LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    26. Veljača 2020. 12:25

Vrapcic wvo pouzdan mi izvor kaze da je u trudnoci normalno do 16 leukociti ali nek ginekolog to pogleda i potvrdi

Vrapčić123
    26. Veljača 2020. 12:27

Mimoza tako sam si i ja slikala testove, ja sam dva napravila...😁😁 Vidjeti plusić je bila neopisiva sreća, čak je nevjerojatno izgledalo... Onda čekanje bete, uf..  Rekla sam da ću se  jednog dana tetovirati svakako, da će mi prva tetovaža biti rezultat bete 😍 Kada moja curica jednog dana pita što znači taj broj pa ću joj ponosno moći pojasniti značenje broja ❤️
    Joj kad se samo sjetim što su govorili doktori.. Da se pripremim, da postoji 90% šansa da neću moći ostati trudna nikada... A gle nas sada 💪💪 Baš smo snažne i jake mi žene, prave ratnice ❤️
    A da, i ja bih rekla da je neka upalica (vezano za leukocute)... Vidjet ćemo što doktor kaže sljedeći tjedan ☺️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

dana130
    26. Veljača 2020. 12:30

Snoopy2

Jutro cure!
    Mrvicakcestitke na curiciDanasretan ti rodjendan sa malim zakasnjenjem!
    Kaktusicaja jedem samo pikovu zlatnu, nisam ni inace neki ljubitelj salama pogotovo ne sada, ali zato ludaaa za sirevima!

Hvalaaa 😘😘

Baby girl 💜

Fluffy
    26. Veljača 2020. 12:30

Vrapcic, ok su ti nalazi. Evo bas sam pitala seku kako ona specijalizira ginekologiju, pa kaze da je to ok. 🤗

Vrapčić123
    26. Veljača 2020. 12:35

Kaktusica hvala na info, čak mislim da si u pravu, da sam to već negdje čula..
    Leonie super san, no da nam se tako odjednom ubrza i da moramo odmah ići roditi, mislim da bi me žešća panika ulovila momentalno 😂😂😂😂
    Svea ja sam čini mi se bila nakon tebe, broj T45 😁 ja sam u 9.50 završila u Petrovoj 3 😲 Eto moguće da smo se vidjele ☺️☺️☺️☺️ I ti dižeš nalaze u ponedjeljak? 😁

DanijelaBB
    26. Veljača 2020. 12:36

Vrapcic123

Curke ako se koja razumije molim malu pomoć:
    Ogttmi je redom 4.4, 5.8 i 4.3. Za to bih rekla da je ok, obzirom da je unutar zadanih referentnih intervala.
    No u KKSsu mi leukocuti 12.9 (treba biti 3.4-9.7), to je povišeno, također granulociti i monociti povišeni nešto, a limfociti sniženi nešto… U utorak idem kod doktora, nisu velika odstupanja pa se nadam sa nije to nešto strašno…

Vrapcic, bravo za dobre nalaze 👏. Supeeer

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Žuža
    26. Veljača 2020. 12:36

Drage mame s potpomognute svaka vam cast na hrabrosti, odvaznosti, odlucnosti i strpljenju. Moje 2 jako jako bliske prijateljice su to isto prolazile i bila sam s njima u svakakvim fazama i recimo da sam upoznata koliko truda i razocaranja treba podnijeti i koji trnoviti put prijeci. Divno mi je citati za svaku od vas koja je uspjela ❤️ Bogu hvala na svoj nasoj divnoj djecici ❤️
    Vrapcic i ja mislim da je normalno da su vrijednosti leukocita u trudnoci poviseni. Meni su uvijek bili i sve je bilo ok. Ali da, najbolje ce ti reci dr.
    Ja sam isto iduci tjedan na OGTT. Ja si uplacujem polici dodatnog osiguranja u Croatia osig. tako da imam pravo po polici na te sve pretrage pa necu ici u labos. Jedino nemam za test senzibilizacije, a on je privatno 400kn. To cu vidjeti kak cu i sta cu. 
    Mrvicak drago mi je da se podigla i nadam se da ce otici visoko visoko visoko i da vise neces imati brige s tom posteljicom. Meni treba valjda cudo da se to desi, al sta je tu je. Samo da ne moram lezati i da izdrzimo moj bebi i ja do termina bez nekih komplikacija. 
    Sretno svima na pregledima!!!

Fluffy
    26. Veljača 2020. 12:37

Snoopy, ako ti treba jace prekrivanje, meni definitivno otkrice Vichy dermablend puder za osjwtljivu kozu. Imas i mat varijantu, ali ta mi nije dobra. I za hidrataciju svakako moras naci dobru hidratantnu kremu kao podlogu. Koristila sam sve i svasta, ali niti jedan puder mi nije bolje sjeo na kozu sto se tice i teksture i prekrivanja, upijanja i postojanosti. Ali opet, dok ne probas neces znati...svaka koza drugacije reagira 🤷🏻‍♀️

Vrapčić123
    26. Veljača 2020. 12:38

kaktusica

Vrapcic wvo pouzdan mi izvor kaze da je u trudnoci normalno do 16 leukociti ali nek ginekolog to pogleda i potvrdi

Hvala ti na informaciji 😘

DanijelaBB
    26. Veljača 2020. 12:38

A cure drage nisan znala da vas ima toliko s trudnoćama iz potpomognute... Hvala Bogu da ste uspile i nadan se da se niste puno patile. 💗
    Ja san zatrudnila spontano taman misec prije nego san trebala u postupak. 

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.