Cure ja mislim da od sutra ostajem doma, godisnji pa komplikacije..ne znam dal se isplati riskirati, svaki dan tramvajem na posao i doma…
Ja mislim da to nije ništa zaraznije od gripe, samo se velika panika digla... ali ako možeš i bit ćeš mirnija doma, za sve viruse koje možeš skupiti u tramvaju i javnom prijevozu...ja se tješim da će nas zaobići :-)
Bok! Ima li tko ovdje da mu je u ranoj trudnoci(8.tj)nadena e.coli u urinu? Ja sam danas dobila nalaze, e.coli 10na 4-10na 5. Doktor je rekao 14 dana klavocin bid, 2 puta po 1.
Nitko?
Bok! Ima li tko ovdje da mu je u ranoj trudnoci(8.tj)nadena e.coli u urinu? Ja sam danas dobila nalaze, e.coli 10na 4-10na 5. Doktor je rekao 14 dana klavocin bid, 2 puta po 1.
Nitko?
Ja sam u 1 trudnoći imala proteus mirabilis, popila sam 3 ture antibiotika, sigurno ti je dao po listi prioriteta antibiotika koje budu na nalazu... bit će to sve dobro valjda sve.
Zmya vjerojatno si tom vjezbom istegnula cijelu stranu jer ona veze i trbuh ide preko kukova do koljena. Ma nisam ja profi samo imam tak certifikat da sam polozila, ne za trenera ali takve stvari trenutno kod mene ne dolaze u obzir. Pokusaj sto vise raditi za ledja, bas jako lagano u sjedecem polozaju ili ako imas koga da te strucno usmjerava. Ligamenti i misici se lakse rastezu ako je u prostoriji toplo a opet, previse topline i naprezanja nije dobro za bebu. Ja sam odlucila dnevno dvaput prosetati, odem s psom napraviti dva puta đir po kilometar i to je to. Doma malo radim samo za kicmu jer ne smijem vise. Ma ti si super fit samo polako i sludaj svoje tijelo 😊
Cure ja mislim da od sutra ostajem doma, godisnji pa komplikacije..ne znam dal se isplati riskirati, svaki dan tramvajem na posao i doma…
Ja mislim da to nije ništa zaraznije od gripe, samo se velika panika digla… ali ako možeš i bit ćeš mirnija doma, za sve viruse koje možeš skupiti u tramvaju i javnom prijevozu…ja se tješim da će nas zaobići :-)
I ja sam istog misljenja vazno je samo zaobilaziti mjesta gdje ima velika koncentracija ljudi,redovno prati ruke i mislim ako razmislimo svake godine se pojavi gripa i svaka ima poseban naziv i to tako traje nedeljama i onda odjednom se vise ne prica o tome .Dora drago mi je da je sve uredu i to sto si u bolnici je i bolje .Ponekad dokt.odluce da zadrze trudnice bas iz tog razloga sto mi kuci ne znamo da mirujemo i uvjek samo hos nesto da uradimo i nista nam nije strasno ..i tako se onda preforsiramo ..
Evo me, javljan vam se cila sritna 🤗
Beba je super, prošli smo detaljno sva mjerenja, svi organi, pupčana vrpca, apsolutno sve je u najboljem redu. Ja zatvorena tako da je i to super.
Beba je full živahna i stalno se vrpoljila tako da je jedva uspia slikat par slija iz profila.
Jedino što imam neke gljivice pa sam dobila vaginalete, ali da ih stavljam tek svaku drugu večer.
Mrvičak, želin ti da se vratiš s pregleda ovako sritna ka šta san ja sada 💗
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Predivne moje zenice, hvala svakoj od vas na porukama ohrabrenja i podrske!! ♡♡♡ najbolje ste, haha i kako da onda smanjim mobitelcic i forum kad ste mi dusevna hrana?! 🤭
Evo nas s jos jednog pregleda, izgleda da imam neki hematom na ulazu u unutarnje usce, kod posteljice odmah i od njega dolazi krvarenje, cerviks stoji kao i jucer, 3.3cm, proslu srijedu je bio pristojnih 4cm.
Bebice su obje dobro, on je bas zabijen dolje glavom jako, a ona se gospodicna premjesta s jedne strane trbuha na drugu, kako joj pasemalo sam odahnula jer dr. kaze da nije nista senzacionalno, moram mirovat i bit cu tu neko vrijeme, mozda i do kraja..iskreno, ne da nije prvi ostanak u bolnici nego nije ni prvi u trudnoci pa sam okej s tim, nadam se da je to sve lose sto moramo dozivjet i molim Boga da dade snage samo da se docepamo sto sigurnijih tjedana, ovo sve drugo, organizacija, stvarcice i to, to su sve tehnicke stvari i mogu se sredjivat u hodu pa oko toga i ne brinem toliko..
Bojim se jos jedino ovako pored ovih standardnih stvari, te glupe gripe i korone jer u bolnici nema nekih posebnih mjera za sad, posjete su pod normalno i koliko sam sretna jer ce mi moji moc dolazit, toliko me strah tudjih posjetaDanijela ajde razvedri nam dan!!! Pa dalje nastavljamo navijat za mrvičak premda znam da ce biti dobre vijesti!!
Vrapcic jesi odradila ogtt?
Zvonkica ne znam zasto su odmah slali na pregled u radjaonu, ali mozda jer sam u visim tjednima pa u slucaju prijevremenog poroda..znam da sam do tog trena bila skroz skulirana, a od tad ćao bao sa zivcima!
Zmya mislim da ti to nisu bh kontrakcije jer one ne bole, ali moguce da se sve siri i rasteze pa da ti je od toga..
Ivcy sjecam se da si ti pisala da moras sad mirovat, ali sam zaboravila koliki ti je tocno bio cx? Jel 3.nesto cm?
Ne znam koja je vise pisala, al da, to se moze mijenjat, osim smanjivanja, moze i rast!
Sorry ako sam kojoj sto zaboravila odgovoritnema kave, nema cokolade i odmah nisam svoja!
Dora, izdržat ćeš ti boravak u bolnici, kako kažeš i sama navikla si. Svo zlo bilo u tome, bolje da si pod nadzorom, al isto pripazi malo zbog tih nekontroliranih posjet. 💪💪💪
Dora draga, stvarno sam se zabrinula kad sam počela čitati tvoju objavu. Drago mi je da je na koncu sve ipak u redu, nije sjajno što moraš ostati u bolnici, ali bolje i tako pa si i ti i bebice pod budnim okom stručnjaka. Drži se. 😘
Indy slažem se s tobom vezano za koronu, stvarno je to postalo već pod normalno da svake godine imamo neki novi virus oko kojeg dignu buru i onda odjednom sve utihne.
Danijelabaš mi je drago ❤
Svea, hvala ti.
Najlipši osjećaj je ležat tamo i slušat doktora kako je i on sam super zadovoljan razvojem bebača.
Evo me, javljan vam se cila sritna 🤗
Beba je super, prošli smo detaljno sva mjerenja, svi organi, pupčana vrpca, apsolutno sve je u najboljem redu. Ja zatvorena tako da je i to super.
Beba je full živahna i stalno se vrpoljila tako da je jedva uspia slikat par slija iz profila.
Jedino što imam neke gljivice pa sam dobila vaginalete, ali da ih stavljam tek svaku drugu večer.
Mrvičak,želin ti da se vratiš s pregleda ovako sritna ka šta san ja sada 💗
Bas mi je drago da je sve superrr, cestitam draga❤🎉a kako skuzio gljivice? Dosli nalaza brisa ili pod mikroskop?
Sad ceksmo Mrvicak
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji