LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac24
    26. Veljača 2020. 08:07

Jutro zenice, mrvicak super za pregled i cestitke na curici. 
    Ako nisam pobrkala i danijela tebi cestitke za pregled 🙂 
    Dora kako si nam danas? 🙂 
    Mi jucer bili dog za tortu pa dobili 7 komada za probu 🥰 naravno da cu sve sama pojest, muz je uzeo od svega po jedan pirun ahahha . 
    Ja nikako docekati svoj pregled i onda i ja moram na taj ogtt 🤮🤮

Mala 1
    26. Veljača 2020. 08:15

Cure meni dr nije spominjala OGTT, jel to moramo svi ili? 

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

Dora4
    26. Veljača 2020. 08:21

Uf bebac prava gozba!! 🍰 ma sta ce muzu vise od toga, taman 7 zalogaja i eto dobio je cijeli jedan komad zapravo  dobro sam, hvala ti!
    Mala test se obicno radi u 2.tromjesecju, oko 24.-28.tt najcesce, mislim da ga svi rade, to ti je test oralne tolerancije na glukozu da se vidi jesi osjetljiva na glukozu i jel imas trudnicki dijabetes..ako imas, dobijes terapiju i smjernice za posebnu prehranu. Ne znam koji si sad tjedan i kad imas iduci pregled, ali vjerujem da ce ti dr. svakako to spomenut kad dodje vrijeme za to, a ako ne, uvijek mozes pitat da te posalje! 

• indy34
    26. Veljača 2020. 08:31

Dora4

Hej Rose dobro je bilo, malenog sve vise osjetim, nocas bas lupkanjamalo sam odahnula nakon jucerasnjeg pregleda pa sad stignem primjetit da su spuzve na kojima spavam ocajne i da umirem od ovog najlona koji je navucen na njih, ispod plahti, preznojavam se ko prase od toga, hahah ma neka, dok je krvarim sve ostalo je podnosljivo
    Donio mi je muz sinoc zobene i bademe, jogurt na prozor stavila pa cu se iskombinirat s tim ako ne bude mlijeko za dorucak 🤭 🥰 evo i cimerica otisla na carski i ostavila mi krafnu 🙈🙈🙈🙈 bojim se pojest je odmah(ali mirisem je non stop) ako mi kazu da bi mi raditi ogtt ili guk profil slucajnopa cu se stepit da prodju vizite
    Kako si ti? ♡

Dora pripremi se za lupkanja .ja vec osjetim oba decka bas znaju da lupaju ..mogu da zamislim kako ce da nam bude veselo kad budu sve noge i sve ruke u akciji .hahah al neka kako kazu tako i treba ..a sto se tice krafne nemoj daje mucis smazi je bice i tebi i njoj lakse tako se obe patite ..

Anchy_23 🌈 🌸
    26. Veljača 2020. 08:35

Jutro curke!
    Ja se moram naruciti kod gin na ogtt. Ne da mi se to, ali sto prije obavim to bolje.
    A jela sam zadnjih dana puno slatkog... pa sad se malo pazim prije testa hahah 

Trancie
    26. Veljača 2020. 08:37

Jutro ženske :-) sretno na pregledima danas!!
    Dana sretan rođendan, dobro došla u 30te :-)
    Kaktusica- što se tiče salama ja jedem pureću, čajnu i parizer ako mi zamiriše hahahha 
    Trudy - preslatka slika... moja stalno govori da je u mame u pupi seka, a u nje braco... da je i njena velika pupa 
    Vrapčić - ja sam sjedila i čekala, nisam imala gdje hodati, brzo prođe vrijeme, mada se sad malo ježim bolnica i labratorija od gripe i svega....., ali meni taj oggt test nije ostao u lošem sjećanju, i to sam popila bez problema....
    Dora - tako me nasmija sa krofnicom... samo ti nju pojedi.... jedva i ona čeka to :-)

DanijelaBB
    26. Veljača 2020. 08:40

Bebac24

Mi jucer bili dog za tortu pa dobili 7 komada za probu 🥰 naravno da cu sve sama pojest, muz je uzeo od svega po jedan pirun ahahha .

Bebac, hvala.
    Ja sam danas 21tj, a za 3tj idem na ogtt. Morat ću malo pripazit sad s prehranom, smanjit šećer pojačat integralno 😱

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Dora4
    26. Veljača 2020. 08:43

Smazala sam je, ne znam jel bilo ljepse njoj ili meni, taman sam bila sama u sobi pa sam jos i prigodne zvukove extra zadovoljstva ispustala  
    Indy daaa, bit ce veselo, jedva cekam! Jedna posteljica mi je sprijeda, a jedna straga..zaboravila sam vise sto su curke pisale, al logika je da vise osjetim bebicu kojoj je posteljica straga jer je onda beba sprijeda i blize povrsini trbuha? 

Trancie
    26. Veljača 2020. 08:58

DanijelaBB

Bebac24

Bebac, hvala.
    Ja sam danas 21tj, a za 3tj idem na ogtt. Morat ću malo pripazit sad s prehranom, smanjit šećer pojačat integralno 😱

Danijela nema ti potrebe za prevelikim paženjem za slatkim, meni je ginekolog rekao samo zadnji dan da baš ne pretjeram sa slatkim, jer po meni ako izbjegavaš toliko nije ni realan test.

Fluffy
    26. Veljača 2020. 09:14

Dora, nisam bila aktivna dva dana i evo skuzih da si u bolnici opet. Sta se dogodilo? 😦 sorry sto padam ko padobranac

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.