Hvala zenske!
Vrapcic bolje i pametnije ti je mirovat, a u petrovu 3 stignes do 11h, lijepo nesto i pojedes nakon sto zavrsis s ogttom i onda odradis test senzibilizacije i domeka
E i da, ovaj put nisam u petrovoj, na duhu sam ali cini se da je svugdje isti sistem i nema mirovanja do tipa 11h onda je zatisje! Dorucak i kreveti svugdje isti
evo jedino me od jutros jedna sestra bas sekira jer sprema cimericu na carski i svako malo dodje u sobu i kad odlazi ne zatvori vrata, a od lupanja ctga koje odzvanja cijelim odjelom ne mozes ni vlastite misli sabrat
Dora draga ma joj, bas mi je zao, ja ne volim uopce te salame sto daju u bolnicama...neka ti tvoji donesu nesto...kakva je bila noc?
💙
Hej Rose dobro je bilo, malenog sve vise osjetim, nocas bas lupkanja malo sam odahnula nakon jucerasnjeg pregleda pa sad stignem primjetit da su spuzve na kojima spavam ocajne i da umirem od ovog najlona koji je navucen na njih, ispod plahti, preznojavam se ko prase od toga, hahah ma neka, dok je krvarim sve ostalo je podnosljivo
Donio mi je muz sinoc zobene i bademe, jogurt na prozor stavila pa cu se iskombinirat s tim ako ne bude mlijeko za dorucak 🤭 🥰 evo i cimerica otisla na carski i ostavila mi krafnu 🙈🙈🙈🙈 bojim se pojest je odmah(ali mirisem je non stop) ako mi kazu da bi mi raditi ogtt ili guk profil slucajno pa cu se stepit da prodju vizite
Kako si ti? ♡
Kao sto vidis, totalno mi je pomracen um i ne znam vise tipkat normalno moram prestat misliti na krafnicu..moram prestat tepat krafnici kako cu je slasno smazat cim ostanemo same 😋
Dora sretno sa svim, nadam se da će biti sve ok i da ćeš u miru moći ići doma, da će te uskoro otpustiti. Evo ja odradila prvo vađenje. Sada čekam za sljedeće za sat vremena. Imaju ukupno 3 vađenja? Koliko se puta pije ova fuj slatka tekućina?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Hej Rose dobro je bilo, malenog sve vise osjetim, nocas bas lupkanjamalo sam odahnula nakon jucerasnjeg pregleda pa sad stignem primjetit da su spuzve na kojima spavam ocajne i da umirem od ovog najlona koji je navucen na njih, ispod plahti, preznojavam se ko prase od toga, hahah ma neka, dok je krvarim sve ostalo je podnosljivo
Donio mi je muz sinoc zobene i bademe, jogurt na prozor stavila pa cu se iskombinirat s tim ako ne bude mlijeko za dorucak 🤭 🥰 evo i cimerica otisla na carski i ostavila mi krafnu 🙈🙈🙈🙈 bojim se pojest je odmah(ali mirisem je non stop) ako mi kazu da bi mi raditi ogtt ili guk profil slucajnopa cu se stepit da prodju vizite
Kako si ti? ♡
Vjerujem da si odahnula jer kolikogod nam bilo tesko, sve cemo mi izdrzati..pa da, neka ti donesu jer meni su u bolnicama i male porcije...meni su moji donosili i rucak, nists to meni nije bilo dovoljno😂🤣😂
Eto imas i krafnicu👍🤣😂
💙
Napon se naspavala, otkad zagrlim jastuk i stavim između koljrna nekako i kuk puuuuno manje boli
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji