Pozz cure.
Evo i mene s pregleda.
Cini se da mirovanje djeluje, cerviks se jos malo skratio ali je onaj pocetni oblik sa U dosao na Y sto kaze da je ipak bolje. Cerviks 3.1cm .
Posteljica je sprijeda, bebacu pupcana izmedju nogica, samo ga na minutu pogledao da vidi jel sve ok. Cini se da je decko. Ja dobila uputnicu za kks, tsh, ogtt, testove senzibilizacije i jos ce mi radit briseve iduci put. Mirovanje i dalje iako kaze da mogu prosetati malo, ali da ne pretjerujem. Terapija utrogestanima i dalje..
..
..
Mrvicak, kad budes upisivala iduci pregled mi je 19.3.i eto 90% je deckic.
Dana, da barem i kod mene bude tako.
Rose- da da, u sise, trbuh i malo u guzicu izgleda 😂😂 jooj za briseve- mislim da sam 10 dana samo cekala, ili je urinokultura bila 10 dana, a ovo duze. Bas nisam sigurna vise..
Vrapcic- ti si isto mrsavica, tako da sam sigurna da se to ne vidi, nego se jednostavno sokiras kada vidis toliko veci broj, a ja i po trbuhu vidim da je sve veci i veci. E da, meni je pedikerka rekla neki dan da sam dobila i malo vode u nogama, ali nije strasno.
Mila bas mi je drago da je sve dobro.
Čestitam svima na super pregledima, trbuščići su preslatki 🤗
Ja se tek probudila pa čitam zaostatak od jučer. Sinoć normalno večerala čokolino, bila zdrava do ponoć ipo. Iza toga nezaustavljivi proljev i povraćanje do 6 ipo, iscrpila se ajme, pokušala i aktivni ugljen i sto čuda al ništa, sve vanka, preko deset puta povratila a s wca se nisam ni dizala. Njih dva mi se zgrčili doslovno ko da će kroz pupak izać vanka. Jutros više premalaksala na hitnu i to me poslali na zarazni 🤦♀️ ja prestravljena od svih ovih boleština, stavila masku, pregledali me, stavili infuziju ništa mi nije baš bolje al držim se, najgore što ne mogu jest, izvagala se tri kila lakša od jučer 😳i za ne falit na zarazni došla neka žena koja je bila u Italiji, samo ušetala u čekaonicu pa nastala opća panika, izbacili je vanka, zračili, dezinficirali kao da nije opasna, ja prestravljena bože sačuvaj, žene čuvajte se, nemojte nigdi 🍀♥️
Kod mene sve u redu, zatvorena sam, ali posteljica se spustila. Kaze da nije panika i da bi se trebala dici, ali zabrana odnosa do iduceg pregleda. Iskreno, ne pada mi to uopce tesko 🙊
Ivcy superrr vijesti🎉🤗
Lelibeli to.ti vjerojatno samo crijevna virozica ili si nesto pojela...ma joj, i meni muka od bolnica i virusa
Leonie glavno da je sve ok s bebicom, lako za odnose
💙
Mila i Ivcy nemate pojma kolko ste mi uljepsale dan cure drage!! Jako sam sretna za dobre preglede, odlicno!!
Ivcy posebno sam sretna za tvoj cerviks, hvala Bogu!!
Lelibeli draga, drzi nam se, nadam se da ces ubrzo doc k sebi, katastrofa sto sve necemo dozivjet, cuvaj se i ostani pozitivna, decki te sad trebaju jos vise!! 🥰 saljem zagrljaje i puse iz sluzbeno "zatvorene za posjete" bolnice! 💜💜💜💜
Hvala puno, 🤗
Dora4 bolje da je zatvorena, ljudi su baš neodgovorni a nisu ni bolnice pripremljene
Jao Lelibeli uzas 😔 Bas mi je zao, neka viroza te satrala ocito, i ja sam od jucer u proljevu, samo ide iz mene. A za tu zenu nemam rijeci, ljudi su tako nonsalantni i misle samo na sebe. Mene je strah te korone jer se icito ne zna dovoljno o tijeku bolesti, totalno je nepredvidiva a vidim da su i doktori na oprezu... Od moje kolegice muz bio u Milanu, ja je pitam jel ju strah a ona kaze "gripa ko gripa", meni bome bije svejedno, mi trudnice ipak spadamo u rizicnu skupinu a takva nonsalantnost je jako sebicna, kolektivna svijest i savjest nam je na nuli.
Mila i Ivchy bravo, super za dobre preglede a i nalaze 😘😘
Dora jesi li malo odmorila? Kod tebe nema posjeta?
Vrapcic ja sam u prvoj trudnoci dobila 16kg a u ovoj dosad 5. Vidjet cemo sto ce bit na ogtt, nadam se dammi nece reducirati slatko. Ma zacas se to sve izgubi nakon poroda.
A da nisam trudna, ne bih brinula oko gripe, korone itd, ali ovako...a ljudi su bezobrazni, neinformirani i briga ih za druge i za cas se dogodi sranje
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji