Curke, evo napokon uspjela pročitati sve propušteno, lijep je dan pa sam iskoristila to vrijeme za boravak van kuće.
Leonie i dana zgodne ste curke.
Mila, ivcy,daisy čestitke na dobrim pregledima 😊
Lelibeli i kaktusica nadam se da će te crijevne tegobe što prije proći, brzo ozdravite.
Danijela i meni malo pomogne mlijeko kad me uhvati žgaravica. Stvarno si zgodna, nema tu nikakvog viška kilograma. 😉
Dora po tom kalkulatoru mi fali 7kg, s obzirom da se još nisam zasitila krafni sutra mogu još koju više smazati. 😝
Ena čestitam na odličnom pregledu i curici 🎉🌸
Rio sad stvarno možeš početi uživati u trudnoći.
Danijela sad sam.uspjela otvoriti, predivna si u toj haljini i taj divni pas koji te tako cuva i gleda 😍😘
Danijela,za OGTT je max secer na taste 5,1 pa pripazi 2-3 dana i ti.Ja sam pametnica vecer prije oko 20 00 pojela komad pizze.Al doma imam aparatic i isto mi se nataste vrti od 4,8 - 5.
E znam, baš mi je dr rekada ne jedem ništa nakon 19h. Pripazit ću malo, al neću ić baš u krajnost jer kako je jedna cura odi rekla nije to to, odnosno nije realno.
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Danijela sad sam.uspjela otvoriti, predivna si u toj haljini i taj divni pas koji te tako cuva i gleda 😍😘
Moja Lady 😊
Stalno se zadnjih dana vrti oko mene kao da ćuti da se nešto događa u meni.
Moran podilit s vama ovo šta se upravo dogodilo 🤗
Znači taman mažem stomak i beba se baš uzvrtila i prvi put sam vidila površinski te pokrete, odnosno kao da mi je val preša preko trbuha 😊
Ovo su stvarno osjećaji koji su neopisivi
Danijela bas si zgodna, uopce se kila ne vide i stomacic je bas mal, imam osjecaj da je moj toliki 🤣🤣 😻
Ja sam bila na zadnjem pregledu na +2 kg sad cu se vagat ( to radim na puni tjedan ) pa cemo vidit 🤣🤣🤣Trancie, ja kad uspoređujem stomak s drugim trudnicama se bojim nekako jer mi se čini da je mali, ali ginekolog mi je reka da to nije nikakvo mjerilo i na kraju krajeva curka je naprednije za 5 dana 😊
2kg su mi sigurno otišla u sise…fuj
I ja sam stalno pricala o malom trbuhu, tek mi nedavno poceo rasti...sve je to individualno
💙
Moran podilit s vama ovo šta se upravo dogodilo 🤗
Znači taman mažem stomak i beba se baš uzvrtila i prvi put sam vidila površinski te pokrete, odnosno kao da mi je val preša preko trbuha 😊
Ovo su stvarno osjećaji koji su neopisivi
🥰🥰🥰❤❤❤
💙
Bokič curke. Čitam vas cijeli dan ali nikako se javiti jer sam stalno u nekom poslu. Jučer su me leđa, donji dio boljela, ali danas je ta bol jača. Kada se ustanem s trosjeda šepam jedno vrijeme dok se valjda mišići ne opuste, a o okretanju na drugi bok ili s leđa na bok neću ni spominjati. 😔 Znam da nije ništa strašno, da su ti bolovi normalni ali me iskreno živciraju.
Ja sam ekstra mal stomak imala u 1 trdunoci... pa ne isto sve ok bilo i beba normalna 🥰tako da Danijela ne sekiraj se,samo uzivaj!
Evo ja sam na +2,5 kg ; ajde 1,5kg vise nego u 1 trudnoci u ovim tjednima! Tako da je to sve ok 😂😂
Prijavljujem i ja zgravicu 😰 nikad u zivotu je nisam imala i guglala sam simptome haha pojela sam sladoled i pomogao je, ali nakon sat vremena, evo je opet 😢 Dajte jos neke prirodne lijekove, osim mlijeka.
Cestitam svim curama na dobrim pregledima.
Ena sad brzo u shoping 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji