LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Veljača 2020. 12:40

Vrapcic imam ga u blizini, otici cu sutra vidjeti sta imaju. Inace sam jako zadovoljna sa collistarom ali lice se promjenilo..i ja se sminkam jako jako rijetko, ali eto za neke prigode moram :)
    Kaktusica obican vitalumier ili aqua? Imala sam testere od aque i bio mi je odlican, znaci oni su ok za povremeno koristenje?
    Svea ista stvar kod mene, dan razlike izmedju termina i pobacaja.

26. Veljača 2020. 12:47

Fluffy

Snoopy, ako ti treba jace prekrivanje, meni definitivno otkrice Vichy dermablend puder za osjwtljivu kozu. Imas i mat varijantu, ali ta mi nije dobra. I za hidrataciju svakako moras naci dobru hidratantnu kremu kao podlogu. Koristila sam sve i svasta, ali niti jedan puder mi nije bolje sjeo na kozu sto se tice i teksture i prekrivanja, upijanja i postojanosti. Ali opet, dok ne probas neces znati…svaka koza drugacije reagira 🤷🏻‍♀️

Ma ne treba mi nista jako, ten mi je sasvim ok osim sto sam zimi malo bljedunjava 
    Od kremica sam se nekako najvise nasla u caudalie odlicni su mi, i serumi i hidr.kreme
    Hvala ti 

Vrapčić123
    26. Veljača 2020. 12:50

Danijela hvala ti i prekraso za čuti da ste uspjeli prirodnim putem ❤️❤️❤️ 
    Žuža hvala na lijepim riječima i sretnoo sljedeći tjedan na pretragama 👍 Samo ti lezi i odmaraj skupa sa bebicom i nikad se ne zna, možda se zadnji tjedan digne posteljica, to sam čula već dva puta od cura koje znam, bile su im nisko i na kraju se ipak nekako digle 😲👍
    Mrvičak odlično da se tvoja posteljica digla, eto brige manje ☺️
    Svea jesi li ti stajala u onom kao hodničiću gdje je redomat? Ja sam ušla unutra i sjela iza negdje nakon što sam popunila onaj obrazac u hodniku. Joj i ja sam si mislila, koliko li je ovdje cura s foruma... Eto vidiš... ☺️ Na kraju ćemo se mi sve po malo i upoznati 🥰🥰

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    26. Veljača 2020. 12:52

Fluffy

Vrapcic, ok su ti nalazi. Evo bas sam pitala seku kako ona specijalizira ginekologiju, pa kaze da je to ok. 🤗

Hvala Fluffy 😘😘😘

kaktusica
    26. Veljača 2020. 12:59

Snoopy ja koristim obicni Vitalumiere iako mi je i aqua odlican. Ma ja sam ti freak na kozmetiku, imam jedan cijeli ormar pun svega. Nekad dok sam studirala sam sminkala i za vjencanja, obozavam to. Prije je postojao meni apsolutni savrsen puder od Guerlaina, Parure Gold, mislim da ga vise ne proizvode. Uvijek je dobar ali meni prejak Estee Lauder Doublewear, a od ovih jeftinijih mi je uvijek buo drag Bourjois Healthy Mix.
    Nego, maloprije idem skuhati one siroke rezance i osjetim kako mi nekako smrde dok se kuhaju, oni najobicniji od Klare kad ono rok trajanja istekao u 5.mj. 2019. 😤

Vrapčić123
    26. Veljača 2020. 13:03

Svea neka, neka... Pametno, jer unutra je bilo zaista previše ljudi 🙄🙄🙄 U Petrovoj ajd čak ok, al tamo u Transfuzijskoj zaista komaa... 😬 Krcato! Sva sreća pa ne moramo baš non stop po tim laboratorijima... Inače bi sve pooboljevale...😲

Nikita206
    26. Veljača 2020. 13:04

Cure, što je to test senzibilizacije? Ja sam dobila već uputnicu za ogtt (iako mi se čini da mi je rano za to), ali za taj test ne? 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

mimoza
    26. Veljača 2020. 13:05

Kaktusica zao mi je zbog gubitka bebe, nisam znala 😢Ovaj put ce biti dobro, sigurna sam 🥰
    Danijela bas ste sretnici. Nadam se da ce vam i u sljedecim trudnocama biti tako, spontano. Mi imamo jos 2 zamrznute oplodjene celije, pa planiramo kroz 2-3 godine i njih vratiti 🥰 nadam se da ce biti uspjesno kao i ovaj put. 
    Cesto pomislim na nasu Tiki 😰

• anav05
    26. Veljača 2020. 13:06

Nikita206

Cure, što je to test senzibilizacije? Ja sam dobila već uputnicu za ogtt (iako mi se čini da mi je rano za to), ali za taj test ne?

Koliko ja znam, test Rh faktora krvne grupe...

26. Veljača 2020. 13:07

Žuža

Drage mame s potpomognute svaka vam cast na hrabrosti, odvaznosti, odlucnosti i strpljenju. Moje 2 jako jako bliske prijateljice su to isto prolazile i bila sam s njima u svakakvim fazama i recimo da sam upoznata koliko truda i razocaranja treba podnijeti i koji trnoviti put prijeci. Divno mi je citati za svaku od vas koja je uspjela ❤️ Bogu hvala na svoj nasoj divnoj djecici ❤️
    Vrapcic i ja mislim da je normalno da su vrijednosti leukocita u trudnoci poviseni. Meni su uvijek bili i sve je bilo ok. Ali da, najbolje ce ti reci dr.
    Ja sam isto iduci tjedan na OGTT. Ja si uplacujem polici dodatnog osiguranja u Croatia osig. tako da imam pravo po polici na te sve pretrage pa necu ici u labos. Jedino nemam za test senzibilizacije, a on je privatno 400kn. To cu vidjeti kak cu i sta cu.
    Mrvicak drago mi je da se podigla i nadam se da ce otici visoko visoko visoko i da vise neces imati brige s tom posteljicom. Meni treba valjda cudo da se to desi, al sta je tu je. Samo da ne moram lezati i da izdrzimo moj bebi i ja do termina bez nekih komplikacija.
    Sretno svima na pregledima!!!

I dalje meni stoji carski rez, al bumo vidjeli. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.