LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    27. Veljača 2020. 21:54

Ne brinite oko kilaze, ako ne dobivate na kilazi, a bebice se uredno razvijaju nema apsolutno nikalvog razloga za strah! Bebe crpe iz nasih postojecih zaliha sve sto im treba :) potvrdjeno sad vec od ne znam koliko doktora, oces profesora, oces primarijusa, oces specijalista, os ginica, os endokrinologa, stvarno!
    Drago mi je da vam se svidja kalkulator, cini mi se skroz realan i umiruje sve koji brinu jesu previse il premalo, super mi je kako ima i taj interval od nekoliko kilica u kojima se moze varirat, cak i u tom individualnom izracunu! :) i cini mi se da nijedna nije previse kilica nabila, sve smo u okvirima!
    Kod mene su novost samo cimerice koje se izmjenjuju ko na traci, haha to ove sto dodju na prethodno dogovorene carske, ali evo sve do jedne su super, pola dana se zapricam s njima, pogotovo sad kad su zabranili posjete. Premda se moze na minutu izac/uc preuzet stvari, bar je tako bilo danas, prvi dan zabrane.
    Najvjerovatnije cu sutra na pregled kod svog sluzbenog dr., potvrdit ce mi jos na jutarnjoj viziti. U vecernje obicno prodje netko na specijalizaciji tko nije nuzno s odjela vec je rasporedjen za dezurstvo. Javljam tijekom sutrasnjeg dana bude li ikakavih novosti, ali trenutno sam sretna i nadam se da ce stanje ostat kako je, bez krvarenja i nepromjenjeno!
    Zenske moje, brinem za svaku od vas ako vidim da se duze ne javite tako da molim lijepo, makar svakih par dana poruka da ste zive i dobro :)

DanijelaBB
    27. Veljača 2020. 21:59

Dora4

Ne brinite oko kilaze, ako ne dobivate na kilazi, a bebice se uredno razvijaju nema apsolutno nikalvog razloga za strah! Bebe crpe iz nasih postojecih zaliha sve sto im treba :) potvrdjeno sad vec od ne znam koliko doktora, oces profesora, oces primarijusa, oces specijalista, os ginica, os endokrinologa, stvarno!
    Drago mi je da vam se svidja kalkulator, cini mi se skroz realan i umiruje sve koji brinu jesu previse il premalo, super mi je kako ima i taj interval od nekoliko kilica u kojima se moze varirat, cak i u tom individualnom izracunu! :) i cini mi se da nijedna nije previse kilica nabila, sve smo u okvirima!
    Kod mene su novost samo cimerice koje se izmjenjuju ko na traci, haha to ove sto dodju na prethodno dogovorene carske, ali evo sve do jedne su super, pola dana se zapricam s njima, pogotovo sad kad su zabranili posjete. Premda se moze na minutu izac/uc preuzet stvari, bar je tako bilo danas, prvi dan zabrane.
    Najvjerovatnije cu sutra na pregled kod svog sluzbenog dr., potvrdit ce mi jos na jutarnjoj viziti. U vecernje obicno prodje netko na specijalizaciji tko nije nuzno s odjela vec je rasporedjen za dezurstvo. Javljam tijekom sutrasnjeg dana bude li ikakavih novosti, ali trenutno sam sretna i nadam se da ce stanje ostat kako je, bez krvarenja i nepromjenjeno!
    Zenske moje, brinem za svaku od vas ako vidim da se duze ne javite tako da molim lijepo, makar svakih par dana poruka da ste zive i dobro :)

Dora kraljice, drago nam je šta se dobro osjećaš i šta si sretna, jer smo onda i sve mi. 😘
    Naravno to se odnosi i na sve ostale cure.

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

kaktusica
    27. Veljača 2020. 22:03

Dora ajde bar imas saroliko drustvo pa ti nije dosadno. I nas ovdje naravno 😘 Jeli danas bilo kakvog iscjetka?
    Sto ae tice udaraca bebe, ja ju najvise osjetim navecer, kao sad npr 😍 Predivan osjecaj, ja osjetim kad stavim ruku ali muz jos uvijek ne jer su to jos slabi udarci. Ali cekajte kraj trudnoce kad vas usred noci probudi kick svom snagom, ili kad preko majice vidite da vam se cijeli trbuh izoblici...ja sam se nekad znala bas prepasti kako to zna izgledati.
    Odoh zenice gledat Agathu Raisin i nadam se ugodnom spavancu svima vama 😘😘

mimoza
    27. Veljača 2020. 22:05

Daisy je li to znak da bebi raste kosa 😁 Moj muz kaze da bebi rastu brkovi i brada, jer ih i on ima, pa mora i sin imati 😂😂
    Dora hoce li ti sad mama moci svercati hranu? 😱
    Ma i ne spominji vise ta krvarenja pu pu, nece ih vise ni biti. 

mimoza
    27. Veljača 2020. 22:06

Alisa posteljica je sprijeda 😱 bas sam neki dan rekla, sto bi tek bilo da je straga

Dora4
    27. Veljača 2020. 22:07

Nema ni kap niceg od utorka ujutro! 💪🏼💪🏼🤗
    Uzivajte i lijepo pajkite, nadam se da cu i ja ulovit koji sat mira nocas 

Nikita206
    27. Veljača 2020. 22:07

Moja će biti papalica jer se uvijek javi nakon što pojedem nešto 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Dora4
    27. Veljača 2020. 22:10

Mimoza  ajme daj zamislite da nam se deckici stvarno radjaju sa brcicima i bradicama  i da takvi cicaju!!! Hahahaha
    Nema sverca vise, a taman joj planirala uvalit da mi neke strudle razvaljuje i pece za vikend 

Dora4
    27. Veljača 2020. 22:12

Svea ma pravi sam Casper 👻

Vrapčić123
    27. Veljača 2020. 22:12

Danijela baš si zgodna trudnica 🥰 Jako lijepo izgledaš i trbuščić je krasan ❤️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.