LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mala 1
    23. Veljača 2020. 21:00

Evo i mene s bolovima :)
    Od petka me jako bolio stomak, dolje, kod pupka, jajnici i osla sam na hitnu popodne, zatvorena sam, beba ok, vadila krv i urin i to je u redu. Htio da ostanem u bolnici, kao da obavimo sve pretrage, al sam odbila....
    Sutra idem svojoj doktorici pa cemo vidjet dalje
    Danas sam ok. 

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

Alisanazemlji
    23. Veljača 2020. 21:44

Luna999

Alisanazemlji

Večer drage curke! Trebalo mi je oko tri sata da prođem vaše prepiske od zadnjih 4 dana što ne nije bilo 😀
    Čestitam svima na uspješnim pregledima u ovih posljednjih par dana.. ❤️🚼
    Zadnjih par dana se osjećam baš nekako čudno. Prilagođavam se na novi stan i suživot sa dečkom i psom, prijateljica mi je neki dan rodila pa lagano osjećam njezino odsustvo obzirom da smo ona i ja i još jedna prijateljica već godinama "trio"… Imam osjećaj da se sve to sad lagano raspada pa osjećam neku depricu iako mi je jasno da je to sve najnormalnije i da se mora koncentrirati na svoju bebu…
    Nadalje, baš volim svoj posao i svjesna sam toga da ću uskoro morati na čuvanje trudnoće- sve više mi fizički postaje teže za raditi i bojim se da ću biti jako usamljena zbog činjenice da ću morati ostajati kod kuće.
    I tak, baš sam nekako tužnjikava ovih dana, ali nadam se da će proći.. Vjerojatno u svemu tome ulogu igraju i trudnički hormoni…

Probaj provoditi vrijeme s njom i bebom? To je najslađe druženje.. 😊 jedino ako joj smeta drustvo, tj.ako zeli neki mir na pocetku…
    Predlozis joj da joj pomognes i pravis drustvo😊

Luna, rodila je prije svega 8 dana. Vidjela smo nju i bebicu nakratko premda su joj preporučili da joj još ne dolaze posjetitelji obzirom na imunitet bebe.
    Sve je to meni jasno. Čujemo se svakodnevno porukama, ali ovih dana baš osjećam odsustvo i znam da je to privremeno, ali osjećaj je tu... 
    Bit će bolje sa vremenom. I svjesna sam toga da ćemo uskoro i zajedno šetati bebice ❤️

Curka je ❤

Alisanazemlji
    23. Veljača 2020. 21:46

Trancie

Vecer cure, evo proletila sam postove sve 🤣🤣 vidm da ste o svemu pisale! Mi imamo sve za babu tako da kupovat jedino neke sitnice ( kad saznamo spol ) a s prvom curicom sam kupovala niti dva mjeseca prije poroda, cekala sam bas te sigurne tjedne da je sve ok!!! Uvijek neki strah !!! Tek sam pred porod sredjivala robicu i ostalo!!! Ali evo sad imam sve spremno 🤣🤣🤣🤣
    Klistrir mj je super stvar, mada mi se cini da je svakakvih grceva bilo dok su se crijeva ispraznila, ali sve je bolje nego sto je neko rekao bakterije i sve ostalo na atolu za radjanje 🤭
    Alisa tesko je to kad svak nekako ode za svojim obavezama, alj vi ste i dalje tu jedna za drugi, uskoro ces i ti bit sa bebicom pa cete uzivat svo zajedno u setnjama i druzenju! Do tada budi uz nju ❤️

Trancie, daaaa, zajedno ćemo uživati u šetnjama i druženju. Jedva čekam ❤️

Curka je ❤

Alisanazemlji
    23. Veljača 2020. 21:50

Luna999

Alisanazemlji

Večer drage curke! Trebalo mi je oko tri sata da prođem vaše prepiske od zadnjih 4 dana što ne nije bilo 😀
    Čestitam svima na uspješnim pregledima u ovih posljednjih par dana.. ❤️🚼
    Zadnjih par dana se osjećam baš nekako čudno. Prilagođavam se na novi stan i suživot sa dečkom i psom, prijateljica mi je neki dan rodila pa lagano osjećam njezino odsustvo obzirom da smo ona i ja i još jedna prijateljica već godinama "trio"… Imam osjećaj da se sve to sad lagano raspada pa osjećam neku depricu iako mi je jasno da je to sve najnormalnije i da se mora koncentrirati na svoju bebu…
    Nadalje, baš volim svoj posao i svjesna sam toga da ću uskoro morati na čuvanje trudnoće- sve više mi fizički postaje teže za raditi i bojim se da ću biti jako usamljena zbog činjenice da ću morati ostajati kod kuće.
    I tak, baš sam nekako tužnjikava ovih dana, ali nadam se da će proći.. Vjerojatno u svemu tome ulogu igraju i trudnički hormoni…

Probaj provoditi vrijeme s njom i bebom? To je najslađe druženje.. 😊 jedino ako joj smeta drustvo, tj.ako zeli neki mir na pocetku…
    Predlozis joj da joj pomognes i pravis drustvo😊

Da, no treba proći to razdoblje babinja, pa ćemo joj onda pomagati. 
    Zasad dečko i ona odbijaju pomoć. Žele sve sami hendlati, no kad on krene raditi, svjesna sam da će joj biti teže i da ću joj zatrebati... 
    Jako sam vezana za nju i emotivka po prirodi pa mi to sve nekako teže pada, ali treba i meni da se prilagodim novonastaloj situaciji i njoj u novoj ulozi majke ☺️

Curka je ❤

Vrapčić123
    23. Veljača 2020. 23:17

Curke ova biobaza kremica mi je pri kraju, htjela bih sada kupiti ulje... Rekle ste da je bademovo najbolje? Mislila uzeti ono organsko Oshadhi bademovo ulje pa se s tim mazati... Koristi li ga koja? Kako vam se čini? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

ena0206
    24. Veljača 2020. 06:43

Dobro jutrooo curkeee.. 😍 Sretno na pregledima danas. 🥰
    Vrapcic ja koristim bademovo, ali kupujem u ljekarni, mislim da je bas njihovo pravljeno.. 

Alisanazemlji
    24. Veljača 2020. 07:02

Jutro curke! I sretno na pregledima danas ❤️
    Ja sam sinoć tako lijepo dodirom ležećinna lijevom boku barem pola ostala osjećala lupkanje svoje curke. Nikad je nisam tako jako osjetila. Prije toga sam pojela čupavac. Mislim da ju je on razbudio ❤️😌
    Bebačicu osjećam baš blago. Više kao titraje živca. 
    Čini mi se da je to do posteljice. Moja je sprijeda pa djeluje kao amortizer - zaštita od intenzivnog lupanja 😊
    Kako je to kod vas? 

Curka je ❤

Rose1
    24. Veljača 2020. 07:13

Dobro jutro cure!!!
    Vikend mi bio dosta aktivan i proletio. Nocas se probudila na wc i osjetila grlo pa isla radit caj, pit med, limun-za sad je bolje. Nije ni cudo, decko mi bolestsn sad, zapravo s prekidima mjesec dana...luda sam vrc
    Alisa to ti takav dan dosao, hormoni luduju, uskoro ces kod nje, a za cas cete vi i zajedno kolica gurati
    Mala1 jsko bolovi kad su te htjeli zadrzati? Mozda ligamenti, moju prijateljicu toliko boljrla da se nije mogla pomaknuti, isto isla na hitnu, sve ok bilo.
    Vrapcic ja imam bademove dea flores

💙

Trudy
    24. Veljača 2020. 07:14

Alisanazemlji bit ce sve super opet s prijateljicom kad se malo upozna s bebom i poslozi stvari 😉 ja sam pocela goste primat tjedan dana nakon poroda, moram priznat da je to bio glup potez jer sam bas bila jos uvijek i umorna i svakakva. I cak nije bebac nis pokupio od njih nego sam ja zakurila i bila nikakva.
    Joj, ovaj moj ima boksacki mec u trbuhu. Bas sam pricala prijateljici da tako s prvim nije bilo (tad mi je bila posteljica naprijed). 
    Vrapcic ja koristim bademovo ulje od geomara iz dma, isto sam zadovoljna.
    Sretno cure danas na pregledima!

Rose1
    24. Veljača 2020. 07:17

Alisa ja osjetim 3tj i sad je to vec jace i cesce🥰 i meni s prednje strane isto posteljica pa to sve ublazava...i dalje nema kvrga i izbocina od udaraca, ali se osjeti, ne prejako, ali ne mogu fulati
    Ja imam danas anomaly, malo me i strah...decko nije mogao sa mnom...sretno svim curama na pregledima

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.