomaze. Nekad je bas koma, ne mogu spavat.
Ena jako mi je drago da je bio super pregled i pogotovo da vam se ostvarila zelja i da stize curica! Cestitam draga :) :*
Rio divne vijesti za otvaranje bolovanja! Nadam se da ces proslavit sa duuuugim spavancem sutra ujutro :)
Kaktusica svidja mi se da bas za neku bolestinu imamo pojacanu zastitu, a ne da smo rizicna skupina!
Daisy super draga!! Cestitke na urednom pregledu!
Danijela skroz si slatka, trbuscic mali i jako mi se svidja kombinacija crna haljina i adidaske ♡ juuupi za prve vidljive pokrete, carobno je zaista!!
BlackLioness ti imas lufta ko Vrapcic, kaktusica, Danijela i ostale manekenkice, samo papaj :)
Alisa bas mi je drago da si se javila, htjela sam i danas pitat sto je s tobom kad se jucer nisi javila, al reko necu navaljivat, vjerovatno ti treba malo mira i vremena bez ikog da se poslozis i budes sama s mislima..sve je to normalno, samo nam nemoj nestat bez javljanja! ♡
Lola, ancy je spominjala, mene isto zanima jel ih zapravo ima jos i vise, al ne znam jesam vise toliko izludjena od stalno nekih komplikacija ili sto, ali mene uopce ne dira ta korona, nekako pokusavam u glavi otpustit brige oko stvari na koje zbilja nikako ne mogu utjecat :/ nadam se najboljem i to je to, izgorit cu vise od stalne brige i stresa budem li oko svakog jarca strepila..
Mokvica, navali onda jako!! :)
Mrvičak drzi nam se draga, mozda ti je i od ovih suludih promjena vremena, jucer snijeg, danas 15°C :/
Mimoza prirodni lijek-nastavi mlatit sladoled ljubice! :) i cestitam na lijepo napunjenih 26tt!!
Sortiraj odgovore
Najstariji