LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    27. Veljača 2020. 14:45

Tonka ja sam imala par puta žgaravicu, ali ocito nije bila jaka jer su bademi pomogli...par badema i superrr
    Dora laku noc😉💤 

💙

Rose1
    27. Veljača 2020. 14:47

Leonie90

Hvala vam cure.
    Tonka ja imala tri dana u komadu zgaravicu, bas ruzan osjecaj jer se nikad prije s njom nisam susrela, sada je nema vec 3 tjedna- nadam se da ju ovim sada necu prizvati.
    Dana, hvala ti, ali sam natukla 9 kg vec 🙊 prije sam bila bas mrsavica pa se ne vidi.
    Evo kod ginekologice nema uopce guzve, kaze cijeli tjedan zatisje, svi se boje korone..

9kg si dobila? Pa mrsavica si i dalje...ne kuzim gdje su te kile😂🤣 

💙

Nikita206
    27. Veljača 2020. 14:52

Rio, ja sam baš zato otvorila komplikacije, previše vožnje i sjedenja i baš mi je jako počelo smetati...
    Ja nemam takva probadanja, ali me često boli u području jajnika, nekad tako jako da se ne mogu okrenuti...
    Wow Tonka, već toliko! 
    I hvala vam cure, najbolje ste! 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Vrapčić123
    27. Veljača 2020. 15:10

Curke ja se ful zbedirala sinoć, eto mi kad tamanim slatko, sinoć se izvagala (a dugo nisam), znači ja sam dobila ukupno 7 kg od početka trudnoće. Mislim to je zaista previše, ja inače nisam navikla to slatko jesti i mislim da mi se baš prima skroz. Sve ostalo ok jedem, al slatko.... U čudu sam da mi je uopće ogtt bio dobar 😬 Garantiram da će me oprati doktor u utorak 😲

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    27. Veljača 2020. 15:26

Sad vidim da ste baš o tome gore pisale... Ma u pravu ste, ne treba toliko gledati vagu nego tijelo kako se ponaša... Al svejedno je to dosta nekako. Doduše jel vama grudi rastu? Meni jako baš i strah me kakve će biti sa 9.mjeseci? 

Rose1
    27. Veljača 2020. 15:33

Ja sam dobila 3kg, ali stvarno jedem i ne pazim...inace ne jedem slatko, a sad bas gluposti...inace se tesko debljam...ma ja uopce ne brinem oko tih kila, sve se to skine, glavno da su bebice dobro

💙

Vrapčić123
    27. Veljača 2020. 15:43

Rio da, tak sam i ja negdje čitala, da se računa po početnoj kilaži, odnosno tjelesnoj masi početne kilaže i onda po tjelesnoj masi piše koliko je ok dobiti kilograma... Al u pravu je i Rose, a samo je bitno da je beba ok, drugo će doći na svoje... Rose, to ti je super, ti ćeš očito dobiti vrlo malo kila, eto prijateljica rodila prije 11 dana, dobila je ukupno 9 kg i već se skoro vratila na početnu kilažu 😲 Vjerujem da ćeš tako i ti. 

Mila7
    27. Veljača 2020. 15:44

Evo mene sa pregleda i sve je proslo super. Sad sam u 25.tjednu,bebac je veci ca cca 7 dana, ima preko 800g i bas je sladak na uzv. Vise mi ne liči ma svemirca, bas ima slatke obraščiće 🥰
    Iducu tjedan idem vaditi Kks, urinokulturu, ogtt i na fetalnu ehokardiografiju. Ugl bas sam sretna da se bebac odlično namjestio pa je dr mogla sve detaljno predlagati 

Vrapčić123
    27. Veljača 2020. 15:49

Mila prekrasna vijest! Drago mi je da je sve ok i da bebica napreduje lijepo ❤️ 

Rose1
    27. Veljača 2020. 15:56

Vrapcic a mozda to sad krene, ko zna, vidjet cemo😉
    Mila odlicnooo cestitam🥰🎉velik👶
    Cure pitanje vezano za briseve...kad radite kod socijalnog za koliko vam dođu? Meni ih nisu radili...privatno dodu za par dana. Ako se kod soc.ceka mjesec dana, ici cu privatno jer malo brinem sto mi nisu radili. Radila u 8.mj prije ivfa

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.