LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    27. Veljača 2020. 16:31

Ivcy drago mi je zbog uspješnog pregleda 😊 Odlična je vijest da cerviks ide na bolje, ali i općenita situacija 🥰 Ma da, definitivno se isplati mirovati, ti si nam dokaz.. 👍
    Leonie ma da, više me šokirala vaga... Ma u konačnici totalno nebitno, bitno da je beba zdrava i živa ❤️
    Lelibeli joj žao mi je da te tako uhvatilo... Nadam se da ćeš uskoro doći k sebi... Držim fige! 🤞🤞🤞

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    27. Veljača 2020. 16:33

Kaktusica, Lelibeli neka cim prije prođe ta viroza🙏🤞❤

💙

Dora4
    27. Veljača 2020. 16:35

Vrapcic ja mislim da ti je to sve normalno iskreno, znamo da ce nam mimoza bit presretna za svaku kilu 🤭 napokon su mucnine prestale, krece bas jako rast bebica, paraleleno s njom raste posteljica, imas plodne vode, obujam krvi se povecao, cicke rastu, sve je to super!
    https://www.calculator.net/pregnancy-weight-gain-calculator.html
    Ovo ti je kalkulator koji izbacuje neke okvire i parametre po tvojoj individualnoj visini/kilazi/itd, nije ni on sad da ga se primis ko pijan plota, ali mozda ti dade neki pojam di si, meni pise za duplice, ovoliko tjedana i sve podatke koje unesem da je okej biti u plusu 6.5-10.3kg, a ja sam na +3.5  i dr. kaze da je super!

Ivcy1306
    27. Veljača 2020. 16:35

Hvala cure svima! Lakse se dise nakon dobrog nalaza. 
    Ostalim curama takoder sretno! 

DanijelaBB
    27. Veljača 2020. 16:38

Dobar dan curke 
    Puno san imala za pročitat pa nisan sve popamtila, al vidin da manje više svi imaju dobre vijesti osim Lelibeli. Možda ti nešto šta si pojela nije baš dobro silo.. 
    Žgaravica…mene isto često zna navečer mučit. Mama mi je rekla da proban popit par gutljaja mlika, probala san i ne bi mi skroz nestalo, ali bilo bi mi lakše. Pa eto probajte.

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Rose1
    27. Veljača 2020. 16:40

Dora4

Vrapcic ja mislim da ti je to sve normalno iskreno, znamo da ce nam mimoza bit presretna za svaku kilu 🤭 napokon su mucnine prestale, krece bas jako rast bebica, paraleleno s njom raste posteljica, imas plodne vode, obujam krvi se povecao, cicke rastu, sve je to super!
    https://www.calculator.net/pregnancy-weight-gain-calculator.html
    Ovo ti je kalkulator koji izbacuje neke okvire i parametre po tvojoj individualnoj visini/kilazi/itd, nije ni on sad da ga se primis ko pijan plota, ali mozda ti dade neki pojam di si, meni pise za duplice, ovoliko tjedana i sve podatke koje unesem da je okej biti u plusu 6.5-10.3kg, a ja sam na +3.5 i dr. kaze da je super!

Superrr kalkulator

💙

kaktusica
    27. Veljača 2020. 16:49

Odlican kalkulator Dora , cak sam u normali 🤣 Idem proslaviti stapicima i cajem ☺️

ena0206
    27. Veljača 2020. 17:02

Evo i mene s pregledaa.. Doktor je gledao sve.. Prvo i osnovno beba je skroz zdrava i ja sam skroz zatvorena. Beba je naprednija za 5 dana.. 🥰  
    Evo danas je rekao da i nama stize curica.. Bas kako su mama i tata prizeljkivali. 🥰🥰🥰🥰 
    Tako da mrvicak kada budes obnavljala popis, gore u moru plavih srca, mozes ubaciti kod mog imena jedan mali rozi cvjetic. 🌸 Slijedeci pregled je 4D 19.3. 😍

Nikita206
    27. Veljača 2020. 17:09

ena0206

Evo i mene s pregledaa.. Doktor je gledao sve.. Prvo i osnovno beba je skroz zdrava i ja sam skroz zatvorena. Beba je naprednija za 5 dana.. 🥰
    Evo danas je rekao da i nama stize curica.. Bas kako su mama i tata prizeljkivali. 🥰🥰🥰🥰
    Tako da mrvicak kada budes obnavljala popis, gore u moru plavih srca, mozes ubaciti kod mog imena jedan mali rozi cvjetic. 🌸 Slijedeci pregled je 4D 19.3. 😍

Super Ena, čestitke na curici! 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

kaktusica
    27. Veljača 2020. 17:23

Cure, ima dobar tekst na fejsu, napisao ga je Zlatko Trobonjaca, na svom profilu. Mom muzu nekad drzao vjezbe tj. tad je bio asistent, odlican tekst o koroni. Pise da su trudnice zasticenije zbog hormona.
    Ena superiska za dobar oregled i naprednu curkicu  dobro dosla u tim curaaa 🌺🌺😍😍
    Rio neka tebe lijepo doma i odmaraj, posveti se sebi i bebacu 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.