Rose odlicno, mene isto jastuk spasi
Vrapcic samo nakon prvog pijes glukozu, dalje idu samo vadjenja krvi..kakva je situacija dolje u podrumu? Bit ce bolje za cca 1h kad se guzva rascisti..imas sta za citat il gledat, jesi solo il s muzem?
I da, rose, isto mi znaju donijet i cijele ruckove, pogotovo vikendom, al mama nikad nema mjere pa pretjera, dovuce od juhe, glavnom jela, salate do deserta, hahahah skoro pa mi bude neugodno, ali uvijek prevagne sto mi je prefino pa onda jedem kao da nema sutra
Dora solo sam, ostala u čekaonici. Taman brisem slike s mobitela, hehe i pokušavam ne misliti o glukozi da se ne ispovraćam 😂 Kako je u Sv. Duhu u odnosu na Petrovu?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dora solo sam, ostala u čekaonici. Taman brisem slike s mobitela, hehe i pokušavam ne misliti o glukozi da se ne ispovraćam 😂 Kako je u Sv. Duhu u odnosu na Petrovu?
Isto sr**e drugo pakovanje 😅 dobro je, jedino puno hodnika i cudesa, malo za pogubit se, ali ionako sam relacija krevet-wc pa mi zasad nije vazno..
Hahah napravi mjesta na mobitelicu kad Greta stigne da mozes svaki smjesak zabiljezit
Dana sretan rođendan sa zakasnjenjem!
Cure sretno danas 🙂
Vrapcic jednom se srecon pije glukoza i sad ako si ti izvadili jednom, vadit ce jos 2 puta krv.
Ajme, ja se cijelu noc nisam pomaknula koliko sam umorna bila. Spavala od 10-7 😁
DoraI da, u međuvremenu idem u Petrovu 3 izvaditi krv. Što misliš jeli mi pametno hodati između vađenja obzirom da se kao mora mirovati? Jel se stvarno mora mirovati?
Jutro svima.
Vrapcic, meni je jučer dr rekao kada budem išla vadit ogtt u pauzama između moram sidit i mirovat. Da ponesem časopis, križaljke šta već da me zabavi i sidim 🤷♀️
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Hvala cure, osim tih par puta a la menstrualnih bolova/kratkih grceva nisam imala nista.
Ovo jucer me bas prestrasilo, a pijem dodatno Magnezij Citrat od Solgara prije spavanja redovito + ako radim kakvu jogu po danu popijem onaj Mg+K prasak iz dm-a.
Moguce da je i probava, ful steka, Heferol ne pomaze, a kad idem na wc isto me zna tak jako ostro probost u U predjelu.
Sve sto si opisala pojedine dane imam i ja. Primjetila sam da ako jedan dan ne odem na wc br.2 iduci dan imam ta jaka probadanja.
Kako su i cure vec rekle, moze biti da nam se organi sire i pomjeraju.
Sve sto si napisala sam i ja imala, ali je proslo. Trajalo je jedan dan..pa mir, pa opet pola dana, pa nekoliko dana mir i tako par puta. Ali mislim da nije nista strasno. U petak imam pregled pa cu javiti sto doktorica kaze o tim ostrim grcevima/probadanjima. ;)
I da, rose, isto mi znaju donijet i cijele ruckove, pogotovo vikendom, al mama nikad nema mjere pa pretjera, dovuce od juhe, glavnom jela, salate do deserta, hahahah skoro pa mi bude neugodno, ali uvijek prevagne sto mi je prefino pa onda jedem kao da nema sutra
Hahaha, bas su ti dobri, samo ti papaj😉🍴
💙
DoraI da, u međuvremenu idem u Petrovu 3 izvaditi krv. Što misliš jeli mi pametno hodati između vađenja obzirom da se kao mora mirovati? Jel se stvarno mora mirovati?
Jutro svima.
Vrapcic, meni je jučer dr rekao kada budem išla vadit ogtt u pauzama između moram sidit i mirovat. Da ponesem časopis, križaljke šta već da me zabavi i sidim 🤷♀️
Da, meni rekla prijateljica da se mora sjediti i nema izlazenja iz bolnice...i da je dobro uzeti nesto za pojesti kad sve to skupa zavrsi
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji