LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trancie
    27. Veljača 2020. 17:25

Evo i mene cure, cijeli dan imala seminar pa nisam mogla ni citati i pisati! 
    Drago mi je za dobre preglede, cure i decke!
    Ivy drago mi je da je nalaz bolji!!! Bit ce to sve super ❤️
    Cure bas su vam lipe busice 😍

Rose1
    27. Veljača 2020. 17:28

Ena bas lijepo, cestitam na curki🥰🎉
    Rio to ti je pametno, nema smisla muciti se
    Kaktusica cula sam nesto da su zene opcenitije zasticene zbog hormona, ali mislila da je to zezancija

💙

Rose1
    27. Veljača 2020. 17:32

*Zasticenije 

💙

Anchy_23 🌈 🌸
    27. Veljača 2020. 17:36

Cestitam svim curkama na dobrim pregledima!
    Rio uzivaj sad doma laganini bez stresa 😉😊

Anchy_23 🌈 🌸
    27. Veljača 2020. 17:42

Dora super kalkulator thx. Krenula sam u trudnocu sa viskom kila i polako kilice idu gore u trudnoci. Volim slatko i sve se odmah primi. Sad vidim da sam u nekim ok parametrima, pa mi je to super. 

• anav05
    27. Veljača 2020. 17:44

Mila7

Evo mene sa pregleda i sve je proslo super. Sad sam u 25.tjednu,bebac je veci ca cca 7 dana, ima preko 800g i bas je sladak na uzv. Vise mi ne liči ma svemirca, bas ima slatke obraščiće 🥰
    Iducu tjedan idem vaditi Kks, urinokulturu, ogtt i na fetalnu ehokardiografiju. Ugl bas sam sretna da se bebac odlično namjestio pa je dr mogla sve detaljno predlagati

Bravo,bravo😊😊

Amelie 1
    27. Veljača 2020. 17:54

Evo i mene s pregleda! Sve je u najboljem redu, svi organi su uredni i sve je ok! Jako smo sretni 😅😅😅

kaktusica
    27. Veljača 2020. 18:04

Daisy100

Evo i mene s pregleda! Sve je u najboljem redu, svi organi su uredni i sve je ok! Jako smo sretni 😅😅😅

Juhuuuu, super, super! Danas sve dobre vijesti 😍🥳

Kolacic
    27. Veljača 2020. 18:09

ena0206

Evo i mene s pregledaa.. Doktor je gledao sve.. Prvo i osnovno beba je skroz zdrava i ja sam skroz zatvorena. Beba je naprednija za 5 dana.. 🥰
    Evo danas je rekao da i nama stize curica.. Bas kako su mama i tata prizeljkivali. 🥰🥰🥰🥰
    Tako da mrvicak kada budes obnavljala popis, gore u moru plavih srca, mozes ubaciti kod mog imena jedan mali rozi cvjetic. 🌸 Slijedeci pregled je 4D 19.3. 😍

Ena0206 cestitam na curici!!! Bas mi je drago cuti sve lijepe vijesti 🥰
    Cestitke i svim ostalim mamama na uspjesnim pregledima. Neka se tako i nastavi 🤗🙏

MissyR
    27. Veljača 2020. 18:12

Cure cestitam na pregledima veseli me kad cujem lijepe vijesti 🥰
    Kaktusica i Lelibeli zelim da  crijevne viroze sto prije produ, probajte piti probiotike odlicni su za probavu. Bas sam citala clanak na netu kako ih je dobro piti u trudnoci pogotovo u zadnjem trimestru te da cak bebice cije mame su u trudnoci pile probitike izbjegle jake grceve u prvim mjesecima zivota. Proslu trudnocu sam pila probitike na preporuku zubara jer mi je zubno meso jako krvarilo i to je jedino pomoglo i stvarno moj mali kao beba nije imao grceve, ne znam da li je slucajnost ali pocet cu ih sad opet piti naskodit ne mogu 😁😁

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.